kızlar madem hepiniz burdasınız dün şu rezil olma forumunda paylaştığım şeyi burda da paylaşayım da azcık gülün kocişime
yaa ben dayanamıycam geçen bir olay oldu kocişim bana rezil oldu onu anlatacağım hakkını helal etsin
geçen gün avm ye gittik kapanmak üzere olana kadar dolaştık. son 20 dk da avmnin içindeki migrosa girdik çok aciliyeti varmış gibi film vcd aldık. eşim kasadaki kuyrruğa girdi ben de bebeği aldım çıktım kapının önünde bekliyorum. o arada migros elemanı geldi kepenklerin düğmesine bastı kepenklerin bir kısmı ağır ağır inmeye başladı. eşim de alışverişi tamamladı bana doğru geliyor.
kepenk de ağır ağır kapanıyor
. bende kesin bir atraksiyon yapacak bana diye seyrediyorum eşim geliyorr kepenk kapanıyor eşim geliyor kepenk kapanıyor. atraksiyon hala olmadı sevimli sevimli gülümsüyor bana
ben tabi olayın ciddiyetini anladım amaa amannn dikkaatt dememe kalmadann dooonnkkkk
hahahahahaha bizimkinin kafasına kepenk indi. tabi görmediği için ne olduğnu da anlamadı. kaplumbağa gibi kafayı içeri soktu. kepenk hala iniyor bu arada
ahaha neyse bi kaç donk donk dan sonra kendini kapının dışına atmayı akıl ettiii.
ama ben öldüm krizlere girdim gülmekten hala gülüyorum gözlerimden yaşlar geliyor.
kendisi de kepengi kapatana bi süre küfrettikten sonra gülmeye başladı.. ya bi de çekilmiyo altında bekliyo:26: