• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bazen öpüyorum bazen kokluyorum,ama ayaklarını öpmeye bayılıyorum:1: kayınvalidem gördü geçenlerde kızdı,bebeğin ayaklarını öpersen çok geç yürürmüş dedi,ne alakası var dedim ben de,sen öyle zannet dedi:1: böyle bir duyum alan varmı arkadaşlar??

Daha neler duyacağız :1: Bana da annem bebeğin ayakları öpülmez demişti de sormamıştım niye diye. Altından bir saçmalık çıkacağını anladığım için:1:

Bu arada kaçaklar gelmiş Harpy ve Tuanas, Yana yakıla sizi aradım koca sitede :76:

kızlar selam çok değişmiş burası eskilerden kimse uğramıyor sanırım.
bugün sabaa diye biri de geldi eskileri sordu sanırım facedelermiş. ama bizim otağa buyur edebiliriz sizleri biz de çokk keyifli kişilikleriizz :66::64::64::62:
Eskileri tanımıyoruz biz :1:
Biz otağımızı kurduk buraya :74:
ayy çok alemsin eveet :92:

Duygulandım şimdiiiii, oyy kuzumun nefesi buhu da yaparmışşş:16:
ben bile duygulandım küçücük bir ağız ve burun hayal ettim nefes alıp veren oyyy canım.
ikisi de çevirimdışı, illaki bebeklerle ilgileniyorlardır.

Harpy sebze yediriyordur, bebişi dışarı çıkarıyordur, sonra Harpy kaşıkla sıyırıp tekrar sokuyordur ağzına :1:

Tuana da altını değiştirip yatmaya hazırlıyordur.:1:
kesinlikleee doğru harpy i bilmem ama benimki tam tutmuş baya savaş verdik bugün uyumak için :4::4:
merhaba arkadaşlar
sizlere birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
benim bebişim 45 günlük devamlı memede bir bebekti şimdi biraz daha düzeldi çok olmasada biraz daha iyi
ama bu sıralar uyku düzeni tamamen değişti yaklaşık bir haftadır geceleri uyumuyoruz
bütün gün uyuyor saat 11 yada 12 gibi bir uyanıyor bazen 4 ü 5i bile buluyor uymamız
ve genelde memede yada kucakta gezdiricez gecenin o saati kucakta gezdiremiyceğimiz için yanıma yatıyorıyorum memede bir uyuyor bir uyanıyor o şekilde sabahlıyoruz
sonra uykuya daldıktan sonra öğlene kadar uyuyoruz.
aslında gün içerisinde uyuması benim için iyi oluyor her işimi yapıyorum rahatça
ama gece uykusuda cok önemli
sizin bebişleriniz daha büyük olduğu için soruyorum
uyku saatleri ne zaman düzene girer acaba
yani 5. 6. aylarından sonra nasıl olur:44:
canım biz de senin gibiydik aynı. kendi haline bırak uyutmak için zorlama kaçta yatmak istiyorsa o saatte yatır birde ben salıncak alındıktan sonra rahatladım. uyanacak gibi oldu mu sallıyor uyutuyordum öyle öyle uykusu derinleşiyordu.
merhaba kızlar,naksis benim de saçlarım berbat dökülüyor,evde her yer saç olur,günlük 2 defa ev süpürüyorum,sonunda dayanamadım geçen gün kestirdim,sonra da kına yaptım epey azaldı ama hala devam ediyor,ben de kel kalacam diye korkuyorum,kuaför b,le şaşırdı ne kadar çok dökülüyor saçlarınız dedi,utandım:5:
ayy canım ya benimkiler de zaten cansızdı doğumdan sonra iyice dökülür oldu. evi süpürmezsem mekiskadaki çalılar gibi dolanıyor ortalarda yumaklar:61: şu kürler var forumda onlardan sinameki bemiks ve badem yağı kürünü deneyeceğim
Kızlar bebeklerinizi öpüyor musunuz?

bi yanaaaktan bi gıdıııktan bi dudaaaktaan öperim... nırınırınırırrıııı:69::16:

merhaba kızlar,naksis benim de saçlarım berbat dökülüyor,evde her yer saç olur,günlük 2 defa ev süpürüyorum,sonunda dayanamadım geçen gün kestirdim,sonra da kına yaptım epey azaldı ama hala devam ediyor,ben de kel kalacam diye korkuyorum,kuaför b,le şaşırdı ne kadar çok dökülüyor saçlarınız dedi,utandım:5:

benimde çok fazla dökülüyor evde sürekli saçımın tellerini topluyorum ,çok sinir bozucu saçlarım çok yıprandı zaten doğumdan sonra çok bakımsız oldum:37::27: birde ne konuşurdum insanlar evlenince bakımsız oluyorlar kendilerini bırakıyorlar diye bir an önce toparlanmam gerek:27:

benimde çok fazla dökülüyor evde sürekli saçımın tellerini topluyorum ,çok sinir bozucu saçlarım çok yıprandı zaten doğumdan sonra çok bakımsız oldum:37::27: birde ne konuşurdum insanlar evlenince bakımsız oluyorlar kendilerini bırakıyorlar diye bir an önce toparlanmam gerek:27:

aynen canım ben de sürekli kendi kendime diyorum toparlanmam lazım diye,ama bir faaliyet yok:1: ben de aynen doğum yapıp kendini salıveren vurdumduymaz kadınlara gıcık olurdum insan bir kendine bakar derdim:1:,demekki çok farklı oluyormuş herşey

kızlar madem hepiniz burdasınız dün şu rezil olma forumunda paylaştığım şeyi burda da paylaşayım da azcık gülün kocişime :64:

yaa ben dayanamıycam geçen bir olay oldu kocişim bana rezil oldu onu anlatacağım hakkını helal etsin:60::60:

geçen gün avm ye gittik kapanmak üzere olana kadar dolaştık. son 20 dk da avmnin içindeki migrosa girdik çok aciliyeti varmış gibi film vcd aldık. eşim kasadaki kuyrruğa girdi ben de bebeği aldım çıktım kapının önünde bekliyorum. o arada migros elemanı geldi kepenklerin düğmesine bastı kepenklerin bir kısmı ağır ağır inmeye başladı. eşim de alışverişi tamamladı bana doğru geliyor.:51: kepenk de ağır ağır kapanıyor:51:. bende kesin bir atraksiyon yapacak bana diye seyrediyorum eşim geliyorr kepenk kapanıyor eşim geliyor kepenk kapanıyor. atraksiyon hala olmadı sevimli sevimli gülümsüyor bana:16::16:
ben tabi olayın ciddiyetini anladım amaa amannn dikkaatt dememe kalmadann dooonnkkkk:60::60::60: hahahahahaha bizimkinin kafasına kepenk indi. tabi görmediği için ne olduğnu da anlamadı. kaplumbağa gibi kafayı içeri soktu. kepenk hala iniyor bu arada :60::60:ahaha neyse bi kaç donk donk dan sonra kendini kapının dışına atmayı akıl ettiii.
ama ben öldüm krizlere girdim gülmekten hala gülüyorum gözlerimden yaşlar geliyor.:60:
kendisi de kepengi kapatana bi süre küfrettikten sonra gülmeye başladı.. ya bi de çekilmiyo altında bekliyo:26:

kızlar madem hepiniz burdasınız dün şu rezil olma forumunda paylaştığım şeyi burda da paylaşayım da azcık gülün kocişime :64:

yaa ben dayanamıycam geçen bir olay oldu kocişim bana rezil oldu onu anlatacağım hakkını helal etsin:60::60:

geçen gün avm ye gittik kapanmak üzere olana kadar dolaştık. son 20 dk da avmnin içindeki migrosa girdik çok aciliyeti varmış gibi film vcd aldık. eşim kasadaki kuyrruğa girdi ben de bebeği aldım çıktım kapının önünde bekliyorum. o arada migros elemanı geldi kepenklerin düğmesine bastı kepenklerin bir kısmı ağır ağır inmeye başladı. eşim de alışverişi tamamladı bana doğru geliyor.:51: kepenk de ağır ağır kapanıyor:51:. bende kesin bir atraksiyon yapacak bana diye seyrediyorum eşim geliyorr kepenk kapanıyor eşim geliyor kepenk kapanıyor. atraksiyon hala olmadı sevimli sevimli gülümsüyor bana:16::16:
ben tabi olayın ciddiyetini anladım amaa amannn dikkaatt dememe kalmadann dooonnkkkk:60::60::60: hahahahahaha bizimkinin kafasına kepenk indi. tabi görmediği için ne olduğnu da anlamadı. kaplumbağa gibi kafayı içeri soktu. kepenk hala iniyor bu arada :60::60:ahaha neyse bi kaç donk donk dan sonra kendini kapının dışına atmayı akıl ettiii.
ama ben öldüm krizlere girdim gülmekten hala gülüyorum gözlerimden yaşlar geliyor.:60:
kendisi de kepengi kapatana bi süre küfrettikten sonra gülmeye başladı.. ya bi de çekilmiyo altında bekliyo:26:

:1:

Ben orayı takip ediyorum,

:1::1: kepengi kapatan adam görmemiş mi ya:45:

çok komik olmuş :60::60:

Back