• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar,meyve konusunda şunu söyleyeyim,kivi bebeklere 1 yaşından önce yasak diye biliyorum,sadece kivi değil tropik meyvelerin hepsi 1 yaşından önce bebeklerde alerji yapabiliyormuş,ayrıca kivi besin değeri çok yüksek bir meyveymiş ve bebeklerin sindirim sistemini bozabiliyormuş,bir arkadaş 5 aylık kızına vermişti,sindirim sistemi bozulmuş,kusmaya felan başlamıştı,doktor kızmış 1 yşından önce tropik meyveler vermek çok tehlikeli demiş.

AAAAA benim kızım tatlı şeyleri sevmiyor ben de elma rendesinin içine kivi suyu koyuyordum.kontrole gidince drumuza bir sorayım bunu da bari

Kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz?kullanıyorsanız hangi marka?

ben avent kullanıyorum aslında memnunum ama odasını ayırdıktan sonra keşke görüntülü alsaydım diyorum.. hemen oradan görebilirsin ne yapmış uyanmış mı üstünü mü açmış.. kalkmana gerek yok.. :31:

Seni çok iyi anlıyorum canım.Benim de sık sık bozuluyor moralim ama çabuk toparlıyorum çünkü bir de ilgilenmek zorunda olduğum 9 yaşında kızım var.O beni üzgün görünce çok üzülüyor .Benim de kimsem yok.İstanbul'luyum,İstanbul'da oturuyorum ama annem yurtdışında yaşıyor.3-4 ayda bir 4-5 gün gelirse gelir. Kayınvalidem desen kızı kocasıyla başka şehre taşındı diye apar topar o da oraya taşındı kayınpederimle,hamile olduğumu yeni öğrenmiştim daha.Zaten ilk bebeğimde de başka şehirdeydiler.İlkinde de çok yalnızlık çektim.Bir de ben Avrupa Yakası'nda büyüdüm,okula gittim,çalıştım,tüm arkadaşlarım o taraftaydı.Eşim sebebiyle Anadolu Yakası'na geldim,burada da arkadaş edindim tabii ama ailenin yeri bambaşka.Tek çocuğum bir de,halam yok,yengem yok,kimse yok yani. Neyse ki komşularımla iyi görüşüyorum,kızımın sınıf arkadaşlarının anneleriyle görüşüyorum arada,çok iyi geliyor. Ben de bebeğimi şimdiye kadar üç dört defa bıraktım anneme o da 3 ay önceydi galiba. Eşim bakma konusunda güvenmiyor kendine şimdilik,ek gıdaya geçsin de bırakırsın diyor. 3 ay önce kuaföre gidip saçımı kestirmiştim,yanlış kesti,yamuk yumuk,inan öyle geziyorum,gidip de düzelttiremedim. Açık havaya hemen hemen hergün çıkıyorum,bizim bahçemiz çok büyük,bebek gezdirmek için uygun,ama sadece 20-25 dk kalabiliyoruz.Tabii ki hava güzelse her gün çıkıyoruz. Sen nerede oturuyorsun,çok mu soğuk?Arada o 20 dklık açık hava bile insanı ayıltıp kendine getiriyor. Bu günlerin çabucak geçeceğini,herşeyin kolaylaşacağını telkin et kendine,pozitif düşünmeye çalış.

canım benim çok sağol.kayserideyim canım güneşi görür görmez çıkacağım diye karaar aldım 3-4 gündür güneş de yok. kapalı ve olabildiğine kasvetli. aynen ben de bir kuaföre gidemedim yılbaşında gitmiştim en son :61: eşlere göre bişey yok on:61:lar rutin hayatlarıı yaşıyorlar ve bizi de öyle yapıyoruz sanıyorlar. kendileri dışarı çıkıyorlar ya bizi de çıktık gezdik sanıyorlar :( ağlamayana meme yok anlıycan. aynen dediğin gibi telkin ederken ederken bir de bakıyorum patlamışımm :47: şimdi gene telkin moduna geçtim bakalım ne kadar idare edecek..

Kızlar bebek telsizi kullanıyormusunuz?kullanıyorsanız hangi marka?

canım ben wee nin kameralısını kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı diğerlerine göre ama görüntüsü gayet net ve canlı. çekim gücü de gayet iyi almışken kameralı al bence. ne yaptığını görüyorsun için rahat ediyor.

ben avent kullanıyorum aslında memnunum ama odasını ayırdıktan sonra keşke görüntülü alsaydım diyorum.. hemen oradan görebilirsin ne yapmış uyanmış mı üstünü mü açmış.. kalkmana gerek yok.. :31:

bu arada ben de tam sana oda ayırma durumları nasıl dicektim canım evet neler yapıyorsun anlat.

bu arada ben de tam sana oda ayırma durumları nasıl dicektim canım evet neler yapıyorsun anlat.

fena gitmiyor aslında yadırgamadı yerini.. tek derdim acaba gece uyanıp sesini duyuramadığı oluyor mudur diye düşünüyorum.. çünkü bizimki biraz ağır abi öyle yaygarayı koparmaz.. ık mık yapar baktı gelmiyorsun uyur tekrar.. dün gece uzun zamandır ilkkez hiç uyanmadı.. saat 10 gibi yattı sabah 7,30da kalktı uyanınca biraz vicdan azabı çektim doğrusu.. gerçi çok acıksa sesini duyurur herhade değil mi? çünkü sabah duydum uyandım sonuçta.. :44:

fena gitmiyor aslında yadırgamadı yerini.. tek derdim acaba gece uyanıp sesini duyuramadığı oluyor mudur diye düşünüyorum.. çünkü bizimki biraz ağır abi öyle yaygarayı koparmaz.. ık mık yapar baktı gelmiyorsun uyur tekrar.. dün gece uzun zamandır ilkkez hiç uyanmadı.. saat 10 gibi yattı sabah 7,30da kalktı uyanınca biraz vicdan azabı çektim doğrusu.. gerçi çok acıksa sesini duyurur herhade değil mi? çünkü sabah duydum uyandım sonuçta.. :44:

:nazar::nazar::nazar:maşallahhhh maşallahh bayıldım ya biz de mümkün değil geçen gece babasının yanına oturma odasına bıraktım gittim yattım. babası da orda uyuyakalmış. gece 3 evde kıyameetlerrr kopuyor amaan buyyaenim oburiks acıkmışş evi yıkıyor :50::50:

Canım ben Sebamed kullanıyordum. En doğal ve en kaliteli diye. Sabun ayrı şampuan ayrı banyo köpüğü ayrı.... Sabun zaten çok çabuk bitiyor. Bide çok pahalı sebamed. Annemlere giderken hepsini taşımamak için niveanın saç ve vucüt şampuanını aldım. Ordada bırakırım geldiğime kullanırım die. Ve inanır mısın kokusu bile sebamedle aynı. Papatya kokuyo ikiside. Hiç kurulukta yapmıyo. Sebamedler bitsin Nivea alıcam. Hem tek bi ürünle hepsini hallediyosun. Tavisye ederim.

ben oğlum doğduğundan beri bübchen kullanıyorum,güvendiğim markalardan en iyisidir,hatta tek geçerim.ben almanyada doğdum,almanyada da hep bu marka kullanılırdı halende öle,doktorların tavsiye ettiği iki markadan birisidir...

:nazar::nazar::nazar:maşallahhhh maşallahh bayıldım ya biz de mümkün değil geçen gece babasının yanına oturma odasına bıraktım gittim yattım. babası da orda uyuyakalmış. gece 3 evde kıyameetlerrr kopuyor amaan buyyaenim oburiks acıkmışş evi yıkıyor :50::50:

tabi iyi tarafı; beşiğin içinde dönemiyordu hiç. şimdi görseniz düz yatmıyor hep yan yatıyor.. yüz üstü henüz dönemiyor ama saat yönünde de döndüğüoluyor boyuna yatırıp enine buluyorum :1:

Oğlum kafasını sehpaya vurdu.yaramazlıklara başladı bu 3.kazası.Kafaya ekmek koyma işine baya alıştık.Ama çok korkutuyr beni hep.Allah büyüklerinden korusun. Emekleme olayı çok zormuş kızlar.Halının 1 ucunda bırakıyorum.Yanyana 2 tane halı var sonrada sehpa.2 halıyıda geçip sehpaya çakmış kafayı mutfağa çay doldurmaya gitmişken.2-3dk içinde.Çığlığına koştum ama ödüm koptu.Yaramaz benim oğlum yaramaz.Eli dursa kıçı durmuyor..Çok hareketli:1::1:

canım ben wee nin kameralısını kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı diğerlerine göre ama görüntüsü gayet net ve canlı. çekim gücü de gayet iyi almışken kameralı al bence. ne yaptığını görüyorsun için rahat ediyor.
Tam olarak modelini verebilirmisin?bir bakayım.ben de kameralı mı alsam diye düşündüm.bir kaç kişiye sordum.gerek yok boşuna alma kullanmılmıyor dediler.ama benim odam ile onun odası arasında baya bi mesafe var.şimdi yanımda yatıyor ama kendi odasına geçince sorun olacak.hem mutfaktayken de zırt pırt gidip bakmak durumunda kalıyorum.bazen mama sandalyesine koyup tv açıp yemek hazırlıyorum.sürekli gidip gelekten helak oluyorum.hem beni görünce de mızırdanıyor.saklanarak bakmam gerekiyor çılgına :1:

hay maşallah :nazar: nazar değmesin.biz de ne mümkün 9 buçuk 10 arası yatar 12de kalkar 2-2:30 gibi kalkar 4 gibi kalkar 6da kalkar 7:15 de kalkar 7:45 de tamamen kalkar.hatta bazen saat başı kalkar.artık yat kak sersem tavuk gibi oluyorum :37:

Back