iki tarif çok şanslısın
tarifler hemen hemen aynı :)) pişirmeden yapanlar da var ama ıspanak pişince daha lezzetli oluyor.ben bazen yufkanın bir katına peynir bir katına ıspanak bir katına da patates koyup yapıyorum,lezzet cümbüşü
tarifler hemen hemen aynı :)) pişirmeden yapanlar da var ama ıspanak pişince daha lezzetli oluyor.ben bazen yufkanın bir katına peynir bir katına ıspanak bir katına da patates koyup yapıyorum,lezzet cümbüşü
kesinlikle dene canım,yazmayı unutmuşum patatesin içerisine havuç ta rendele biraz da reyhan kurusu süper oluyor.neyse ben çıkıyorum çok eleştirmeme rağmen muhteşem yüzyılı izlemeye gidiyorum oğlum uyumuşken,size bol muhabbetlerbu şekildede deneyeceğim mutlaka, bu arada iki tarif de aynı tek fark senin tarif daha açıklayıcı olmuş
kesinlikle dene canım,yazmayı unutmuşum patatesin içerisine havuç ta rendele biraz da reyhan kurusu süper oluyor.neyse ben çıkıyorum çok eleştirmeme rağmen muhteşem yüzyılı izlemeye gidiyorum oğlum uyumuşken,size bol muhabbetler
kızlar ikinizede teşekkür edrerim lezzetli bir böreğe benziyor.hemen yarın deneyecem.
birde bakarsınız ben iyice ıspanak delisi olmuşum
ama işte hiçbir rahatsızlığın yokken rapor almakta pek uygun olmuyor bence
ne yemek yaptınız kızlar? ben hala bişi yapamadım 45 dkya gelir eşim. oğlan durmadı bütün gün gerçi haladurmuyor neyapcam bilmem
bende düdüklüğyle boğuştum durdum.Bozuldu meret.Hava kaçırıyor.Heryer battı.Et pişiriyordum söylemesi ayıp.bide eşim 7 gibi geliyor.5te koyarım diye bekledim.Sıcak sıcak ısıtmadan yeriz diye ama olmadı manyak düdüklü sinir etti.Sonunda normal tencereye geçirdim.B uarada sıcak suyuyla elimide yaktım.Off off
ben bugün oğlum doğduğundan beri ilk kez yaprak sarması yaptım ve çorba
eşiniz mi sebze yemeklerini daha çok seviyor siz mi?ben sebze yemeklerini çok seviyorum,eşim et ağırlıklı yemekleri çok seviyor.salata dışında ortak yediğimiz tek sebze ıspanak
merhabalar, işten sonra bide yemekli misafir gelmiyor mu mahvoluyorum
şöyle kısaca yorum yapıvereyim yarın günüm var erken yatayım :)
ben bebeğimi çoğu kez kendim yıkarım ama büyüdükçe zaptetmesi zorlaşıyor
oğlum yüzüne iki üç defa çiş yaptı ama sünnet olmadan önceydi sünnet oldu erkek oldu oğlum artık terbiyeli
ben doğum kiloma ulaştım çok şükür bi 600gr kaldı o da değişiyor zaten.
bideee kızlar bebekleriniz fışkırır tarzda kusuyorsa reflü vardır. biz 2. aydan beri gaviskon infant kullanıyoruz bebekler için. onu vermeden önce emdikten sonra hemen her yerini batırırdı. ilaç değil zaten sadece mide içeriğini yoğunlaştırıyor ve kusmayı engelliyor tavsiye ederim
Kızlar bu arada bugün doktora gittik.
Labne peynir ve üzüm pekmezi verebilirsin sabahları dedi.
Babannesi ananaslı yoğurt vermişti onu sordum verebilirsin dedi.
Bu arada biz ek gıdalara başladık ama doymuyor sadece tadıyor. Alışıyor yani
Milupanın kaşık mamalarını sordum verebilirisin ama içinde emülgatör var bozulmaması için kendin evde yaptıklarını ver mecbur kalırsan onlarıda verebilirsin dedi.
Biz sadece elma armut kivi ve yoğurt vermiştik. Patates havuç ve kabak verebilirsin dedi.
Kabak bu mevsimde hormonlu dedi. Ankara'dayız biz Ayrancıda organik pazardan alabilirsin dedi.
Ispanak ve brokoli için erken dedi. 6.ay bitsin öle dedi.
Bu ayın sonuna doğru labne peynir, pekmez ve kendi sütünü karıştırıp kahvaltı olarak verebilirsin dedi. hatta biraz çavdar ekmeğide olabilir dedi.
Bebe bisküvisini bazı diyetisyenler tavsiye ediyor şekere alışsın diye ama ben pek etmiyorum onun yerine organik üzüm pekmezi ve ev yapımı reçeller dedi.
Çilek ve tropikal meyveler alerji yapabilir muz kabızlık yapabilir 8. aydan sonra muza başlıycaz dedi.
Keçi sütü ile inek sütü arasında fark yok. İnek sütü kullan dedi. Günlük süt olabilir dedi. Açık süt alırsanda 10 dk kaynat mutlaka dedi.
Limon reflüyü tetikleyebilir verme daha erken dedi.
Şeker tuz yasak.
Şimdilik bu kadar)))
Ben bırakıyorum ya, gündüz oğlunu çok özlüyor akşam hemen elini ayağını yıkayıp başlıyor ilgilenmeye. Bazen sen işine bak ben uyuturum deyip benden daha iyi uyutuyor. Mutfaktan sesleri duyuyorum ben. "pışşşşş pışşşş.....":44:
Benim koca adam kendine güvenmiyor ya bakma konusunda,daha 10 dk bırakmadım . Benim kız sıkıntılı ya biraz,kucakta bile durmuyor ki,hep gezdireceksin kucakta ya da iyi anına geldiyse oturur 10 dk.Kocamın da gözü korkuyor,gerçi bu biraz yapı meselesi,büyük kızı da hiç bırakamamıştım ona.Ama şimdi ikincide katı gıdaya geçsin de bırakırsın diyor,göreceğiz bakalım.Benimki eski toprak ya ondan galiba,yeni nesil babalar daha bir kendine güvenli çocuk bakma konusunda,benimki 45 yaşında:44:Ay duymasın böyle yazdığımı,çok bozulur.
günaydın kızlar :) nasılsınız? aşı dedin de aklıma geldi6 aylık aşıları yaklaşıyor :18: çok streslibiişbu aşı olayı.. iyi haber 12. ayakadar başka aşı yok sonrasında:118:
günaydın oğlum geri geri emekliyor ay çok mutlu oldum sevincimden deli gibi atladım çocugun üstüne ne oldugunu bilemedi başladı benimle gülmeye gülenle gülecek herhalde
geçen stork diye bi markann mama masası heiye gldi içinde oturupoyn oynamaya ayıldı bizimki bence mama ması çok faydalı tavsiye ederim bide facede 2010 eylü anneleri diye bigrup var bizden kime varmı orda
canım ya bende fark ettim sanırım ferro sanol bağırsaklarını bozdu karnının içinden pıtır pıtır gurul gurul sesler geliyo bende bugün vermedim bikaçgün vermeyip deniycem gece huzursuzluğuda bundan sanırım
ya ben saglık ocagının verdigini kullanıyordum vegaform diye genelde herkes şikayetçi bu damlalardan ne vercez biz bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?