2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de martta başlayacam,hiç çalışmak istemiyorum,dediğin gibi ben de okulumu sevmiyorum,bu sene tayinim çıktı bu okula 4 gün seminere gidebildim sonra doğum yaptım ama hiç ısınamadım okula.okula yeni başlayacak çocuklar gibiyim,ne zaman aklıma gelse içim daralıyor,aynen ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ev kredisi ödüyoruz malesef o şansım da yok...oğlumdan ayrılıp o sevmediğim okulda nasıl çalışacam bilmiorum,üstelik bir de yibo [/QUOTE]

canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah :) ilerde gelinlerimizi de burdan çekiştiririz inşallaaahh
ücretsiz iznini başlat baktın ki sıkışıyorsunuz öyle başla işe. biz de ev kredisi ödüyoruz ben öyle yaptım aslında çoktan sıkıştık sıfırı tükettik ama eşim idare ederiz başlama diyor ben de oturuyorum güzel güzel

biz gezdik geldik bebişim çok mutlu oldu yoruldu uyuyo şimdi......
biz de gezdik 1.5 saat boş boş dolanmışım ohh mis gibi hava aldım. ilk defa bebek arabasıyla yalnız çıktım. çok garip oldu sanki herkes bana bakıyor gibi geldi. kaldırımlarda sağolsun belediye engellileri çok düşünmüş?!!?!! indir kaldır indir kaldır.. ama başardım gezdim vee geldiimm..

yok canım alınmadım,kırılmadım :) öylelerine ben de çok sinir oluyorum

çok geçmiş olsun canım allah korusun çok dikatli olmk gerek

bende düdüklüğyle boğuştum durdum.Bozuldu meret.Hava kaçırıyor.Heryer battı.Et pişiriyordum söylemesi ayıp.bide eşim 7 gibi geliyor.5te koyarım diye bekledim.Sıcak sıcak ısıtmadan yeriz diye ama olmadı manyak düdüklü sinir etti.Sonunda normal tencereye geçirdim.B uarada sıcak suyuyla elimide yaktım.Off off

eşiniz mi sebze yemeklerini daha çok seviyor siz mi?ben sebze yemeklerini çok seviyorum,eşim et ağırlıklı yemekleri çok seviyor.salata dışında ortak yediğimiz tek sebze ıspanak

eşim et yemeklerini çok sever sebze yemeklerinden sadece yumurtalı ıspanağı sever hatta sağolsun kendisi yapar

kızlar bende dün ilk defa hem evime hemde mideme ilk defa ıspanak girdi. benim ufaklık için aldım internetten tarif alıp pişiridm bayağı güzelmiş bu ıspanak.şimdiye kadar niye yemedim anlamıyorum.oğluşumda tam bir mama tabağının yarısını yedi.çokda sevdi.sizde verin bebişlere.

o nasıl yapılıyor.tarifini verirmisin.belki bende yaparım.

ıspanakları yıkayıp doğruyorsun,bir tencerenin içerisinde önce soğanları kavuruyorsun sonra eğer kıyma da katacaksan kıymayı ekleyip kavuruyorsun bir tatlı kaşığı kadar biber salçası koyuyorum bne baharatları ekliyorum tuz karabiiber kırmızıbiber.en son olarak ıspanağı ekleyip tencerenin kapağını kapatıyoruz,ara ara karıştırıyoruz ıspanakların rengi solup biraz yumuşayınca tencerenin altını kapatıyoruz.istersen sadece ıspanağı da pişirebilirsin,üzerine peynir rendeleyebilirsin ıspanak piştikten sonra. 6 tane yufka alıyoruz.bir kasenin içerisine 1 yumurta akı(sarısı üzerine sürülecek) 1 çay bardağı süt ve yarım çay bardağı sıvı yap koyup karıştırıyoruz.yufkanın birinci katını tepsiye yayıp üzerine karışımdan fırçayla sürüyoruz,2.katı da yufka koyup karışımdan sürüyoruz ve ıspanağın yarısını yerleştiriyoruz yufkanın üzerine.sonra 2 kat daha yufka koyuyorz aralarına yine karışım sürüyoruz.4.kata da ıspanağın kalan kısmını yerleştiriyoruz ve 5.kata karışımı sürüyoruz 6.yufkayı koyuyoruz.önceden ayırdığımız yumurta sarısını karışıma ekliyoruz yufkanın üzerine sürüyoruz hepsini susam ve çörek otu da ekleyebilirsin üzerine.önceden ısıttığımız 180 derece fırında pişiriyoruz, afiyet olsun

o nasıl yapılıyor.tarifini verirmisin.belki bende yaparım.

canım bazıları ıspanağı kavurmadan yapıyor ama ben önce ıspanağı soğanla kavuruyorum az bişey (öyle daha çok beğeniyorum)sonra içerisine birazda peynir atıyyorum ,başka bi kapta bir bardak süt yarım bardak sıvı yağ ve iki yumurta kırıp karıştırıyorum, tepsiye bir kat yufka seriyorum üzerine yumurtalı karışımı bu şekilde üç kat yufka ser daha sonra ıspanaklı karışımı üçüncü kata dök daha sonra iki kat daha yufka yap üstünede kalan yumurtalı karışımı dök

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…