• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın.ben de doğumdan önce hep en az iki tane olmalı diyordum ama şimdi açıkçası gözüm yemiyor ikinciyi.aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.doğum korkusu oluştu ben de malesef.bir de kızım kolik olmuştu ilk 3 ayımız gaz sancıları ve birlikte ağlamakla geçti.Çok şükür Allah'Ima geçti o günler

canım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...

canım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...

herkes öyle diyor bakalım.gerçi kızımın yüzünü görünce herşeye değdi diyorum

merhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi
hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin :71::71::71:

slm arkadaşlar,ben de spinal sezeryanla doğum yaptım ama dediğin gibi karnım hala kocamandı,hastanede koridorda yürüyordum karnımı tutaraktan bir teyze yanımdan geçiyordu,Allah kurtarsın yavrum dedi acımaklı gözlerle bakarak :) ben çok rahattım ameliyattan sonra,hatta ayağa kalkar kalkmaz üst kata inip çıktım hemşireler şaşırdılar.hiç yatıp inleyip yakınamadım,oğlum 55 gün hastanede kaldı,her gün 4 defa hastaneye gittim geldim...
bende spinal ile doğum yaptım 3 gün aşırı baş ağrısı çektim

bende 9 yıl ara verdim benimde kızım 9 yaşında allah bağışlasın yavrularımızı:71:

gaz nedeniyle sancım oldu.hala biraz üşüteyim dikişlerim sancıyor ve dimdik duramıyorum.doğumdan sonra 1 hafta iki büklüm kaldım.ne oturabildim ne yatabildim.bebeğimi sadece emzirmek için alabildim kucağıma.tam 5 gün bağıra bağıra ağladım.o günlerimi bir türlü unutamıyorum.Allah'Im düşmanıma yaşatmasın.gerçi bu bünye ile alakalı.sezeryan yapan başka arkadaşlarım da var kimisi çok memnun.Ben hastaneden çıkarken 5 aylık hamile gibiydim.hatta doğurmadım sanıp Allah kurtarsın diyen bile oldu.:))
[/QUOTE]

zor olmuş canım yaa.. benim de gazım olmuştu çok fena tabi doğumla alakalı değil ama kıvrandığımı hatırlıyorum. geçmiş ama geçmiş olsun diyesim geldi :44: bu arada benim göbeğim hala 5 aylık gibi :78:

Son düzenleme:
oğlumada genelde sadece Mehmet diyorlar tabi arkasından hemen onun ismi Mehmet Alp uyarısını duyuyorlar:), annemler ankara dikimevi tarafında oturuyor ben eşimin işi dolayısıyla konyaya gittim ,ankaraya sık geliyorum ama birgün inşallah ankarada buluşuruz .

Heheee :) Seni gerçekten çok merak ettim Çünkü bende Konyalıyım. Konya > kARAMAN :)

merhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi

BENDE NOrmal yaptım. Çok daha rahattı, hiç korktuğum gibi değildi :) Çok güzeldi oğlumun doğumunu saniye saniye hissettim :)

zor olmuş canım yaa.. benim de gazım olmuştu çok fena tabi doğumla alakalı değil ama kıvrandığımı hatırlıyorum. geçmiş ama geçmiş olsun diyesim geldi :44: bu arada benim göbeğim hala 5 aylık gibi :78:[/QUOTE]

Benim de hala 9 kilo fazlam var.ama olsun kızıma baktığmda umrumda bile olmuyor.

Allah bağışlasın.ben de doğumdan önce hep en az iki tane olmalı diyordum ama şimdi açıkçası gözüm yemiyor ikinciyi.aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.doğum korkusu oluştu ben de malesef.bir de kızım kolik olmuştu ilk 3 ayımız gaz sancıları ve birlikte ağlamakla geçti.Çok şükür Allah'Ima geçti o günler

sen ne diyorsun ben 3 çocuk istiyordum. ama ben doğumyüzünden değil daha çok çocuk bakımı yüzünden vargeçtim 2. ve 3. çocuktan. şimdi tek çocuk en iyisi diyorum. babasına kalsa 40ı çıkmadan 2. çalışmalarına başlayacaktık ama fırçasını yedi sustu o psikolojiyle :1:. gerçi bugün daha ılımlıyım 2. çocuğa, çünkü bebeğim maşallah bugün oldukça uslu yemeğini yedi kakasını yaptı, maşallah maşallah, uyuyor mışıl mışıl daha ne isterim... :32:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:

hoşgedin cnm benimkide 1 eylül doğmlu daha dişmiz yok bzıçocuklar erken çıkarırmış dişini ama sen gene dr danış içnnnnnnnnnraat etsin

Heheee :) Seni gerçekten çok merak ettim Çünkü bende Konyalıyım. Konya > kARAMAN :)

ne kadar çok ortak noktamız varmış:) ben de normalde Konya Beyşehirde oturuyorum inşallah dört ay sonra evime döneceğim çok özledim:84:, umarım birgün seninle görüşmek kısmet olur...

Son düzenleme:
ben henüz regli olmadım ,ayrıca doğumdan iki ay sonra bütün kilolarım gitti üç dört kilo kalsın istiyordum.

ben de hamilelik öncesi kilolarımdan 10 kilo daha gitsin çok isterdim :60: ama sanırım o kilomu görmek bile hayal bi regli olsam diyetisyene gitcem direk..

arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama bi sorum daha olacak. bebeklerinizin yemeklerini nasıl püre haline getiriyorsunuz? blender mı? süzgeç mi? çatalla ezerek mi? yoksa başka bişey mi? :92:

Back