• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkes bebişi ve eşiyle güzel bir haftasonu kahvaltısı yapıyor heralde,ah ah benim eşim de sabah erkenden işe gitti,kukuma kuşu gibi yanlızım,ben yanlızım ben yanlızım yanlızım:5::5:

sorma bizimki de fitness'a gitti.. ben ne kadar kendimi saldıysam o da o kadar fit oluyor günden güne :43:

benim face var ama eşişm kızımın resimlerini oraya koymama izin vermiyor kesinlikle.çok kıymeli kızı :1:
AYNEN Bİzimki de öyle koyamayız ne olur ne olmaz:)
Kızlar bebeklerinizi öpüyor musunuz?
Boğusuyoruz yiyorum oğlumu bu çocuk annesini yemiş yemiş yemiş yemiş diyorum yanaklarımı ısırmaya çalışıyor iyice öğrendi hele işten gelince elimi yüzümü yıkayıp ilk yaptığımız iş bu çok tatlı ya
Ben buralardayım kuzum uyuyor, ben de duş alıp yatacağım galiba. Haftasonu geldi herkes çekildi kabuğuna...
Ben geliyorum herkes gidiyor haftasonu ;(
benim kızda 3-4 gündür aynısı bende kafayı yiycem işe ağlayarak gidiyorum neredyse ek gıdada nelere başladın
Canım kim bakıyor bebegine? Bakan kişiyi mi değiştirseniz diyorum. Bilmiyorum aynı şehirde misiniz ama oğluma annem bakarken güle oynaya gidiyorum işe iyice alıştı anneme. Ama kaynanam varken basıp bağırıyor kayınvalideme usuluyle söylemem lazım laftan da halden de anlamaz küser hemen
herkes bebişi ve eşiyle güzel bir haftasonu kahvaltısı yapıyor heralde,ah ah benim eşim de sabah erkenden işe gitti,kukuma kuşu gibi yanlızım,ben yanlızım ben yanlızım yanlızım:5::5:
hiç de bilee :D benim eşim de çalışıyor. hatta yarın da çalışacak :D ben daha yalnızım bi keremmm:63:
kimseler yok bugün benim kocişde çalışıyo bugün ve misafirim geliyo :1:
Utkumuz emel ve macide eşleriniz ne iş yapıyor benimki de yok :(

kızlar bişey soracagım annem oğluma çiftlikten alınan sütten kendi yaptığı yoğurttan yediriyordu 3 gündür. Karnında az az allerji vardı ama dün bi görseydiniz karnı bacakları kıpkırmızı olmuş artık vermiyoruz. sizde de oldu mu böyle bi durum?

Son düzenleme:
AYNEN Bİzimki de öyle koyamayız ne olur ne olmaz:)

Boğusuyoruz yiyorum oğlumu bu çocuk annesini yemiş yemiş yemiş yemiş diyorum yanaklarımı ısırmaya çalışıyor iyice öğrendi hele işten gelince elimi yüzümü yıkayıp ilk yaptığımız iş bu çok tatlı ya

Ben geliyorum herkes gidiyor haftasonu ;(

Canım kim bakıyor bebegine? Bakan kişiyi mi değiştirseniz diyorum. Bilmiyorum aynı şehirde misiniz ama oğluma annem bakarken güle oynaya gidiyorum işe iyice alıştı anneme. Ama kaynanam varken basıp bağırıyor kayınvalideme usuluyle söylemem lazım laftan da halden de anlamaz küser hemen

Utkumuz emel ve macide eşleriniz ne iş yapıyor benimki de yok :(
canım benim eşim öğretmen,haftasonu da dersanede çalışıyor.

sekerdelisiiiiiiiiiii :66::66::66:
Senin şu şırınga işime yaradı bugün su içti şırıngayla. Çok sağol canım yaaa...:46::46:

şırıngayla nasıl veriyorsun suyu canım?benimki dünden beri alıştırma biberonuna alışır oldu,ama ağzını bütünüyle açıyor,biberonu kaplamaya çalışıyor ağzıyla:1: suyu hangi aralıklarla veriyorsunuz? ben genelde ek gıda verdikten sonra veriyorum

şekerdelisi, benim eşim serbest meslek. kendi işyeri var. o yüzden işleri çokk :D bazen maaşlı memur olsa diyorum :D o zaman da az kazanmasından şikayet ederdim kesinn :DDDD

ben bu ara bu konuya taktım ama, eve vakit ayırmıyor, bebekle ilgilenmiyor. 24 saat bebekle uğraşmak öyle zor kiii. havalar buz gibi, çıkamıyoruz da... yine depresyona girdim gireceğim. zaten cinsellik de yok. ben hiçbişey istemiyorum. bebekten de fırsat olmuyor zaten. siz ne durumdasınız. adet olsam düzene girer mi acaba.

dün gece kızıma elmalı yoğurt yedirdimm. karnı doydu. sab simplex gaz ilacını içirdim. gaz işini hallettik. diş jeliyle masaj yaptımmm. yine uyumadı yine uyumadııııı.......:53: napcam ben yaaa :(:14:çoook çaresiz hissediyorum.
bir ara yoğurt benim kızıma alerji yaptı. tüm vücudu kırmızı kırmızı döktü. sonra geçti.

bu arada kızım bunları dinlemeye bayılıyor. biri apaçi müziği öteki dandini dandini dastana. ama değişik. izleyin :D hatta ben izletiyorum eceyee :D

http://www.timsah.com/Apachi-Dansi-Deniyormus-Buna/e0M0QLaM43Z
http://www.vidivodo.com/344886/ninni-_-dandini-dandini

Son düzenleme:
kızlar bişey soracagım annem oğluma çiftlikten alınan kendi yaptığı yoğurttan yediriyordu 3 gündür. Karnında az az allerji vardı ama dün bi görseydiniz karnı bacakları kıpkırmızı olmuş artık vermiyoruz. sizde de oldu mu böyle bi durum?

ben pastörüze sütten mayalıyorum bir sorun olmadı çok şükür 2 haftadır da veriyorum.pastörize sütlerle ilgili duyduğum şeyi apylaşmak istiyorum sizlerle,bugün gıda mühendisi arkadaşım gelmişti benim pastörize sütten yoğurt yaptığımı duyunca kızdı,pastörize sütlerle ilgili yeni doğan kediler üzerinde araştırma yapılmış ve kedilerde kısırlığa ve metabolizma yavaşlığına sebep olmuş.pastörize süt kullanan insanlar olarak daha bir nesil geçmediği için insanlar üzerindeki etkileri tam olarak bilinmiyormuş.pastörize sütler kaynatılıp bir anda da soğutulduğundan bazı hastalıklara neden olabilirmiş,çok şaşırdım.bana güvendiğin yerden taze süt al kendin kaynat yap çocuğuna dedi.

sekerdelisiiiiiiiiiii :66::66::66:
Senin şu şırınga işime yaradı bugün su içti şırıngayla. Çok sağol canım yaaa...:46::46:

ÖNEMli değil canım şırınga benim en büyük yardımcım kan damlasını zeytin yağını suyu hep şırıngayla veriyorum aç olup istemediği zaman çorbayı bile şırıngayla veriyorum en büyük yardımcım:))

harpy benim oğlan da çıldırdı 3-4 gündür,babasıyla elimizde sallayarak zor uyutuyoruz akşamları,nesi var anlayamıyorum,gözleri kapalı ağlıyor,beni de çıldırtıyor.ben de bugün doktoru ek gıda için aradım,hiçbirşeyden yarım kase bile yemiyor dedim,2-3gün ara ver birşey verme dedi,inşallah işe yarar.bugün sabahleyin kahvaltı yaparken ağzına labne verdim nohut tanesi kadar,çok sevdi,acaba kahvaltı gibi bişeyler mi versem,siz veriyormusunuz kızlar?

Ben kahvaltılık birşey vermedim daha, ama labne vermeyi düşünmeye başladım.
Dün babaSsı ben demeden bebe bisküvisi almış, bu sabah ben uyurken kalkmışlar, babası formül süt hazırlayıp birkaç bisküvi ile kahvaltı hazırlamış, :1: oğluna önlük takmış, sonra mutfaktan, "hayatım imdaaaaaat" diye bir ses. :1: Yedirmeyi becerememiş. Kalkıp yedirdim. Bayıldı bisküviye,:56: ara ara kahvaltıda vermeyi düşünüyorum.

Biz kahvaltı yapıyoruz labne peynir ve pekmez. :)

Öğlen elma ve kivi sabahtan kalan labneyide karıştırıyorum meyveli peynir oluyo.

Bu arada pınar labne'nin 20grlık paketlileri var. Siz ve bebeğiniz için yazıyor. Azıcık olduğu için bir öğünlük bayatlamıyor tuzuda çok az meyveyle karıştırıyorum çok güzel oluyor.

Akşam buzlukta taze kayısı vardı. Hosaf yaptım. Hosafta içtik. Şapır şupur döke saça içti çok sevdi. Nasılsa kabız yapmaz die verdim doktora sormadım ama umarım bişey olmaz ;)

Bizm oğlan bu aralar babbabaaaabaaaa diye ağlıyo. Bide ben konuşurken ağzını açıp kapıyo. Konuşma antrenmanı yapıyo heralde :)
Ben de vereceğim labne, ne kadar veriyorsun canım?
Ihlamur vereceğim ben de bugün.

Back