- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
ozaman kola ketçap cipsi mayonez konserve çiğ balık herşey yiyelim..zararı olmazmıymış hiçsempatiksalakcinni
harbiden arap saçına döndük haakaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman kola ketçap cipsi mayonez konserve çiğ balık herşey yiyelim..zararı olmazmıymış hiçsempatiksalakcinni
banada doktorum tam tersini söyledi.hersabah 1 yumurta hergün 1 ceviz haftada 1-2 kez balık tüket..folicasid al ilk 3 ay bebeğin sinir sistemi omuriliği oluşuyor çok önemli dedi..nebileyim daha birsürü şeyanlattı ilk oluşumla ilgili...zaten nettede birçok gebelik gelişim sitesinde okudum bunları...
nasıl hiçbirşey etki etmezmiş yani anlamadım doğrusubilmiyorumkismile
mantığıma bile uymuyor..
Benim 7. haftada şuanda cnm :) inşallah olmaz dediğin gibi.
Ay evet Nagiş sor bakalım. Merak ettim doğrusu. Eğer öyleyse sütü içelim içelim erkenden doğuralım olmazsalaelaelaelaelae
tamam işte nagihan karnıbaharda çok faydalı hamilelikte .onları yemeye çalış.ıspanak pırasa.yoğurtla ye...lahana ye lahana sarması yap yemeğini sevmiyorsan ne bileyim bak bürüksel lahanasıda harika yani ağzına en çok uyanları tüket..onlardada kiminde c vitamini kiminde kalsium var...
mesela beyaz ekmektede kasliyum var.kepekli ekmekte yokmuş.1 dl tüketebilirsin...pilav makarna çok gerekli değil zaten onları hiç zorlama yemek için.....yanına bir kaşık yoğurt koy yemeye çalış...birde hergün 1 veya 2 tane ceviz ye gerisini düşünme...
biraz sabret geçecek bulantılarında rahatlarsın yani....hele 9. ve 10. haftalar bebek gelişiminin en hızlı olduğu aylarmış busabah nette okudum kızlar.....
canım sigara alkol dışında yiyeceklerden bahsediyor bence.:uhm:
çookk teşekkürlerrr soho opuyorumnanaktan
allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:
canım senin yaptıklarının hepsini bende yapıorum ama sizlerden duyduğum için ne olur ne olmaz die yapıorum yoksa doktorum bana şunu ye bunu yeme demedi.folik asid yazdı onu içiorum.
canım senin yaptıklarının hepsini bende yapıorum ama sizlerden duyduğum için ne olur ne olmaz die yapıorum yoksa doktorum bana şunu ye bunu yeme demedi.folik asid yazdı onu içiorum.
evet canım aynen öyle... sigara ve alkol dışındaki ve doktorunuzn size yasakladığı şeyler dışındaki yiyeceklerden bahsediyorum.. ben mayanozde yiyorum ketçapta kola da içiyorum.. tabi çok aşırya kaçmamak şartı ile :)
canım sağlıklı gebeliklerde yeme içme çok çok öenemli...
hııııııı sigara içen gebelerde var yok değil bi bakıyosun çocuğu 4 kg doğmuş.ama bu zararı olmadığı anlamına gelmiyor illa ki biryerde çıkar....
yediğin yiyeceklerde anne karnında çok önemli bebeğin bağışıklık sistemi oluşuyor ve ileriki yaşamında birçok hastalıktan bu sistem sayesinde korunuyor..bazı temel besinlerde çocuğun gelişimi için çok öenemli.heryerdede bubnun önemi anlatılıyor..yani önemli değil hiçbirşey yeme demek çok yanşış birşey...
benim doktorumda üzerine basa basa dikkat etmem gerktiğini söyledi yani briçok doktorda söylüyor....
mesela istifra eden arkadaşlara neden serum takıyorlar vücutta bişi kalmıyor kusa kusa bebiş napsın orda nasıl büyüsün yani.....
sen yinede yapmaya dikkat etmeye devam et benden bir tavsiye..kusan arkadaşlarda tabi irade dışı çıkarıyorlar ama ellerinden geldiğince az az yavaş yavaş yesinler bebkleri için.mecburen yemeleri lazım..alkisalkisalkis
senin belki olmuyacaktır canım inşallah olmaz çok kötü bişey bu
sorayım bakalım inşallah unutmam hecandan unutuyorum nesoracağımı çıkınca aklıma geliyor
ben makarnadan tiksindim zaten pilavı severim ama yemek yiyemediğim için şuaralar yemiyorum cevizde yiyorum meyve portakal hoşuam gidiyor sanki miğdem yatışıyor inşallah geçer bu günler ya 8+3 az kaldı hayırlısıyla
canım zaten normaldede ketçap mayonez zararlı.sen yiyebilirsin ama böyle yönlendirmen çok yanlış.ben sadece bunu demek istiyorum.....
tabi canın çekiyarsa aşırıya kaçmayacal şekilde yemekle çocuk sakat olcak sağlıksız olcak demek değil.ama bebeğin bağışıklık sistemi oluşuyor.ki biliyormusun doğum yapan bir annenin krodon kanında birsürü kimyasala kansorojen maddeye rastlanmış..tabiki herşeye dikkat edemeyiz mutlaka 9 ay boyuca kaçacak bazı şeyler...ama yönlendirme yapman ben yiyorum sizde yiyin demen bana doğru gelmedi.zaten zararlı bunlar yaniiiiiiiiiiiiii
evet canım aynen öyle... sigara ve alkol dışındaki ve doktorunuzn size yasakladığı şeyler dışındaki yiyeceklerden bahsediyorum.. ben mayanozde yiyorum ketçapta kola da içiyorum.. tabi çok aşırya kaçmamak şartı ile :)
Banada doktorum Haftada 3-4 yumura bir defa balık bir defa tuvuk bir defa kırmızı et fındık fıstık ceviz süt tüket dedi. Ama bazı arkadaşlarımda Soho gibi söylüyor ilk 3 ay kanla beslenirmiş bebekler diye. anlamadım açıkçası bende...
çok az kalmış canım korkma bu bulantıların olsada bebek için azçok birşeyler yiyorsun vitaminini alıyporsun.böyle yapmaya deevam et az birsüre sonra senin bünyede düzene girecek.
mirmirmirmirmirmirmirmir çok uykum gelior ya evde olsaydım uyurdum ne güzel.