- 11 Aralık 2009
- 1.764
- 0
canım zaten normaldede ketçap mayonez zararlı.sen yiyebilirsin ama böyle yönlendirmen çok yanlış.ben sadece bunu demek istiyorum.....
tabi canın çekiyarsa aşırıya kaçmayacal şekilde yemekle çocuk sakat olcak sağlıksız olcak demek değil.ama bebeğin bağışıklık sistemi oluşuyor.ki biliyormusun doğum yapan bir annenin krodon kanında birsürü kimyasala kansorojen maddeye rastlanmış..tabiki herşeye dikkat edemeyiz mutlaka 9 ay boyuca kaçacak bazı şeyler...ama yönlendirme yapman ben yiyorum sizde yiyin demen bana doğru gelmedi.zaten zararlı bunlar yaniiiiiiiiiiiiii
Ay ağzına sağlık valla ben yazıcaktım bunları, baktım yazılmışı var. Zaten sağlıksız mesela kola fast food, Ben son kontrolümde bebeğimi kıpır kıpır kordonla bana bağlı olduğunu gördüm. İnsan kıyamıyor haliyle, kendin için değil yavrun için der ya büyüklerimiz. Aynen öyle. Doktorlar uzun uzun ne yiyeceğini anlatmıyor. Özeller bile dolup taşıyor. O kadar anlatıcak vakitleri yok. Biz bilinçli olm ak zorundayız. Kola bi akrabamızın bebeğine çok zarar vermişti. Çocuktum o zaman, aklımda kaldı yine de. Aman kızlar, artık farklı bi süreçteyiz, biraz dikkat edicez.:icecream: