- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
Allah bağışlasın.ben de doğumdan önce hep en az iki tane olmalı diyordum ama şimdi açıkçası gözüm yemiyor ikinciyi.aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.doğum korkusu oluştu ben de malesef.bir de kızım kolik olmuştu ilk 3 ayımız gaz sancıları ve birlikte ağlamakla geçti.Çok şükür Allah'Ima geçti o günler
canım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...
hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsinmerhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi
bende spinal ile doğum yaptım 3 gün aşırı baş ağrısı çektimslm arkadaşlar,ben de spinal sezeryanla doğum yaptım ama dediğin gibi karnım hala kocamandı,hastanede koridorda yürüyordum karnımı tutaraktan bir teyze yanımdan geçiyordu,Allah kurtarsın yavrum dedi acımaklı gözlerle bakarak :) ben çok rahattım ameliyattan sonra,hatta ayağa kalkar kalkmaz üst kata inip çıktım hemşireler şaşırdılar.hiç yatıp inleyip yakınamadım,oğlum 55 gün hastanede kaldı,her gün 4 defa hastaneye gittim geldim...
bende 9 yıl ara verdim benimde kızım 9 yaşında allah bağışlasın yavrularımızıcanım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...
bende spinal ile doğum yaptım 3 gün aşırı baş ağrısı çektim
[/QUOTE]gaz nedeniyle sancım oldu.hala biraz üşüteyim dikişlerim sancıyor ve dimdik duramıyorum.doğumdan sonra 1 hafta iki büklüm kaldım.ne oturabildim ne yatabildim.bebeğimi sadece emzirmek için alabildim kucağıma.tam 5 gün bağıra bağıra ağladım.o günlerimi bir türlü unutamıyorum.Allah'Im düşmanıma yaşatmasın.gerçi bu bünye ile alakalı.sezeryan yapan başka arkadaşlarım da var kimisi çok memnun.Ben hastaneden çıkarken 5 aylık hamile gibiydim.hatta doğurmadım sanıp Allah kurtarsın diyen bile oldu.:))
oğlumada genelde sadece Mehmet diyorlar tabi arkasından hemen onun ismi Mehmet Alp uyarısını duyuyorlar:), annemler ankara dikimevi tarafında oturuyor ben eşimin işi dolayısıyla konyaya gittim ,ankaraya sık geliyorum ama birgün inşallah ankarada buluşuruz .
merhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi
Allah bağışlasın.ben de doğumdan önce hep en az iki tane olmalı diyordum ama şimdi açıkçası gözüm yemiyor ikinciyi.aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.doğum korkusu oluştu ben de malesef.bir de kızım kolik olmuştu ilk 3 ayımız gaz sancıları ve birlikte ağlamakla geçti.Çok şükür Allah'Ima geçti o günler
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:
ya kızlar kilo demişken regli oldunuz mu? bi başlık açtım ama kimse sallamadıbelki buradan daha çok cevap alabilirim.
Heheee :) Seni gerçekten çok merak ettim Çünkü bende Konyalıyım. Konya > kARAMAN :)
ne kadar çok ortak noktamız varmış:) ben de normalde Konya Beyşehirde oturuyorum inşallah dört ay sonra evime döneceğim çok özledim:84:, umarım birgün seninle görüşmek kısmet olur...
ben henüz regli olmadım ,ayrıca doğumdan iki ay sonra bütün kilolarım gitti üç dört kilo kalsın istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?