canım ben de martta başlayacam,hiç çalışmak istemiyorum,dediğin gibi ben de okulumu sevmiyorum,bu sene tayinim çıktı bu okula 4 gün seminere gidebildim sonra doğum yaptım ama hiç ısınamadım okula.okula yeni başlayacak çocuklar gibiyim,ne zaman aklıma gelse içim daralıyor,aynen ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ev kredisi ödüyoruz malesef o şansım da yok...oğlumdan ayrılıp o sevmediğim okulda nasıl çalışacam bilmiorum,üstelik bir de yibo [/QUOTE]Bugün okula başladım (( Oğlum ilk huysuzluğunu yaptı. Sabah 6da kalktı. Bende derse hazırlık yapıp 3'te yattığım için uyurgezer gittim okula. Ama benim salak okulum programı değiştirip bana haber vermediği için 2 gündür derslerim boş geçiyormuş. Bu okulu hiç sevemedim gitti (( Gerçi derse girmeden geri geldim. Geldim ki bizimki ortalığı yıkıyo. İçini çeke çeke ağlamış Şimdi uyuyo. Şeytan diyo al ücretsiz izin hatta bırak işi ev kadını ol
canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş. Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah :) ilerde gelinlerimizi de burdan çekiştiririz inşallaaahh
ücretsiz iznini başlat baktın ki sıkışıyorsunuz öyle başla işe. biz de ev kredisi ödüyoruz ben öyle yaptım aslında çoktan sıkıştık sıfırı tükettik ama eşim idare ederiz başlama diyor ben de oturuyorum güzel güzel
biz de gezdik 1.5 saat boş boş dolanmışım ohh mis gibi hava aldım. ilk defa bebek arabasıyla yalnız çıktım. çok garip oldu sanki herkes bana bakıyor gibi geldi. kaldırımlarda sağolsun belediye engellileri çok düşünmüş?!!?!! indir kaldır indir kaldır.. ama başardım gezdim vee geldiimm..biz gezdik geldik bebişim çok mutlu oldu yoruldu uyuyo şimdi......