2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba arkadaşlar ya ben hiç kan damlası kullanmadım ve kullan diyende olmadı sadece vitamin veriyorum acaba vermem mi gerekiyor sağlık ocağından da bişey demediler

4.ayında aşısı için gittiğimizde sağlık ocağından verdiler bize ama tadı kokusu iğrenç bir ilaç çok zor veriyorum bizimki ferro sanol,ferrumda aynısıynış..

az önce doktoru aradım. meyve yemediğini söyledim.. biraz ara ver unutsun dedi. 6 aylık olunca tekrar başlarsın dedi.. zaten 6 aylık olmasına 1 hafta kaldı..

Herkese merhaba arkadaşlar ya ben hiç kan damlası kullanmadım ve kullan diyende olmadı sadece vitamin veriyorum acaba vermem mi gerekiyor sağlık ocağından da bişey demediler

Tabi vermen gerekiyor.bana hem dr söyledi hem de sağlık ocağında sordular başladın mı diye.sanırım 3.5 aylıkken başlamıştık demire.15 günlüktü vitamine başladığımda

slm arkadaşlar,meyve konusunda şunu söyleyeyim,kivi bebeklere 1 yaşından önce yasak diye biliyorum,sadece kivi değil tropik meyvelerin hepsi 1 yaşından önce bebeklerde alerji yapabiliyormuş,ayrıca kivi besin değeri çok yüksek bir meyveymiş ve bebeklerin sindirim sistemini bozabiliyormuş,bir arkadaş 5 aylık kızına vermişti,sindirim sistemi bozulmuş,kusmaya felan başlamıştı,doktor kızmış 1 yşından önce tropik meyveler vermek çok tehlikeli demiş.

günaydın oğlum geri geri emekliyor ay çok mutlu oldum sevincimden deli gibi atladım çocugun üstüne ne oldugunu bilemedi başladı benimle gülmeye gülenle gülecek herhalde

ne güzel canım darısı bizim başımıza benim oğlum çok tembel sanırım dönemiyor bile sonra da sinirleniyor başlıyor ağlamaya

doktor oğluma 2.5 aylıkkken vermişti kan damlasını,ferro sanol. günde 2 defa 3er damla.ama oğlum 1.5 aylıken kan değerleri aniden düşmüştü ve 1 ünite kan verilmişti,o sebepten dolayı erken başlamış olabilirim,kan damlası ilk 2 hafta bağırsak sisteminde bozukluk yapıyor,kabızlık sanci gibi.ama sonrasında etkilemiyor bebeği,normal yaşantıya dönülüyor.doktor bize 1 yaşına kadar devam edin demişti.

benim işim de tutamıyor o yüzden o sadece suyumuzu döküyor ,zaten küvetlerin filesi olduğu için tutma sorunu çok olmuyor

düzelir mi diyosun bide damla sayısı kilosuna göre değişiyo

düzelir mi diyosun bide damla sayısı kilosuna göre değişiyo ben yinede biraz ara verip 6. ayında başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…