2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slmlarr.. gene götürmüşsünüz muhabbeti yaaa.. benim bebiş bana izin vermiyor girip bakamadım hiç..

ya kızlar kilo demişken regli oldunuz mu? bi başlık açtım ama kimse sallamadı belki buradan daha çok cevap alabilirim.

ben de hala regl olmadım arada aklıma geliyor gebelik testi felan mı yaptırsam acaba diye ayyy şakası bile korkunç.. en azından şimdilik.. zor kendime geldim.

arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama bi sorum daha olacak. bebeklerinizin yemeklerini nasıl püre haline getiriyorsunuz? blender mı? süzgeç mi? çatalla ezerek mi? yoksa başka bişey mi? :92:

Blender kullanıyorum genelde.Çok da su gibi yapmıyorum.kuzenime süzgeç kullan demiş dr (bak yine dr dedim :) ) ama benim drum blender kullan ne gerek var dedi.

kesinlikle katılıyorum.ben spiral taktırdım ama spiralle hamile kalan çok oluyormuş.o nedenle regl olunca rahatlıyorum

Blender kullanıyorum genelde.Çok da su gibi yapmıyorum.kuzenime süzgeç kullan demiş dr (bak yine dr dedim :) ) ama benim drum blender kullan ne gerek var dedi.

sen de benim gibi doktorcusun ben de sözünden çıkmam doktorun. benimkinin doktoru blender ve ya süzgeç dedi. ama ben hiç su katmadığım için blender yetişmiyor zaten azcıkyiyor ondan ben de az yapıyorum. benim görümcem 6 aylık bebeğine çatalla ezerdi ordan aklımda kalmış acaba yanlışmı yapıyorum diyorum ama bizimki hemen öğürüyor parça gelse..

kızlar bu arada şu meyve emziklerinden kullanananız varmı ben eşime internetten aldırıdım bir deneyeceğim güzel bişeye benziyor gibi geldi bana ama bilemiyorum..

arkadaşım almış ama bebeğim kullanmamış.ben de heves etmiştim ama öyle deyince almadım.sen bir dene bakalım sevecekmi minik

ben elmayı armutu cam rendede yapıyorum ki sadece sıvıya alışmasın diye.tabi dikkatli yedirmek lazım.

arkadaşım almış ama bebeğim kullanmamış.ben de heves etmiştim ama öyle deyince almadım.sen bir dene bakalım sevecekmi minik

ben aldım bi tane ama henüz denemedim. aklıma getirdin bi ara deneyeyim ben onu.

aslında benimki emzik almıyor hala arada deniyorum ama almıyor.. bu meyve emizğini de alırmı bilmem ama bana biraz pratik geldi azar azar meyve tatlarına bakar diye düşündüm bakalım. kargomuz gelsin de. harpy cim sen dene bakalım nasıl olacak merak ediyorum

ben 2-3 haftadır yarım porsiyon meyve veriyorum.

eğer emziriyorsan, dişlerini gece yatmadan temizlemen gerekir diye biliyorum. yoksa çabucak çürüyüp dökülür. bence doktora da danışmanda fayda var.

size doyum olmaz ama ben çıkıyorum.kuzucuğum beni bekler.resmen koşarak gidiyorum eve.ellerimi yıkamama bile tahammülü yok.beni görünce hemen ağlamaya başlıyor kucağıma alana kadar da susmuyr.gözlerinde yaşlar geliyor ağlarken çirkin kızımın.haydi yarın görüşmek üzere.bebişlere sevgiler

tamam canım yazarım burdan deneyince. bu arada bizimki laptopın kablolarını yiyor (prizde değil)

yarın görüşürüz canım :80:

ayy maaşallah, burası baya evlere şenlik oldu. benim kız durmuyor, giremedim. oku oku bitmedi sayfaları DDD
biri ayağını sürte sürte geldi ama kimmmm
bir sürü şey yazmışsınız cevap veresim var ama hangi birine vereyim
regl olmadım daha hiç. hala emziriyorum yoğun olarak herhalde ondan.
bizim kızın salyaları da aldı başını gidiyor ama diş yok ortada.
hiç uyumuyor, saat başı kalktığı yetmezmiş gibi 5-10 dakikada bir de bağırıp çağırıyor. gözler kapalı yarı uyur vaziyette. doğru düzgün uyuyamıyorum artık. eskiden gündüz 4 saat garanti uyurdu artık o da yok. nolur biri daha çıkıp benim gibi olduğunu söylesin, çok rahatlayacağım ((
depresyona girdim galiba, bu bebek işi beni sıkmaya başladı.
2. bebek mi tövbee, bebek bakımı bana göre değil arkadaş.
meyve emziğimidir nedir. yok filesi. onu deneyip memnun kalanlar var facedeki grupta. ben denemeyi düşünmüyorum. bir sürü şeye boş yere para harcayıp duruyorum. sanki bizim zamanımızda böyle bişey mi varmış deyip geçtim DD
zatenbizimki ne emzik ne biberon almıyor.
doğum öncesi kiloma dönmem için 4 kilo daha vermem lazım ama yine de göbeğim 5 aylık hamileymişim gibi kaldı, çatlaklar da cabası
yoğurdu uzun süredir keçi sütünden mayalıyorum ben. çok güzel oluyor. devam sütüyle tutmuyormuş duyuyorum bazılarından.. kızıma bir süre alerji yaptı ama sonra geçti. alıştı sanırım.
meyveleri cam rendeden geçiyorum. sebze püresine hala geçmedim. arada tattırıyorum onu da çatalla iyice ezdim. ama kakasında havuç parçacıkları görünüyor
ayeser istanbula gelirsen eğer bize bekliyorumm, inşallah tanışırız. istanbulda olan başka arkadaşlarım varsa beklerim buyrun gelin kaynaşalım.

ingilizce öğretmenleri evet çok bakımlı ve kokoş olurlar 3 tane ingilizce öğretmenim vardı lisede ordan biliyorum şekerdelisi ve asualp sizleri çook merak ediyorum. tecrübeli anne dilek1971 seni de merak ediyrum. face adresiniz varsa eklemek isterim.

canım benim senin yazdıklarını okuyunca mutlu oldum benim oğluşumda uyumuyor geceleri yarım satte bir ağlıyor. sürekliemmek istiyor. meyve filesini ben aldım çok kullanışlı bir şey hem dişini kolay çıkarmasına faydası oldu.elini emmekten vaz geçti.hem anneannelerimiz temiz tülbente sarıp veriyorlarmış elma armut vb. bizimkiler dedi bu onun biraz daha modern hali o kadar.bizimde sallamız sürekli akıyor. yapacak bir şey yok dedi doktorumuz.bende depresyona girmek üzereyim zaten ankaranın havasıda boüğuk bir markete bile çıkamıyorum. gerisini sen düşün.

arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama bi sorum daha olacak. bebeklerinizin yemeklerini nasıl püre haline getiriyorsunuz? blender mı? süzgeç mi? çatalla ezerek mi? yoksa başka bişey mi? :92:

canım doktor meyve ve sebzelere metal değince tatlarının değişeceğini söyledi. ben bez süzgeçten geçiriyorum.biraz zor ama değiyor. bende tadına baktım gerçekten fark var.

canım doktor meyve ve sebzelere metal değince tatlarının değişeceğini söyledi. ben bez süzgeçten geçiriyorum.biraz zor ama değiyor. bende tadına baktım gerçekten fark var.

bez süzgeç nasıl oluyor? ben hiç görmedim. normalde tel süzgeçte zor gerçi bayağı deneyim kazandım bu konuda beş dakikada hallediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…