- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
Herkese merhaba arkadaşlar ya ben hiç kan damlası kullanmadım ve kullan diyende olmadı sadece vitamin veriyorum acaba vermem mi gerekiyor sağlık ocağından da bişey demediler
Herkese merhaba arkadaşlar ya ben hiç kan damlası kullanmadım ve kullan diyende olmadı sadece vitamin veriyorum acaba vermem mi gerekiyor sağlık ocağından da bişey demediler
benim doktorumda henüz başlamadı.. 6 aydan sonra dedi...
benim doktorumda henüz başlamadı.. 6 aydan sonra dedi...
bende vermicem bugünden itibaren bıraktım doktorumuzda verebilirsin demişti ama
Benimki meyvalardan sadece elmayı güzel yiyor portakalın suyunu sıkıyorum çok az içiyor muzu hiç sevmedi bende sevmediklerini vermiyorum biraz daha büyüsün
bana eğer kakasında değişiklik olursa bir kaç gün ara ver sonra tekrar başla demişti
günaydın oğlum geri geri emekliyor ay çok mutlu oldum sevincimden deli gibi atladım çocugun üstüne ne oldugunu bilemedi başladı benimle gülmeye gülenle gülecek herhalde
ne güzel eşlerinizle yıkıyorsunuz.benim eşim korkuyor tutamam diye o yüzden ben de bakıcı ile yıkıyorum.işten eve gider gitmez yıkıyoruz.babası sadece kokluyor sağolsunben de bir an önce otursa da kendim yıkasam diyorum.
doktor oğluma 2.5 aylıkkken vermişti kan damlasını,ferro sanol. günde 2 defa 3er damla.ama oğlum 1.5 aylıken kan değerleri aniden düşmüştü ve 1 ünite kan verilmişti,o sebepten dolayı erken başlamış olabilirim,kan damlası ilk 2 hafta bağırsak sisteminde bozukluk yapıyor,kabızlık sanci gibi.ama sonrasında etkilemiyor bebeği,normal yaşantıya dönülüyor.doktor bize 1 yaşına kadar devam edin demişti.
doktor oğluma 2.5 aylıkkken vermişti kan damlasını,ferro sanol. günde 2 defa 3er damla.ama oğlum 1.5 aylıken kan değerleri aniden düşmüştü ve 1 ünite kan verilmişti,o sebepten dolayı erken başlamış olabilirim,kan damlası ilk 2 hafta bağırsak sisteminde bozukluk yapıyor,kabızlık sanci gibi.ama sonrasında etkilemiyor bebeği,normal yaşantıya dönülüyor.doktor bize 1 yaşına kadar devam edin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?