2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emine babe de tam doğal değil diye biliyorum,kozmetik içerikli ürünler.

Emel moralini bozmayayım ama ben aylardır regl oluyorum ,hem de bebeğim sadece anne sütü aldığı halde ve regl olduktan sonra bırak kilo vermeyi ,4 kg aldım.Ama tabii benim yaşım size göre ileri,kilo daha çabuk alınıyor. Doğum sonrası hiç fazla kilom kalmamıştı ki 4 kg geliverdi üzerine!

tavsiyelerin için teşekkürler canım peki sen daha önce ekoorganikden alışveriş yaptınmı güvenilir bi sitemi

Kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz?kullanıyorsanız hangi marka?
Ben de almak için sormuştum burda ama bi arkadasımız dilek di sanırım telsizlerin radyo frekansıyla çalıştığı için radyasyon yaydığını söyledi ben vazgectim.
Kızlar drumuz bize ferrum hausmann verdi tadı çok güzel. S.ocagı da ferro sanol verdi tadına baktım dün Aman Allah ım o ne iğrenç şey öyle vermeyin onu ya ah onu içen yavrular bi konulabilse dinleyin yaygarayı
kızlaaarr öyle bir geçer zamanki yi izlemeye mi gittinizz bakiiimmm
Eveeeeeet )

Kokoş deme ya bakımlıyı bakımlı:) bugün tartıldım o 600 gr da gitmiş 56 ile hamile kalmıştım 55 olmuşum bütün kıyafetlerim oluyor ama daha fazla vermem inşallah zayıflık bana hiç yakışmıyor her gören hasta mısın diyor. Hiç bi sofrada doyarak kalkmadım hep az yerim doymak terimini tam anlamıyla bilmem bile açlıktan ölsem bile bazen üşendiğim için yemek yemem bu yüzden kilo veriyorum sütüm az oluyor ama iyi değil

Son düzenleme:
tavsiyelerin için teşekkürler canım peki sen daha önce ekoorganikden alışveriş yaptınmı güvenilir bi sitemi

Rica ederim .Ben ekoorganikten iki yıldır alışveriş yapıyorum sürekli,deterjanlarımı falan da oradan alıyorum,çok güvenli,şimdiye dek hiç bir falsoları olmadı.Ürünleri çok güzel paketliyorlar ve çok hızlı gönderiyorlar.Ama ben İstanbul'dayım,başka şehirdeysen hız konusunda birşey diyemem.

inceledim şimdi hipp in mamasıda var sılanın çorbalarına falan koymak için bide dışarıya çıktığımızda vermek için mama almak istiyorum ama milupa hipp arasında kaldım
bingöle gönderim uzun sürer tabi istanbul gibi olmaz

ne güzel canım darısı bizim başımıza benim oğlum çok tembel sanırım dönemiyor bile sonra da sinirleniyor başlıyor ağlamaya

Takma kafana,her bebek farklı.Benim kızım 1 hafta sonra 6.ayını bitirecek ve sadece iki yana yuvarlanıyor,dönemiyor daha.İlk kızım da ilk döndüğünde 6.5 aylıktı ama sonra normal zamanda yürüdü ve motor geşişimi hep çok iyi oldu.Böyle şeyler biraz da genetikle ilgiliymiş.

Milupa da iyidir bence,istersen ikisinden de al biraz,bebeğin tercih etsin. Bu arada,organik şampuan ve sabunlar kokusuzdur,birçok kişiyi tatmin etmiyor bu sebeple.Bunu göz önüne al satın alırken,bebeğin öyle mis gibi şampuan falan kokmaz,kendisi gibi kokar sadece.

bize bi geçmiş olsun diyen çıkmadı

Mavi geçmiş olsun,birşey yoktur umarım.Sana komik birşey söyleyeyim mi,hani oğlunun emeklediğini yazmıştın ilk kez.Ben de o gece yattım,rüyamda benim kız ana kucağından kalkıp aniden hızla emekliyor ve sehpaya tosluyor,kafanın tepesi şişiyor .Çok etkilenmişim,5,5 aylık bebeğin emeklediğini ilk kez duyuyorum.Oğlana maşallah,sana da kolay gelsin vallahi!:80:

Emeeelllll!Sana ne hediye alayım istersin????Demek çıtır görünüyorum ,ayyy şımardım şimdi.Teşekkür ederim. Sen de çok hoşsun canım,bir de ece su çoook tatlı ya,aynı benim en yakın arkadaşıma benziyor.

Şekerdelisi...Ben bebek telsizi kullanıyorum,radyasyon meselesini başka bir arkadaş yazmıştı kim hatırlamıyorum.Ben de cevap olarak bazı telsizler az radyasyon yayar,bir de bebekten çok uzağa koyunca zararı yok diye yazmıştım.

Evet canım hatırladım

benim aptik oğlum az önce uyurken ıhlamaya başladı.. hen yanına gidiyorum hemde ben bu ıhlamayı bi yerden hatırlıyorum diyorum. gittim bi baktım yüz üstü dönmüş şaşırsam mı gülsemmi bilemedim.. hen huzursuz biraz bu gece nedense...

canım kusura bakma annemlerin bilgisayarı bozuktu yazamadım stork comfort deluxe yzıyo üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…