Biz babe kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle, bebeğimin cildi çok hassas. Şampuan değil yıkama yağı var babe'nin onu kullanıyoruz bir de nemlendiricisini. Harika ürünler , zaten pediatrik. Tek sorun çok pahalı, ama çok da uzun süre gidiyor. Bebe yağı olarak da komilininkini kullanıyorum. Diğer ürünlerimi de babe almayı düşünüyorum.
ben johnsons baby nin uyku serisini kullanıyorum. uykucuğu geliyor hemen. :)))
kilolar konusunda yazan arkadaşım, benim de kilolarım var, çok değil ama eski kıyafetlerim olmuyor. hamile kotumu 3 ay giydim, eski kotumu giyiyorum ama düğmesini açmak zorunda kalıyorum. göbek kaldı. belden aşağısı olduğu gibi çatlak, bacaklarım dizlerimin arkası baldırlar vs.
hiiiç moralini bozma, hepsi geçecek, bir 3 ay daha sabır. doktorum 9 ayda ancak toparlarsın demişti. hele bi adet görmeye başlayalım, kilolar hemen gidiverir. emzirme işi de azalınca zayıflama diyeti uygularsın. biraz da spor, tamamdırr :)) ben kendimi böyle rahatlatıyorum.
ama bazen benim de heyheylerim tepeme gelebiliyor.
Emine, benim kızım da 3330 kg 51 cm doğdu, bu ölçüler de çok yakın. aramızda bir gün, 10 gram 1 cm fark var.DD
Bebeklere kullandığımız ürünlere dikkat etmek lazım,bebek ürünü diye sunulan pekçok şey zararlı kimyasallar içeriyor. Bizim doktorumuz şampuan ve sabunu sadece haftada bir kullanmamızı önerdi.Dolayısıyla bizim şampuanımız daha yarıya bile gelmedi,her banyoda sadece minik bir parça şampuan kullanıyoruz.Bebeğin temizliği için sadece sıcak su yeterli. Ben organik ve daha sağlıklı diye urtekram markasının çocuk şampuanını ve sabununu kullanıyorum,organik satan internet sitelerinden sipariş verebilirsiniz(ekoorganik.com örneğin). Aynı şekilde avalon markası da iyidir,yine organik satan sitelerde var.Bunlar biraz pahalı ürünler ama zaten az kullanmak en iyisi,dolayısıyla sonuçta daha ucuza geliyor.Aynı şekilde hipp marka şampuan da yeni çıktı piyasaya,o da çok doğal ve fiyatı daha uygun,10-12 TL civarı sanırım.Bübchen da fena değil ama dalin,johnson,nivea ,mustela ,bunlar doğal değil.
Ben bir kere yalnız yıkamak zorunda kalmışrım 3 aylık falandı ozaman, eşim 10 günlüğüne şehir dışına çımıştı. Arkadaşlarımla yıkadım ama herzaman bulamıyorsun birilerini.
Ben de almak için sormuştum burda ama bi arkadasımız dilek di sanırım telsizlerin radyo frekansıyla çalıştığı için radyasyon yaydığını söyledi ben vazgectim.Kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz?kullanıyorsanız hangi marka?
Kızlar drumuz bize ferrum hausmann verdi tadı çok güzel. S.ocagı da ferro sanol verdi tadına baktım dün Aman Allah ım o ne iğrenç şey öyle vermeyin onu ya ah onu içen yavrular bi konulabilse dinleyin yaygarayıBiz başladık ama öğürüyodu bende doktoruna sordum ara verelim biraz dedi. Bu ay ferrum'u deneyelim, o karamelli onu çıkarmaz dedi. 6 aydan kontrolünde kan sayımına bakarız dedi. Yani 6.aya kadar çokta elzem değil bence. Eğer kansız çıkarsa başlansa da olur gibi. Yazık yavruma çok iğrenç o damlalar zaten topu topu iki kere verdim ben. Doktorda kansız görünmüyor rengi iyi dedi. Çünkü kan damlası verniyorum diye ben pekmez içiyorum aklıma geldikçe galiba ınun faydası oluyo.
Eveeeeeetkızlaaarr öyle bir geçer zamanki yi izlemeye mi gittinizz bakiiimmm
valla ben şimdi uyumaya gidiyorum. kendi yemek hazırlığımız, sofra indir kaldır. eceyi doyur yatır derken pilim bitti. diziyi izlemek istiyorum ama malesef(( izleyemiyorum.
herkese bol uykulu geceler olsun.
dilek abla gece girersin muhtemelen, olur da yazımı görürsen, yaşını hiiiç göstermiyosun. bizden aşağı kalır yanın yok, 2 çocuğun olmasına rağmen hala çıtırsın
mavi100 geçmiş olsun, olur böyle kazalar. bizim başımıza neler gelecek Allah bilir. beterinden korusun.
depresyonda olan arkadaşım, (tuanas mı yanlış hatırlamıyrum umarım) bunlar gelip geçici, ben de 3 günn boyu ağladığmı bilirim. ama tamamen hormonlardan, merak etme tez zamanda düzelirsin. havalar da düzeliyor zatenn. sen buraya girmeye devam et, biz seni motive ederiz.
Eminecimmm, nam-ı diyar Ayeser__ napıyosun konuşamıyoruz. yazılarını okuyorum, cevap vermeye fırsatım olmuyor.
Sebin bebeğini kendi odasında yatırmana çok sevindim, ben de düşünüyorum odasına almayı, sık sık gözlemlerini yazabilirsen sevinirim. geceleyin duymama ihtimaliniz olabilir. o yüzden telsiz kullanıyormusnuuz diye sorayım.bazen ben yanımda beşikte yattığı halde duymuyorum. uyku tatlı geliyor. garibim aç kalmasın aman dikkat.
harpy, sen istanbul küçükçekmecedesin di mi, ben de şişlideyim. umarım birgün görüşürüz. yazıların çok samimi. keyifli bir arkadaşsın seni tanımayı da isterim. face kullanıyorsan ekleyelim birbirimizi. sakıncası yoksa tabii. püreler konusunda bizim doktor da cam rendeyi söyledi. pütürler çok önemli. bizim kız ilkten öğürüyordu şimdi götürüyor löpür löpür. nasıl alıştırırsan öyle gider arkadaş.... 2 artı 2 eşittir 4
yorum yapamadığım diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın, yazılarınızı görüyorum ama fırsat olmuyor..
heee dur durr, şekerdelisiikokoş ingilizce öğretmenimiz... demek 600 gramın var öyle mii sen bizim psikolojimizi çökertmeye mi çalışıyosun. millet 10 küsürden bahsediyor, seninki de laf iştee maaşallah kuzucuk geri geri emekliyor demekkk, süper haberr gelişmeleri yazarsın.
görüşürüz, iyi geceler herkese.
tavsiyelerin için teşekkürler canım peki sen daha önce ekoorganikden alışveriş yaptınmı güvenilir bi sitemi
Rica ederim .Ben ekoorganikten iki yıldır alışveriş yapıyorum sürekli,deterjanlarımı falan da oradan alıyorum,çok güvenli,şimdiye dek hiç bir falsoları olmadı.Ürünleri çok güzel paketliyorlar ve çok hızlı gönderiyorlar.Ama ben İstanbul'dayım,başka şehirdeysen hız konusunda birşey diyemem.
ne güzel canım darısı bizim başımıza benim oğlum çok tembel sanırım dönemiyor bile sonra da sinirleniyor başlıyor ağlamaya
inceledim şimdi hipp in mamasıda var sılanın çorbalarına falan koymak için bide dışarıya çıktığımızda vermek için mama almak istiyorum ama milupa hipp arasında kaldım
bingöle gönderim uzun sürer tabi istanbul gibi olmaz
Kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz?kullanıyorsanız hangi marka?
bize bi geçmiş olsun diyen çıkmadı
Emeeelllll!Sana ne hediye alayım istersin????Demek çıtır görünüyorum ,ayyy şımardım şimdi.Teşekkür ederim. Sen de çok hoşsun canım,bir de ece su çoook tatlı ya,aynı benim en yakın arkadaşıma benziyor.
Şekerdelisi...Ben bebek telsizi kullanıyorum,radyasyon meselesini başka bir arkadaş yazmıştı kim hatırlamıyorum.Ben de cevap olarak bazı telsizler az radyasyon yayar,bir de bebekten çok uzağa koyunca zararı yok diye yazmıştım.
tamam canım. ben de kadar veremiyorum bir türlü.. mothecarede gördüm geçen gün bitane çok güzel döşemesi deri gibi ama terletmeyecek gibi.. ve çok rahat görünüyordu... ama fiyatı biraz pahalı 350tlydi.. gerçi düşününce değer belki diyorsun çünkü 3 yaşına kadar kullanabiliyor değil mi?
canım kusura bakma annemlerin bilgisayarı bozuktu yazamadım stork comfort deluxe yzıyo üzerine
günaydın :) nasılsınız bu sabah? benim oğluşun çenesi düştü yine :) sizinkiler neler yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?