Bugün çok sessiz burası yaaa
Kızlar kiloları ne yaptınız? 18 kilo almıştım toplamda 10 u gitti 8 i duruyor. Vermeye çalışmıyorum şimdilik, zaten hepsini değil sadece 5 ini vermek istiyorum, kilo vermediğim için spor da yapmıyorum. Emzirme işi bitince diyet ve plates yapacağım.
Kızlar bu arada bugün doktora gittik.
Labne peynir ve üzüm pekmezi verebilirsin sabahları dedi.
Babannesi ananaslı yoğurt vermişti onu sordum verebilirsin dedi.
Bu arada biz ek gıdalara başladık ama doymuyor sadece tadıyor. Alışıyor yani
Milupanın kaşık mamalarını sordum verebilirisin ama içinde emülgatör var bozulmaması için kendin evde yaptıklarını ver mecbur kalırsan onlarıda verebilirsin dedi.
Biz sadece elma armut kivi ve yoğurt vermiştik. Patates havuç ve kabak verebilirsin dedi.
Kabak bu mevsimde hormonlu dedi. Ankara'dayız biz Ayrancıda organik pazardan alabilirsin dedi.
Ispanak ve brokoli için erken dedi. 6.ay bitsin öle dedi.
Bu ayın sonuna doğru labne peynir, pekmez ve kendi sütünü karıştırıp kahvaltı olarak verebilirsin dedi. hatta biraz çavdar ekmeğide olabilir dedi.
Bebe bisküvisini bazı diyetisyenler tavsiye ediyor şekere alışsın diye ama ben pek etmiyorum onun yerine organik üzüm pekmezi ve ev yapımı reçeller dedi.
Çilek ve tropikal meyveler alerji yapabilir muz kabızlık yapabilir 8. aydan sonra muza başlıycaz dedi.
Keçi sütü ile inek sütü arasında fark yok. İnek sütü kullan dedi. Günlük süt olabilir dedi. Açık süt alırsanda 10 dk kaynat mutlaka dedi.
Limon reflüyü tetikleyebilir verme daha erken dedi.
Şeker tuz yasak.
Şimdilik bu kadar)))
kızlar bişey soracagım önceden fazla sütlerimi sagıp derin dondurucuya koymuştum çalışmaya baslayınca içer diye çalışmaya basladım ama oğlum o sütleri içmiyor tat olarak fark var sanırım. O daha sarı zaten şimdi beyaz sütüm. 1 ay süresi kaldı ben bu sütleri ek gıdalarına çorba yoğurt vs. ekleyerek yedirebilir miyim? Biraz arastırdım ama bişey bulamadım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Yada dr gidecek olan varsa rica etsem sorabilir mi lütfen
canım sütün tadı çözündükten sonra bozulabiliyor ama aslı sağlamdır sen onu yoğurda katıp verebilirsin zararı olmaz.
işte benim kimseciklerim yok.. ailem ankarada annem gelmişti 3 hafta önce ona bırakıp bırakıp çıktık. kayınvalidem de var ama o kaldırıp oturtmıyor. amaannn tencere tava herkes bir hava.. arkadaşlarım akrabalarım işte lazım olunca kimse olmaz..
canım sütün tadı çözündükten sonra bozulabiliyor ama aslı sağlamdır sen onu yoğurda katıp verebilirsin zararı olmaz.
Peki ya babası? Karnını doyur, altını değiş oynasın babası bir saat, sen de hava al çıkıp.
kivi verebiliyormuyuz yaa ben biyerde okumuştum ama hiç mantıklı gelmedi.. rahatsız etmez mi kivi?
denemeni tavsiye ederim..
ahaa süperbu kadar olurkaç kilo kaç santim doğdu peki? benimki 3170 gr 49 cm doğdu..
merhaba kızlar doktordan şimdi ğeldik.bebeğim 8,680 gr.68cm boy 45 cm baş çevresi.imiş.kalça çıkıklığı yok dedi. yürüteçe bindirebilirmişiz bacak eğriliği falan yapmazmış.normal yemekleri ver ama salçası az olsun dedi. görme duymadada hiç bir sorun yok muş ve sünnet ettirebilirmişim. büyüyünce ettirirsem 10 15 ğünde şimdi yaptırırsam 5 ğünde iyileşirmiş. bu arada happy sormuştu. avet brokoli enginar ıspanak azar azar verebilirmişz.
Kilolar yüzünden depresyona girdim.Sokağa bile çıkmak istemiyorm.Giyecek bişey bulamıyorum.Eski kıyafetler olmuyo.Hamileyken aldıklarımı giyiyorum hala.Acilen zayıflamalıyım.hafif bir diyetle şu elma sirkesini kullanmak istiyrm ama bebege etkisi varmı bulamadım bitürlü
bende de çatlak yok ama kahverengi iz ne zaman gidecek acaba, kızlar doktor bize banyo yaparken başına dökeceğiniz suyu kaynatın ve o su ılıdıktan sonra onu kullanın demişti dizanteri olmasın diye ...
hehe şansa bak eşim yarın da mesaiye kalacakmış o yüzden geçte olsa biz de bugün banyo yapcaz :) yapcaz diyorum çünkü biz onu yıkarken o da bizi yıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?