2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tuanas ve Harpy yapışık mısını siz ne?
Birlikte gelip birlikte gidiyorsunuz.

evet aslında bizaynı evde oturuyoruz nasılsınız?? 2gündür gelemedim doğru düzgün.. oğlum huysuz devamlıonunla uğraşıyorum.. bugün çıldırttı beni gene
ayrıca yanakları kızardı demiştim ya hala kızarık yarın doktoru aricam gel derse gitcem.. alerji gibi bişey mi acaba :44:

yürüteç haa
üff mızmızmız cızcızcız.. akşam olsun adam gelsin de tepesine atayım diye can çekiştim bugün....
yaaa kızlar benim belimde ağrı var sizinki de ağrıyormu??

harpy benim oğlan da çıldırdı 3-4 gündür,babasıyla elimizde sallayarak zor uyutuyoruz akşamları,nesi var anlayamıyorum,gözleri kapalı ağlıyor,beni de çıldırtıyor.ben de bugün doktoru ek gıda için aradım,hiçbirşeyden yarım kase bile yemiyor dedim,2-3gün ara ver birşey verme dedi,inşallah işe yarar.bugün sabahleyin kahvaltı yaparken ağzına labne verdim nohut tanesi kadar,çok sevdi,acaba kahvaltı gibi bişeyler mi versem,siz veriyormusunuz kızlar?

ben de meyve için aynı taktiği uyguluyorum ara verdim 3 gün felan oldu inşallah haftaya tekrar başlicam.. gerçi yarım kase yiyorsa fena değil.. sütün ne durumda? benim sütüm fena değil bu aralar sanırım o yüzden pek yemiyor sonuçta karnı doyuyor ki yemek yemiyor diyorum.. çok zorlamamak lazım.. gerçi benimki meyveyi aç olsa da yemiyor açlıkta ağlıyor ama yine de yemiyor.. :44:

yürüteç haa

üff mızmızmız cızcızcız.. akşam olsun adam gelsin de tepesine atayım diye can çekiştim bugün....
yaaa kızlar benim belimde ağrı var sizinki de ağrıyormu??

canım benim de belimde doğumdan sonra şiddetli ağrı vardı ayaklarıma kadar hissediyordum,doktora gittim mr çekilde,sonuç kötü: belimde omurga kemiklerinin arasında 2.5cm büyüklüğünde kist varmış,çok fazla ağrım kisttenmiş.inşallah seninki öyle değildir,doktor doğumdan sonra bel ağrısı normal demişti,çok şiddetli değilse.

ben bazen çok az peynir veriyorum bir de yumurta sarının tadına baktırıyorum çok komik oluyor onu yerken ağır olmasın diye çok az veriyorum ama

benim kızda 3-4 gündür aynısı bende kafayı yiycem işe ağlayarak gidiyorum neredyse ek gıdada nelere başladın

ek gıdaya başladığımdan beri sadece 1 kere elma püresinin yarım kasesini yedi isteyerek.aslında bizim sorunumuz bence tam açken ek gıdayı istememesi,illa süt istiyor açken,ben de biraz emzirdikten sonra veriyorum bu defa da bitiremiyor hiçbirşeyi.sen tam açken mi veriyorsun?sütüm iyi sayılır benimki gündüzleri pek emmiyor sağıp veriyorum,geceleri emiyor.bugün yine tarttım 6800 geldi,5.ayın başında 6400dü.15 günde 300gr iyi gibi.kilo alımı iyi diye doktor fazla sıkıştırmayalım,diğer ay tam olarak geçeriz dedi bugün,ara verdik bir süre,zorlayıp bıktırmaktansa yememesi daha iyi bence de

Canım,doktordan doktora değişiyor ama bizim doktorumuz 15 günde 300 gr için süt yetiyor demek diyor.Benim kız da ayda 600 gr alıyor hep ve sadece anne sütü veriyorum,henüz ek gıdaya geçmedik.3 gün sonra 6 aylık olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…