bu ticker nası yapılıyooooooo bende yapcammmm
Tuanas ve Harpy yapışık mısını siz ne?
Birlikte gelip birlikte gidiyorsunuz.
iyi geceler kızlar
merhaba kızlar 2 ğündür buraya ğiremiyorum eşimize ne zaman rezil olduk oradaydım.birden siz geldiniz aklıma sanki sizi aldatıyormuşum ğibi oldum hemen geldi.bu arad dün gece sinir harbi yaşandı.bizimki sabaha kadar uyumadı.benim zeki kocamda kocaman yürüteçii bizim yatağın içine soktu.çoçuk susu diye düşünün artık.ğözlerim altı mos mor.
üff mızmızmız cızcızcız.. akşam olsun adam gelsin de tepesine atayım diye can çekiştim bugün....Bizim yataktan da bebekle ilgili herşey çıkabiliyor. Oto koltuğu, oyuncak, penye yelek, bebek battaniyesi vs vs.Şimdi banyo yaptıracağız. Suyunun ayarlanmasını bekliyorum. Ben de çok yoruldum bugün. Ya yatır, kaldır , doyur, emzir, uyut, salla, altını aç, üstünü değiştir ....
Bunlar hiç yormuyor da, iki üç dakika mızır mızır yapınca benim piller anında bitiyor. Çok yoruyor mızmızları...:96:
Amaniiiin!Şenlik var burada bu gece,tam 9 kullanıcı ! Merhaba herkeseee!
harpy benim oğlan da çıldırdı 3-4 gündür,babasıyla elimizde sallayarak zor uyutuyoruz akşamları,nesi var anlayamıyorum,gözleri kapalı ağlıyor,beni de çıldırtıyor.ben de bugün doktoru ek gıda için aradım,hiçbirşeyden yarım kase bile yemiyor dedim,2-3gün ara ver birşey verme dedi,inşallah işe yarar.bugün sabahleyin kahvaltı yaparken ağzına labne verdim nohut tanesi kadar,çok sevdi,acaba kahvaltı gibi bişeyler mi versem,siz veriyormusunuz kızlar?
yürüteç haa
üff mızmızmız cızcızcız.. akşam olsun adam gelsin de tepesine atayım diye can çekiştim bugün....
yaaa kızlar benim belimde ağrı var sizinki de ağrıyormu??
harpy benim oğlan da çıldırdı 3-4 gündür,babasıyla elimizde sallayarak zor uyutuyoruz akşamları,nesi var anlayamıyorum,gözleri kapalı ağlıyor,beni de çıldırtıyor.ben de bugün doktoru ek gıda için aradım,hiçbirşeyden yarım kase bile yemiyor dedim,2-3gün ara ver birşey verme dedi,inşallah işe yarar.bugün sabahleyin kahvaltı yaparken ağzına labne verdim nohut tanesi kadar,çok sevdi,acaba kahvaltı gibi bişeyler mi versem,siz veriyormusunuz kızlar?
ben de meyve için aynı taktiği uyguluyorum ara verdim 3 gün felan oldu inşallah haftaya tekrar başlicam.. gerçi yarım kase yiyorsa fena değil.. sütün ne durumda? benim sütüm fena değil bu aralarsanırım o yüzden pek yemiyor sonuçta karnı doyuyor ki yemek yemiyor diyorum.. çok zorlamamak lazım.. gerçi benimki meyveyi aç olsa da yemiyor açlıkta ağlıyor ama yine de yemiyor.. :44:
ben de meyve için aynı taktiği uyguluyorum ara verdim 3 gün felan oldu inşallah haftaya tekrar başlicam.. gerçi yarım kase yiyorsa fena değil.. sütün ne durumda? benim sütüm fena değil bu aralarsanırım o yüzden pek yemiyor sonuçta karnı doyuyor ki yemek yemiyor diyorum.. çok zorlamamak lazım.. gerçi benimki meyveyi aç olsa da yemiyor açlıkta ağlıyor ama yine de yemiyor.. :44:
ek gıdaya başladığımdan beri sadece 1 kere elma püresinin yarım kasesini yedi isteyerek.aslında bizim sorunumuz bence tam açken ek gıdayı istememesi,illa süt istiyor açken,ben de biraz emzirdikten sonra veriyorum bu defa da bitiremiyor hiçbirşeyi.sen tam açken mi veriyorsun?sütüm iyi sayılır benimki gündüzleri pek emmiyor sağıp veriyorum,geceleri emiyor.bugün yine tarttım 6800 geldi,5.ayın başında 6400dü.15 günde 300gr iyi gibi.kilo alımı iyi diye doktor fazla sıkıştırmayalım,diğer ay tam olarak geçeriz dedi bugün,ara verdik bir süre,zorlayıp bıktırmaktansa yememesi daha iyi bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?