ya kızlar kilo demişken regli oldunuz mu? bi başlık açtım ama kimse sallamadıbelki buradan daha çok cevap alabilirim.
arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama bi sorum daha olacak. bebeklerinizin yemeklerini nasıl püre haline getiriyorsunuz? blender mı? süzgeç mi? çatalla ezerek mi? yoksa başka bişey mi? :92:
arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama bi sorum daha olacak. bebeklerinizin yemeklerini nasıl püre haline getiriyorsunuz? blender mı? süzgeç mi? çatalla ezerek mi? yoksa başka bişey mi? :92:
herkese slmlarr.. gene götürmüşsünüz muhabbeti yaaa.. benim bebiş bana izin vermiyor girip bakamadım hiç..
ben de hala regl olmadım arada aklıma geliyor gebelik testi felan mı yaptırsam acaba diyeayyy şakası bile korkunç.. en azından şimdilik.. zor kendime geldim.
Blender kullanıyorum genelde.Çok da su gibi yapmıyorum.kuzenime süzgeç kullan demiş dr (bak yine dr dedim :) ) ama benim drum blender kullan ne gerek var dedi.
kızlar bu arada şu meyve emziklerinden kullanananız varmı ben eşime internetten aldırıdım bir deneyeceğim güzel bişeye benziyor gibi geldi bana ama bilemiyorum..
kızlar bu arada şu meyve emziklerinden kullanananız varmı ben eşime internetten aldırıdım bir deneyeceğim güzel bişeye benziyor gibi geldi bana ama bilemiyorum..
sen de benim gibi doktorcusunben de sözünden çıkmam doktorun. benimkinin doktoru blender ve ya süzgeç dedi. ama ben hiç su katmadığım için blender yetişmiyor zaten azcıkyiyor ondan ben de az yapıyorum. benim görümcem 6 aylık bebeğine çatalla ezerdi ordan aklımda kalmış acaba yanlışmı yapıyorum diyorum ama bizimki hemen öğürüyor parça gelse..
arkadaşım almış ama bebeğim kullanmamış.ben de heves etmiştim ama öyle deyince almadım.sen bir dene bakalım sevecekmi minik
ben aldım bi tane ama henüz denemedim. aklıma getirdin bi ara deneyeyim ben onu.
aslında benimki emzik almıyor hala arada deniyorum ama almıyor.. bu meyve emizğini de alırmı bilmem ama bana biraz pratik geldi azar azar meyve tatlarına bakar diye düşündüm bakalım. kargomuz gelsin de. harpy cim sen dene bakalım nasıl olacak merak ediyorum
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:
aslında benimki emzik almıyor hala arada deniyorum ama almıyor.. bu meyve emizğini de alırmı bilmem ama bana biraz pratik geldi azar azar meyve tatlarına bakar diye düşündüm bakalım. kargomuz gelsin de. harpy cim sen dene bakalım nasıl olacak merak ediyorum
size doyum olmaz ama ben çıkıyorum.kuzucuğum beni bekler.resmen koşarak gidiyorum eve.ellerimi yıkamama bile tahammülü yok.beni görünce hemen ağlamaya başlıyor kucağıma alana kadar da susmuyr.gözlerinde yaşlar geliyor ağlarken çirkin kızımın.haydi yarın görüşmek üzere.bebişlere sevgiler
ayy maaşallah, burası baya evlere şenlik oldu. benim kız durmuyor, giremedim. oku oku bitmedi sayfalarıDDD
biri ayağını sürte sürte geldi ama kimmmm
bir sürü şey yazmışsınız cevap veresim var ama hangi birine vereyim
regl olmadım daha hiç. hala emziriyorum yoğun olarak herhalde ondan.
bizim kızın salyaları da aldı başını gidiyor ama diş yok ortada.
hiç uyumuyor, saat başı kalktığı yetmezmiş gibi 5-10 dakikada bir de bağırıp çağırıyor. gözler kapalı yarı uyur vaziyette. doğru düzgün uyuyamıyorum artık. eskiden gündüz 4 saat garanti uyurdu artık o da yok. nolur biri daha çıkıp benim gibi olduğunu söylesin, çok rahatlayacağım((
depresyona girdim galiba, bu bebek işi beni sıkmaya başladı.
2. bebek mi tövbee, bebek bakımı bana göre değil arkadaş.
meyve emziğimidir nedir. yok filesi. onu deneyip memnun kalanlar var facedeki grupta. ben denemeyi düşünmüyorum. bir sürü şeye boş yere para harcayıp duruyorum. sanki bizim zamanımızda böyle bişey mi varmış deyip geçtimDD
zatenbizimki ne emzik ne biberon almıyor.
doğum öncesi kiloma dönmem için 4 kilo daha vermem lazım ama yine de göbeğim 5 aylık hamileymişim gibi kaldı, çatlaklar da cabası
yoğurdu uzun süredir keçi sütünden mayalıyorum ben. çok güzel oluyor. devam sütüyle tutmuyormuş duyuyorum bazılarından.. kızıma bir süre alerji yaptı ama sonra geçti. alıştı sanırım.
meyveleri cam rendeden geçiyorum. sebze püresine hala geçmedim. arada tattırıyorum onu da çatalla iyice ezdim. ama kakasında havuç parçacıkları görünüyor
ayeser istanbula gelirsen eğer bize bekliyorumm, inşallah tanışırız. istanbulda olan başka arkadaşlarım varsa beklerim buyrun gelin kaynaşalım.
ingilizce öğretmenleri evet çok bakımlı ve kokoş olurlar3 tane ingilizce öğretmenim vardı lisede ordan biliyorum şekerdelisi ve asualp sizleri çook merak ediyorum. tecrübeli anne dilek1971 seni de merak ediyrum. face adresiniz varsa eklemek isterim.
canım doktor meyve ve sebzelere metal değince tatlarının değişeceğini söyledi. ben bez süzgeçten geçiriyorum.biraz zor ama değiyor. bende tadına baktım gerçekten fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?