dün ben yarım su bardağı kadar yoğurt verdim yedi maşallah
doktor oğluma 2.5 aylıkkken vermişti kan damlasını,ferro sanol. günde 2 defa 3er damla.ama oğlum 1.5 aylıken kan değerleri aniden düşmüştü ve 1 ünite kan verilmişti,o sebepten dolayı erken başlamış olabilirim,kan damlası ilk 2 hafta bağırsak sisteminde bozukluk yapıyor,kabızlık sanci gibi.ama sonrasında etkilemiyor bebeği,normal yaşantıya dönülüyor.doktor bize 1 yaşına kadar devam edin demişti.
Benim bebeğim ferro sanolu sevmiyor hiç. Ağzına değince midesi bulanıyor. Düzenli kullanmıyorum. Değiştireceğim ilk fırsatta.
Emine babe de tam doğal değil diye biliyorum,kozmetik içerikli ürünler.
Maşallah, Yoğurdu kendin mi yaptın. Ben de yapıyorum ama beğenmiyor bizimki. Ekşi geliyor galiba. Nasıl yedirebilirim. Geçen havuç rendesi kattım içine biraz daha iyi yedi. Ama hiç sevmiyor ya. Bir de suyu.
Hımm dişimizi sıkıp kullanalım yani. Çok korkuyorum kabız olacak diye. Zaten artık büyük adam gibi katı katı yapıyor ama yaparken zorlanmıyor, kabız mıdeğil mi anlamadım yani. Değil galiba. Kabız mı ki :26:
Bu arada aynı damlayı sağlık ocağındakiler bize günde 9 damla kullanın dediler. Tek seferde 9 damla mı diye sordum evet cevabını aldım :26:
havuç rendesini nasıl yiyor? bizimki pürtüklü şeyleri yutamıyor ya öğürüyor ya da ağzından atıyor.
Evet bende kullanmıyorum. Hatta daha öncede vurgulamıştım bunu. Cep telefonundan daha az yayıyor asıl tehlike telefon. Ama sürekli yayın yaptığı için sanırım sürekli açık TV kadar olabilir.
Allah korumuş :SSSS Hemen bi sadaka ver canım. Çok geçmişler olsun.
Bugün okula başladım(( Oğlum ilk huysuzluğunu yaptı. Sabah 6da kalktı. Bende derse hazırlık yapıp 3'te yattığım için uyurgezer gittim okula. Ama benim salak okulum programı değiştirip bana haber vermediği için 2 gündür derslerim boş geçiyormuş. Bu okulu hiç sevemedim gitti (( Gerçi derse girmeden geri geldim. Geldim ki bizimki ortalığı yıkıyo. İçini çeke çeke ağlamış Şimdi uyuyo. Şeytan diyo al ücretsiz izin hatta bırak işi ev kadını ol
kızlar bu arada size dün bebişimin yaptığını anlatayım.
ben bunu güzel güzel mama sandalyesine oturttum manzaraya baksın diye de camın önüne koyduum 5 dk lavaboya gittim geldim. karşısına geçtim konuşuyorum bir de baktım elini en sevdiğim kırmızı yapraklı atatürk çiçeğimin yaprağını koparmış, hatta yapraklarını hattaaa devirmiş yerlere saçmıışşşşşş amaaannnn dediiimmm yoluuukk yoluuukkk yolmuşşş güzelim çiçeğiisen ona nasıl uzattın elini nasıl yoldun attın 5 dk içinde bi dehiçbişey olmamış gibi oturmuş benle konuşuyor :86::86:
sonra çiçeğin kopardığı yaapraklarını topladım ne yaptın sen niye kopardın bunları dedim ona gösterdim bana gülmeye başladı
slm eylül anneleri:80:
ben ekim annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum.bebişlerinizde uykuda aniden bağırarak uyanan varmıydı.saçlarını yoluyor resmen yaklaşık bir aydır devam ediyor.doktora götürdük belki belkili konuştu gavisco verdi anlamadım.
ben ekim annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum.bebişlerinizde uykuda aniden bağırarak uyanan varmıydı.saçlarını yoluyor resmen yaklaşık bir aydır devam ediyor.doktora götürdük belki belkili konuştu gavisco verdi anlamadım.
canım ferro sanol,ferrum kan damlalarının hepsi aynı ben 2gündür vermiyorum rahatladı çocuk 6.ayından sonra ara ara vercem
Bayıldım ya, maşallah oğluşuna,
havuç rendesini nasıl yiyor? bizimki pürtüklü şeyleri yutamıyor ya öğürüyor ya da ağzından atıyor.
kızlar bu arada size dün bebişimin yaptığını anlatayım.
ben bunu güzel güzel mama sandalyesine oturttum manzaraya baksın diye de camın önüne koyduum 5 dk lavaboya gittim geldim. karşısına geçtim konuşuyorum bir de baktım elini en sevdiğim kırmızı yapraklı atatürk çiçeğimin yaprağını koparmış, hatta yapraklarını hattaaa devirmiş yerlere saçmıışşşşşş amaaannnn dediiimmm yoluuukk yoluuukkk yolmuşşş güzelim çiçeğiisen ona nasıl uzattın elini nasıl yoldun attın 5 dk içinde bi dehiçbişey olmamış gibi oturmuş benle konuşuyor :86::86:
sonra çiçeğin kopardığı yaapraklarını topladım ne yaptın sen niye kopardın bunları dedim ona gösterdim bana gülmeye başladı
zaten doğduğundan beri gazlı bir çocuktu zinco kullandık cok şükür azaldı kendisi çıkarıyor zor durumda kalınca kullanıyorum.slm canım hoşgeldin hayır canım benim bebeğim bağırarak uyanmıyor ama huysuz mızmız derin uykumuz yok gazla ilgili olabilir mi?:26::26::
bizimkiler ağır abiler yemezler canım öyle bebek şeylerini
Ben de düzenli kullanmıyorum ama , doğru mu ki bu yaptığımız? Ben okulda öğrencilerime ilaçların düzenli kullanılması gerektiğini anlatmıştım geçen yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?