2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.

Maşallah cnm. Korktuğun gibi çıkmadı bak. Birde kötü rüya gördüğünde her zaman iyi yor çünkü hep ne düşünürsem başıma geldi.

ya sorma canım bi rüya başıma ne işler açtı sabahtan beri mahvoldum çok şükür iyi çıktı.desteğiniz için tşk ederim.

Ah kıyamam Nagiş yaa, Kilo verecek kadar çıkarıyosun demek? Ben senden 2 hafta kadar ileriyim sanırım, eskiye göre daha iyi sayılırım. En azından çıkarmıyorum. Senin de o kadar kalmıycak merak etme:1rolleyes:

evet kilo verecek kadar canım neyersem çıktığı için sen nekadarlık sın bulantıların oldumu senin

hadi gözün aydın bi rüya nasıl panik yaptırdı

sata göre böyle gözüküyor ama usg de geri çıkıyoruz
bi arkadaşım süt iç hergün dedi arayı kapatırdı dedi zorla süt içiyorum

iyi bari iç yavrun için zorlza kendini..bak sütün içine bal veya muz karıştırınca daha rahat içiliyor...bende ancak öyle içebiliyorum.süt yiyemediğim günler yoğur yiyorum 2 kase falan.sabahlarıda 2 parça peynir yiyorum.çünkü sütü hergün içebilmem çok zor gerçekten...ama dikkat ediyorum takip ediyorum bütün yediklerimi düzene koydum.mesela beyaz et yediysem sonra kırmızı et sonra sebze diye sıralıyorum hegün yediklerimi....

mesela ben balık çok severim ama dikkat ediyorum kendime herhafta balık yedikten sonra bi mide bulantısı ç.ıkarcam nerdeyse...öğürsem gidecek.hemen yatıp derin derin nefes alıyorum çkarmıyorum..herhafta yemek zorundayım alıştırmayayım diye kusmaya bişekilde nefes bile almadan yatıyorum birsüre sonra geçiyor.

iyi bari iç yavrun için zorlza kendini..bak sütün içine bal veya muz karıştırınca daha rahat içiliyor...bende ancak öyle içebiliyorum.süt yiyemediğim günler yoğur yiyorum 2 kase falan.sabahlarıda 2 parça peynir yiyorum.çünkü sütü hergün içebilmem çok zor gerçekten...ama dikkat ediyorum takip ediyorum bütün yediklerimi düzene koydum.mesela beyaz et yediysem sonra kırmızı et sonra sebze diye sıralıyorum hegün yediklerimi....

zorla içiyorum normalde sütü çok severdim
bi kere sütle muzu birtlikte tükettim sonrası iğrenç oldu o yüzden tek tek tüketiyorum
ben de 1 kase yoğurt yiyorum hergün
ama sütü sabah içemiyorum sabah çok açık çay içiyorum hersabah aç karnına çıkarıyorum ozamn ii geliyor bastırıyor miydemi

kızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.

Ohh maaşallah gözün aydın canım. Şimdi rahat bi nefes al artıka.s

ya ben süt içemiyorum daha çok miğdem bulanıyor napacam ben ya:çok üzgünüm:

Nagihan hala bulantın oluryor mu? Çok şükür benim hiç olmadı hatta hiç hamile değil gibiyim... Maşallah laelaelaelaelae (kendi kendimede nazar değdirmiyim). 10 şubatta bende inşallah kalp atışklarını görürüm bebişimin....

evet canım hala devam kesintisiz sen nekadarlıksın benim 6haftalıkken başladı bulantılarım olmuyor derken maşallah diyelim aman olmsın bulantı 2kilo verdim ben

evet kilo verecek kadar canım neyersem çıktığı için sen nekadarlık sın bulantıların oldumu senin

Olmaz mı bulantı? Biz 2 buçuk aylık olduk. Azaldı bulantılarımız haliyle. Yalnız bu sat ve doktorda farklı çıkma konusunu anlamadım. Beslenmeyle mi ilgili. Mesela sütle farkı kapatmak falan denmiş. Anlamadım doğrusuakannehir

arkadaşlar herkese merhaba,kaç gündür hiç nete giremiyorum, mide bulantısından feci durumdayım.Siz ne yiyorsunuz mide bulantısı için??

Olmaz mı bulantı? Biz 2 buçuk aylık olduk. Azaldı bulantılarımız haliyle. Yalnız bu sat ve doktorda farklı çıkma konusunu anlamadım. Beslenmeyle mi ilgili. Mesela sütle farkı kapatmak falan denmiş. Anlamadım doğrusuakannehir

bana arkadşım dedi canım süt iç bol bol dedi

ya ben süt içemiyorum daha çok miğdem bulanıyor napacam ben ya:çok üzgünüm:

canım ozaman mutlaka yoğurt veya peynir yemeye çöalış.bişekilde kalsiyum alman lazım...bzı yeşil sebzelerdede kalsiyum var mesela semizotu süt kadar kalsiyum içeriyor.biraz netten bak bence besin değerlerine ağız tadına uyanları bişekilde tüketmeye çalış...bebeğin için mecbursun...
bide bol bol c vitamini alın ben hergün 1kivi 1 portakal yiyorum ..çünkü bi vitamin unuttum şimdi kalsiyummu başkabişiymiydi c vitamini alımıyla vücutta emiliyormuş.yoksa emilmeden bağırsaklardan dışarı atılıyormuş...
ben bütün yiyecekleri goggldan aratıyorum mesela hamilelikte ıspanak yazıyorum ne aklıma gelirse.... çıkıyor....

X