- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay maşallah nazar değmesin.biz de ne mümkün 9 buçuk 10 arası yatar 12de kalkar 2-2:30 gibi kalkar 4 gibi kalkar 6da kalkar 7:15 de kalkar 7:45 de tamamen kalkar.hatta bazen saat başı kalkar.artık yat kak sersem tavuk gibi oluyorum
normalde biz de en az 2 kerekalkarız ama dün bayo da yapınca bayıdı mı acaba diyorum yoksa gerçekten duymamış olabilir miyim?
slm arkadaşlar,meyve konusunda şunu söyleyeyim,kivi bebeklere 1 yaşından önce yasak diye biliyorum,sadece kivi değil tropik meyvelerin hepsi 1 yaşından önce bebeklerde alerji yapabiliyormuş,ayrıca kivi besin değeri çok yüksek bir meyveymiş ve bebeklerin sindirim sistemini bozabiliyormuş,bir arkadaş 5 aylık kızına vermişti,sindirim sistemi bozulmuş,kusmaya felan başlamıştı,doktor kızmış 1 yşından önce tropik meyveler vermek çok tehlikeli demiş.
benim doktorumda henüz başlamadı.. 6 aydan sonra dedi...
Ben kivi veriyorum. doktorum söyledi. Zaten çok seviyor. Elma Armut ve kiviyi karıştırıyorum çok güzel oluyor. Kalanınıda ben yiyorum. Kivinin aromatik tadını seviyolar Cam rendede rendeliyorum, tülbetle süzmeden posalı veriyorum. Kivinin siyah çekirdekleride kakadan çıkıyo :)))))
bizimki cam rendeden rendelediğimi verince öğürüyor çok pütürlü geliyor galiba.. elmayı rendeledim sadece şimdiye kadar ama onu da öğürdü bi daha da yemedi.. gerçi genel olarak meyvelere gıcığı var.. belki kiviyi yer belli olmaz sonuçta bal gibi tatlı olmuyor ne kadar olgun olsa da...
tamam canım. ben de kadar veremiyorum bir türlü.. mothecarede gördüm geçen gün bitane çok güzel döşemesi deri gibi ama terletmeyecek gibi.. ve çok rahat görünüyordu... ama fiyatı biraz pahalı 350tlydi.. gerçi düşününce değer belki diyorsun çünkü 3 yaşına kadar kullanabiliyor değil mi?
Hiç pes etme zamanla alışıyolar. Zaten 21 gün sürdürcekmişsin eğer hala yemezse öyle vazgeçecekmişsin diye söyledi bi anne bana. Kuzenimin kızı 9.5 aylıkken etimek tatlısından menemene kadar yerken bi arkadaşımın kızı 14 aylık olmasına rağmen etimek tatlısını bile yiyemedi. Bizim doktorda 5 yaşında olup hala blendırdan geçmeyen yemeği yemeyen hastam var çok ezmeyin herşeyi hatta sakın blendır kullanma blendır liflerini parçalar meyveler için cam rende. sebzelr içinde kaşığın sırtıyla eziyorum.
Oğlum kafasını sehpaya vurdu.yaramazlıklara başladı bu 3.kazası.Kafaya ekmek koyma işine baya alıştık.Ama çok korkutuyr beni hep.Allah büyüklerinden korusun. Emekleme olayı çok zormuş kızlar.Halının 1 ucunda bırakıyorum.Yanyana 2 tane halı var sonrada sehpa.2 halıyıda geçip sehpaya çakmış kafayı mutfağa çay doldurmaya gitmişken.2-3dk içinde.Çığlığına koştum ama ödüm koptu.Yaramaz benim oğlum yaramaz.Eli dursa kıçı durmuyor..Çok hareketli
bize bi geçmiş olsun diyen çıkmadı
Canım anne sütünü bi anda ısıtmak bakteri üretiyor ya bi gün öncesinden buzluktan indiriyorum ertesi güne eriyor benmari usulü ısıtıp veriyorum ama almıyor o sütlerim çok yağlı yağ içer gibi oluyor herhalde çocukcanım sütünü mikrodalgada yada ocakta ısıtma dondurucudan çıkar oda sıcaklığında beklet daha sonra sıcak su içerinde bekleterek ısıtıcaksın doktor söylemişti
21 aralıkta sünnet oldu canım masallah 3 günde iyileşti. Genel anestezi ile oldu çok hareketli lokal imkansızdı. Erken daha iyi oldu şimdi olsa zaptedemem herhalde iyice hareketlendicanım ya oğlunu sünnet ettirmişsin ne zaman kaçıncı ayında oldu genel anestezimi,lokalmi kolay oldu mu kaçgünde iyileşti bizde düşünüyoruzda nisan gibi heralde
Benimki poposunu kaldırıp dönemiyor ama geri geri emekliyor maşallahmaşallah ya keremle aralarında 1 gün var kerem sadece dönüyor şu an
bübchen ürünleri kullanan varmı aramızda ben dalin kullanıyorum şuan ama bitmek üzere farklı bi şampuan almak istiyorum