2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...

canım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...

herkes öyle diyor bakalım.gerçi kızımın yüzünü görünce herşeye değdi diyorum

hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin

bende spinal ile doğum yaptım 3 gün aşırı baş ağrısı çektim

bende 9 yıl ara verdim benimde kızım 9 yaşında allah bağışlasın yavrularımızı

[/QUOTE]

zor olmuş canım yaa.. benim de gazım olmuştu çok fena tabi doğumla alakalı değil ama kıvrandığımı hatırlıyorum. geçmiş ama geçmiş olsun diyesim geldi :44: bu arada benim göbeğim hala 5 aylık gibi :78:

Son düzenleme:

Heheee :) Seni gerçekten çok merak ettim Çünkü bende Konyalıyım. Konya > kARAMAN :)

BENDE NOrmal yaptım. Çok daha rahattı, hiç korktuğum gibi değildi :) Çok güzeldi oğlumun doğumunu saniye saniye hissettim :)

zor olmuş canım yaa.. benim de gazım olmuştu çok fena tabi doğumla alakalı değil ama kıvrandığımı hatırlıyorum. geçmiş ama geçmiş olsun diyesim geldi :44: bu arada benim göbeğim hala 5 aylık gibi :78:[/QUOTE]

Benim de hala 9 kilo fazlam var.ama olsun kızıma baktığmda umrumda bile olmuyor.

sen ne diyorsun ben 3 çocuk istiyordum. ama ben doğumyüzünden değil daha çok çocuk bakımı yüzünden vargeçtim 2. ve 3. çocuktan. şimdi tek çocuk en iyisi diyorum. babasına kalsa 40ı çıkmadan 2. çalışmalarına başlayacaktık ama fırçasını yedi sustu o psikolojiyle . gerçi bugün daha ılımlıyım 2. çocuğa, çünkü bebeğim maşallah bugün oldukça uslu yemeğini yedi kakasını yaptı, maşallah maşallah, uyuyor mışıl mışıl daha ne isterim...

hoşgedin cnm benimkide 1 eylül doğmlu daha dişmiz yok bzıçocuklar erken çıkarırmış dişini ama sen gene dr danış içnnnnnnnnnraat etsin

Son düzenleme:
ben henüz regli olmadım ,ayrıca doğumdan iki ay sonra bütün kilolarım gitti üç dört kilo kalsın istiyordum.

ben de hamilelik öncesi kilolarımdan 10 kilo daha gitsin çok isterdim ama sanırım o kilomu görmek bile hayal bi regli olsam diyetisyene gitcem direk..

arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama bi sorum daha olacak. bebeklerinizin yemeklerini nasıl püre haline getiriyorsunuz? blender mı? süzgeç mi? çatalla ezerek mi? yoksa başka bişey mi? :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…