2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tarifler hemen hemen aynı :)) pişirmeden yapanlar da var ama ıspanak pişince daha lezzetli oluyor.ben bazen yufkanın bir katına peynir bir katına ıspanak bir katına da patates koyup yapıyorum,lezzet cümbüşü

iki tarif çok şanslısın

tarifler hemen hemen aynı :)) pişirmeden yapanlar da var ama ıspanak pişince daha lezzetli oluyor.ben bazen yufkanın bir katına peynir bir katına ıspanak bir katına da patates koyup yapıyorum,lezzet cümbüşü

kızlar ikinizede teşekkür edrerim lezzetli bir böreğe benziyor.hemen yarın deneyecem.

birde bakarsınız ben iyice ıspanak delisi olmuşum

bu şekildede deneyeceğim mutlaka, bu arada iki tarif de aynı tek fark senin tarif daha açıklayıcı olmuş

bu şekildede deneyeceğim mutlaka, bu arada iki tarif de aynı tek fark senin tarif daha açıklayıcı olmuş
kesinlikle dene canım,yazmayı unutmuşum patatesin içerisine havuç ta rendele biraz da reyhan kurusu süper oluyor.neyse ben çıkıyorum çok eleştirmeme rağmen muhteşem yüzyılı izlemeye gidiyorum oğlum uyumuşken,size bol muhabbetler

en kısa zamanda mutlaka yapacağım ,sana iyi seyirler

ama işte hiçbir rahatsızlığın yokken rapor almakta pek uygun olmuyor bence

Ben aldım. Çok düşündüm ama aldım şöyleki mersinde bi arkadaşım aynı tarihte yapıyoruz o doğum sonrası 13 hafta izin alıyo bana yaz tatiline geliyo diye 8 hafta veriyolar. Görümcem avukat benim o dava açalım kazanırız dedi ama benim salak okul şznş saymadılar diye izin bitince söylüyolar bugün okula gelmeniz lazım diye. Dava açsak kazanmamız en az 2 ay sürecek kazansak bile benim işime yaramayacak ama eylülde doğum yapacak olanlara söylüyorum meb haksızlık yapıyo öle bi hüküm yok dava açın diye. Ben de vermedikleri iznim kadar rapor aldım. 2 aylık bebeği ben nasıl bırakır giderim. doğuma 3 hafta vardı ben hala okula gititm sorumluluk sınavlarında çalıştım. Boşuna mı gittim öleyse. Gibi gibi, Ki yine olsa yine yapardım.

ne yemek yaptınız kızlar? ben hala bişi yapamadım 45 dkya gelir eşim. oğlan durmadı bütün gün gerçi haladurmuyor neyapcam bilmem

ben böyle durumlarda şaştım aşı yapıyorum.. ya çılbır ya makarna ya da çorba+kahvaltı oluyor

canım benim geçmiş olsun düdüklünün gazabına uğramışsın yemeği çok güzel pişiriyorlar ama br de kaprisleri olmasaa

ben bugün oğlum doğduğundan beri ilk kez yaprak sarması yaptım ve çorba
eşiniz mi sebze yemeklerini daha çok seviyor siz mi?ben sebze yemeklerini çok seviyorum,eşim et ağırlıklı yemekleri çok seviyor.salata dışında ortak yediğimiz tek sebze ıspanak

utkumuz ıspanaklı börek tarifini aldım bilgisayara kaydettim çok sağol benim börek işleriyle çok işim olmaz tedirginim böreklere karşı ama sen öyle güzel tane tane anlatmışsın ki hemen aldım. bir de ıspanaklı börek deyince akan sular durur bende mmmmhhh
bizde de sarılacak çookk salamura yaprak var ama saracak adam yok
sanırım erkekler eti daha çok seviyor ben zeytinyağlıları çok severim ama eşim eti sevdiği için zeytinyağlı kıymalı yapıyorum yemekleri :44:

Kızlar o kadar çok yazmışsınız ki bir kısmını okuyabildim, iki gündğr giremedim ben, internet faturasını ödememişiz kesmişler. Neyse ki eşim ödedi bugün, senin canın sıkılır evde ödeyeyim hemen dedi sağolsun.

Oh maşallah, nasıl gitti o kilolar, dyet yapmadın değil mi? Ben deçok takmıyorum, emzirme işi bitsin kilolar da gider.

kızlar bu arada size dün bebişimin yaptığını anlatayım.
ben bunu güzel güzel mama sandalyesine oturttum manzaraya baksın diye de camın önüne koyduum 5 dk lavaboya gittim geldim. karşısına geçtim konuşuyorum bir de baktım elini en sevdiğim kırmızı yapraklı atatürk çiçeğimin yaprağını koparmış, hatta yapraklarını hattaaa devirmiş yerlere saçmıışşşşşş amaaannnn dediiimmm yoluuukk yoluuukkk yolmuşşş güzelim çiçeğii sen ona nasıl uzattın elini nasıl yoldun attın 5 dk içinde bi dehiçbişey olmamış gibi oturmuş benle konuşuyor :86::86:
sonra çiçeğin kopardığı yaapraklarını topladım ne yaptın sen niye kopardın bunları dedim ona gösterdim bana gülmeye başladı

Canım çok sağol paylaşımın için . Çok yerinde olmuş. Ben de sabah kahvaltı vermeye başlayacağım galiba. Gündüziki öğün ek veriyorum doyana kadar. Öğle ve akşam yatmadan. SAbahı sütümle doyurmaya çalışıyorum ama sabah uykusu yarım saat, uyanıyor hemen. Belli ki doymuyor. O yüzden kahvaltı vereceğim artık.

Şöyle güvenilir bir bebe bisküvisi var mı kızlar. Dilekcim sen bilebilirsin belki?

Ben bırakıyorum ya, gündüz oğlunu çok özlüyor akşam hemen elini ayağını yıkayıp başlıyor ilgilenmeye. Bazen sen işine bak ben uyuturum deyip benden daha iyi uyutuyor. Mutfaktan sesleri duyuyorum ben. "pışşşşş pışşşş....." Maşallah kocama kocaman

günaydın kızlar :) nasılsınız? aşı dedin de aklıma geldi6 aylık aşıları yaklaşıyor :18: çok streslibiişbu aşı olayı.. iyi haber 12. ayakadar başka aşı yok sonrasında :118:

Aşı bu güne kadar sıkıntı olmadı umarım bundan sonra da olmaz. Biz özel aşıları olmuyoruz. Aşle hekimimiz devlet zaten çok birçok aşıyı akvimine almış. İsterseniz diğerlerini de olun ama ben çocuklarıma yaptırmadım dedi.

Benim bebeğim ferro sanolu sevmiyor hiç. Ağzına değince midesi bulanıyor. Düzenli kullanmıyorum. Değiştireceğim ilk fırsatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…