2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın biz iyiyiz siz nslsınız? benim oğluşum uyuyor

bizimki de yattı şimdi bir huysuz ki görme gitsin.. ne ağıtlar yaktı uyumadan dün gece nedense devamlı bir yüz üstü dönme arzusu içindeydi.. yatırıyorum hemen yan dönüp tepinmeye başlıyor. 1 kere dönebildi onda da anında uyanıp ağlamaya ıhlamaya başladı madem yatmican neden dönüyorsun

canım ya çok tatlılar artık hareketlenmeye başlıyolar benimkinde çok fazla hareket yok tuana bilir benimki ağır abidir bayanlara yüz vermiyo erkekleri seviyo...huysuzluklarıda çok sevimli oluyo bunların öpüyorum mustafacığı

bizimki hareketli aslında ama yeni dönmeye başladı.. 3 aylıktan beri yan dönüyor ama yüzüstü yeni yeni denemeler başladı.. gerçi bunda beşiğin içinde kımıldayamıyor olmasının da etkisi vardır mutlaka yeri olsa belki önceden dönerdi garibim yüz üstü dönünde görsen uçak gibi uçuyoruz kalçası ve omuzları yere değmiyor.
bu arda eğlül bebeklerinin çoğu erkek galiba farkettiniz mi 1-2 tane kıza rasladım sadece..

evet bende farkettim 2010 bebekleri arasında kız çok az...benimkide yüzüstü dönünce aynen dediğin gibi oluyo sadece karnı yere değiyor tabi benimkini ben döndürüyorum

harpy ben çıkıyorum oğluşuma biraz hava aldırayım hava çok güzel değerlendirmek lazım öptüm görüşürüz

tamam canım görüşürüz malesef burada hava berbat.. ben 2 dk evi havalandırdım ev buzgibi oldu dışarı hiç çıkamayız.. size iyi gezmeler :80:

herkese günaydın kızlar,bu sabah oğlum az kalsın boğuluyordu yatağına yatırmıştım,yan yatıyordu,ben de uyumuşum .ağlayan bir bebek te değil oğlum,bir ara değişik bir ses duydum,hemen yerimden fırladım yatağına koştum,oğlumun ağzından burnundan köpükler çıkıyor,hemen kaldırıverdim,ağızüstü tuttum sırtına vurdum nefesini zor topluyor yavrum.gözleri burnu kıpkırmızı olmuş.kusmuş (ağzı da çok salyalı bu aralar) salya ve kusma boğmuş yavrumu,ağzından burnundan gelmiş,5 dk zor kendine geldi,içini çekiyordu hala.az kalsın eşimi arayacaktım gel bizi hastaneye götür diye...çok korktum çoooookkk,ya duymasaydım,oğlum boğulsaydı Allah korusun,Allah yavrularımızı kazadan korusun....

canım geçmiş olsun rabbim onları bize bagışlasın korkma artık onlar kendini kurtarabiliyo oda korkmuştur canım benimm

Evet bende kullanmıyorum. Hatta daha öncede vurgulamıştım bunu. Cep telefonundan daha az yayıyor asıl tehlike telefon. Ama sürekli yayın yaptığı için sanırım sürekli açık TV kadar olabilir.

Allah korumuş :SSSS Hemen bi sadaka ver canım. Çok geçmişler olsun.

Bugün okula başladım (( Oğlum ilk huysuzluğunu yaptı. Sabah 6da kalktı. Bende derse hazırlık yapıp 3'te yattığım için uyurgezer gittim okula. Ama benim salak okulum programı değiştirip bana haber vermediği için 2 gündür derslerim boş geçiyormuş. Bu okulu hiç sevemedim gitti (( Gerçi derse girmeden geri geldim. Geldim ki bizimki ortalığı yıkıyo. İçini çeke çeke ağlamış Şimdi uyuyo. Şeytan diyo al ücretsiz izin hatta bırak işi ev kadını ol

Bugün okula başladım (( Oğlum ilk huysuzluğunu yaptı. Sabah 6da kalktı. Bende derse hazırlık yapıp 3'te yattığım için uyurgezer gittim okula. Ama benim salak okulum programı değiştirip bana haber vermediği için 2 gündür derslerim boş geçiyormuş. Bu okulu hiç sevemedim gitti (( Gerçi derse girmeden geri geldim. Geldim ki bizimki ortalığı yıkıyo. İçini çeke çeke ağlamış Şimdi uyuyo. Şeytan diyo al ücretsiz izin hatta bırak işi ev kadını ol [/QUOTE]
canım ben de martta başlayacam,hiç çalışmak istemiyorum,dediğin gibi ben de okulumu sevmiyorum,bu sene tayinim çıktı bu okula 4 gün seminere gidebildim sonra doğum yaptım ama hiç ısınamadım okula.okula yeni başlayacak çocuklar gibiyim,ne zaman aklıma gelse içim daralıyor,aynen ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ev kredisi ödüyoruz malesef o şansım da yok...oğlumdan ayrılıp o sevmediğim okulda nasıl çalışacam bilmiorum,üstelik bir de yibo

Çok geçmiş olsun güzelim ya.Büyük bir korku atlatmışsınız.Aynı korkular bendede var.Uyurken sürekli ağzına burnuna bakıyorum.Nefes alıyormu diye kontrol ediyrm.Bide benimki yorganı çekmeyi öğrendi bikaç haftadır.Kafasına çekiyor yorganı battaniyeyi.Tabi niyeti emmek Ama ben çok korkuyorum nefessiz kalacak diye.Allaha emanetler ne diyelim başka.Aciziz biraz bu konuda. Geçen günde başıma ne geldi.Dönenceyi çok sever benim oğlum.Normalde hiç durmayan çocuk keyfi yerindeyse 10 dk onlar onunla.Mutfaktaydım.Mızıldanıyordu.Neyse geldim bide ne göreyim.Dönencenin ipini parmağına dolamış.Parmk mozmor olmuş.Ödüm koptu.Aöma ne dolamak açamadım önce o heyecanla.Sonra sakin ol zeynep dedim.Yavaş yavaş söktüm.Salak bebek ağlamadı bile.Acılarını pek bilmiyorlar bunlar.Allahtan morluk hemen geçti.Ama olan bana oldu.Artık 2 dk yalnız bırakamıyorum ya.harap durumdayım.Benim oğlum fazla hareketli.Yaramaz...

geçmiş olsun canım Allah korumuş ,benim oğlumda yeni doğdu zamanlardı emerken nefessiz kalmış emzirirken birde baktım ki çocuk morarmaya başladı birden mosmor kesildi evde misafirde var bağırıyorum ev kalabalık olduğu için kimse sesimi duymuyor sonra sesimi duyup geldiler ama ben panikle hiç bişey yapamadım çocuğu annemin kucağına nasıl verdim bilmiyorum uzun bi süre yalnız emziremedim oğlumu hep yanımda annem bekledi emzirirken çok zor günlerdi çok şükür geçti

geçmiş olsun canım yaa ben de dün gece diken üstünde yattım. bizimki yüz üstü döndü ilk kez tekrar döner de kendini kurtaramaz diye her ık mık ettiğinde koşarak yanına gittim perişan oldum resmen tekrar geçmiş olsun allah tüm bebecikleri korusun..

canım ben de martta başlayacam,hiç çalışmak istemiyorum,dediğin gibi ben de okulumu sevmiyorum,bu sene tayinim çıktı bu okula 4 gün seminere gidebildim sonra doğum yaptım ama hiç ısınamadım okula.okula yeni başlayacak çocuklar gibiyim,ne zaman aklıma gelse içim daralıyor,aynen ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ev kredisi ödüyoruz malesef o şansım da yok...oğlumdan ayrılıp o sevmediğim okulda nasıl çalışacam bilmiorum,üstelik bir de yibo [/QUOTE]

bizim kredimiz yok ama alıştığın bi standart ve gelirin var. pat diye kesilmeside olmuyo. tayyip 3 çocuk diyo ama tatile geliyo diye azıcık iznimizi bile göz dikip vermiyolar. verse ya şöle 6 ay izin.

İnş okula alışırsın cnm, benim okul meslek lisesi, 2000 öğrenci 200 öğretmen 2 yıl oldu hala kapıdan girerken ne için gelmiştiniz die soruyolar dersler blok kimse kimseyi tanımıyo muhabbet sıfır ben eskiden okulda çok güzel zaman geçirirdim şimdi sadece iş için gidip geliyorum. emin ol benim okuldan kötü değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…