canım ben de martta başlayacam,hiç çalışmak istemiyorum,dediğin gibi ben de okulumu sevmiyorum,bu sene tayinim çıktı bu okula 4 gün seminere gidebildim sonra doğum yaptım ama hiç ısınamadım okula.okula yeni başlayacak çocuklar gibiyim,ne zaman aklıma gelse içim daralıyor,aynen ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ev kredisi ödüyoruz malesef o şansım da yok...oğlumdan ayrılıp o sevmediğim okulda nasıl çalışacam bilmiorum,üstelik bir de yiboBugün okula başladım(( Oğlum ilk huysuzluğunu yaptı. Sabah 6da kalktı. Bende derse hazırlık yapıp 3'te yattığım için uyurgezer gittim okula. Ama benim salak okulum programı değiştirip bana haber vermediği için 2 gündür derslerim boş geçiyormuş. Bu okulu hiç sevemedim gitti (( Gerçi derse girmeden geri geldim. Geldim ki bizimki ortalığı yıkıyo. İçini çeke çeke ağlamış Şimdi uyuyo. Şeytan diyo al ücretsiz izin hatta bırak işi ev kadını ol
biz de gezdik 1.5 saat boş boş dolanmışım ohh mis gibi hava aldım. ilk defa bebek arabasıyla yalnız çıktım. çok garip oldu sanki herkes bana bakıyor gibi geldi. kaldırımlarda sağolsun belediye engellileri çok düşünmüş?!!?!! indir kaldır indir kaldır.. ama başardım gezdim vee geldiimm..biz gezdik geldik bebişim çok mutlu oldu yoruldu uyuyo şimdi......
kusura bakma canım senin açından söylememiştim öyle insanlar duyuyoruz ki bu süreyi uzatmak için neler neler yapıyorlar hatta birini duymuştum çocuğu bir yaşına girmek üzereydi ve hala rapor alıyordu ve çok normalmiş gibi nasıl aldığını anlatıyordu,kırdıysam özür dilerim ama sana söylememiştim
herkese günaydın kızlar,bu sabah oğlum az kalsın boğuluyorduyatağına yatırmıştım,yan yatıyordu,ben de uyumuşum .ağlayan bir bebek te değil oğlum,bir ara değişik bir ses duydum,hemen yerimden fırladım yatağına koştum,oğlumun ağzından burnundan köpükler çıkıyor,hemen kaldırıverdim,ağızüstü tuttum sırtına vurdum nefesini zor topluyor yavrum.gözleri burnu kıpkırmızı olmuş.kusmuş (ağzı da çok salyalı bu aralar) salya ve kusma boğmuş yavrumu,ağzından burnundan gelmiş,5 dk zor kendine geldi,içini çekiyordu hala.az kalsın eşimi arayacaktım gel bizi hastaneye götür diye...çok korktum çoooookkk,ya duymasaydım,oğlum boğulsaydı Allah korusun,Allah yavrularımızı kazadan korusun....
ayyy ben kırıldığını anlamamışım.tabi ki senin için söylemedik.ben normal zamanda doğum yapanlardan bahsettim.özür dilerim yanlış anlaşılma oldu
çok geçmiş olsun canım allah korusun çok dikatli olmk gerek
ne yemek yaptınız kızlar? ben hala bişi yapamadım 45 dkya gelir eşim. oğlan durmadı bütün gün gerçi haladurmuyor neyapcam bilmem
ben bugün oğlum doğduğundan beri ilk kez yaprak sarması yaptım ve çorba
ben ıspanak böreğini her öğünde seven birisiyim
eşiniz mi sebze yemeklerini daha çok seviyor siz mi?ben sebze yemeklerini çok seviyorum,eşim et ağırlıklı yemekleri çok seviyor.salata dışında ortak yediğimiz tek sebze ıspanak
ben ıspanak böreğini her öğünde seven birisiyim
o nasıl yapılıyor.tarifini verirmisin.belki bende yaparım.
o nasıl yapılıyor.tarifini verirmisin.belki bende yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?