2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm dişimizi sıkıp kullanalım yani. Çok korkuyorum kabız olacak diye. Zaten artık büyük adam gibi katı katı yapıyor ama yaparken zorlanmıyor, kabız mıdeğil mi anlamadım yani. Değil galiba. Kabız mı ki :26:
Bu arada aynı damlayı sağlık ocağındakiler bize günde 9 damla kullanın dediler. Tek seferde 9 damla mı diye sordum evet cevabını aldım :26:

Emine babe de tam doğal değil diye biliyorum,kozmetik içerikli ürünler.

Kullandığım ürünleri doktor tavsiye etti canım. Atopik ciltler için özel ürünler. Ve uzun süre kullanımda oğlumun cildi düzeldi. Sanırım kullanmaya devam edeceğim. Önceki hali öyle kötüydü ki, görsen...

Maşallah, Yoğurdu kendin mi yaptın. Ben de yapıyorum ama beğenmiyor bizimki. Ekşi geliyor galiba. Nasıl yedirebilirim. Geçen havuç rendesi kattım içine biraz daha iyi yedi. Ama hiç sevmiyor ya. Bir de suyu.

havuç rendesini nasıl yiyor? bizimki pürtüklü şeyleri yutamıyor ya öğürüyor ya da ağzından atıyor.

damla sayısı kilosuna bağlı tek seferde vermeyebilirsin gün içinde 3defa 3damla örneğin..

slm eylül anneleri:80:
ben ekim annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum.bebişlerinizde uykuda aniden bağırarak uyanan varmıydı.saçlarını yoluyor resmen yaklaşık bir aydır devam ediyor.doktora götürdük belki belkili konuştu gavisco verdi anlamadım.

Canım maddi durumunuz yerindeyse aylıksız izne ayrıl. Ben öyle yaptım, hergün oğluma bakarak "iyi ki ayrılmışım" diyorum. Oğlumun bu yıllarını asla bulamam. Benim yerime öğretmen bulunur , oğluma benim gibi bakıcı bulunamaz. Bir dilekçeyle ayrılabiliyorsun. Bebeğinekim bakıyor. Neden ağlıyordu ki, ağlatmasınlar.

Bayıldım ya, maşallah oğluşuna,

slm canım hoşgeldin hayır canım benim bebeğim bağırarak uyanmıyor ama huysuz mızmız derin uykumuz yok gazla ilgili olabilir mi?:26::26::

canım hoş geldin. biz de öyle bişey olmadı. anne sütünden farklı ne veriyorsun? neden gaviscon verdi

canım ferro sanol,ferrum kan damlalarının hepsi aynı ben 2gündür vermiyorum rahatladı çocuk 6.ayından sonra ara ara vercem

Ben de düzenli kullanmıyorum ama , doğru mu ki bu yaptığımız? Ben okulda öğrencilerime ilaçların düzenli kullanılması gerektiğini anlatmıştım geçen yıl

yerim ben onun tombiş ellerini

Canım hoşgeldin,
Benim bebeğim çok küçükken yapıyordu artık yapmıyor. O ilaç mide rahatsızlığı için olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…