2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum onu sallamamı komik buluyor ben onu uyusun diye sallıyorum o kahkahalarla gülüyor

merhaba kızlar 2 ğündür buraya ğiremiyorum eşimize ne zaman rezil olduk oradaydım.birden siz geldiniz aklıma sanki sizi aldatıyormuşum ğibi oldum hemen geldi.bu arad dün gece sinir harbi yaşandı.bizimki sabaha kadar uyumadı.benim zeki kocamda kocaman yürüteçii bizim yatağın içine soktu.çoçuk susu diye düşünün artık.ğözlerim altı mos mor.

Bizim yataktan da bebekle ilgili herşey çıkabiliyor. Oto koltuğu, oyuncak, penye yelek, bebek battaniyesi vs vs. Şimdi banyo yaptıracağız. Suyunun ayarlanmasını bekliyorum. Ben de çok yoruldum bugün. Ya yatır, kaldır , doyur, emzir, uyut, salla, altını aç, üstünü değiştir ....
Bunlar hiç yormuyor da, iki üç dakika mızır mızır yapınca benim piller anında bitiyor. Çok yoruyor mızmızları...:96:

Son düzenleme:

aynen yaa.. hiçbirşeyi yormuyor sadece böyle sebepsiz huysuzluk yapıyor yaa ne sinir kalıyor ne kafa. gerçi benimki söylenmezse ben ateşini kontrol ediyorum çünkü çok garip bir durum söylenmemesi

canımsenin thickerında neden öyle yazıyor? :44: since we said goodbye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…