• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:

dişli doğan bebekler bile oluyormuş. kontrolünde söylersin doktoruna ama sorun olmaz diye biliyorum. tabi bakım yapmaya başla mutlaka arkadaşın dediği gibi erken kaybedebilir. biberonla tatlı bişe içirme.

merhaba benim oğluşumd 5 ay 20 günlük ama ben tarhana mercimek yoğurtlu çorba vermeye başladım 1 haftadır. çok da hoşuna gidiyor.sizde deneyin.

doktor sebze püresiyle meyve püresi dedi bende öle yapıyorum. gerçi dün çok katıydı kakası ve az korktum bayağı ama bugün yapmış. kakası az olunca iştahı da kaçıyor :(

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:

dra götürmene gerek yok.erken diş çıkarmasının tek dezavantajı ne kadar erken çıkarsa o kadar erken dökülüyor süt dişleri.

hoşgeldin arkadaşım umarım iyi vakit geçirirsin benim kızımında erken çıktı 2 tane yazın diş çıkarması daha zormuş şimdi çıkarsınlarda yaz meyvelerini ıssıra ıssıra yesinler tek kötü yanı erkenden çürüyor dişleri 5,6 yaşında da dökülmeye başlıyor :71:

Ben de 2 Eylül, 9:17, spinal sezeryan ile doğum yaptım :21:

neredeyse aynı saate doğacaklarmış ama ben diyabet olduğum için son anda drum karnımdan su alıp ciğerleri gelişmiş mi diye bakalım.gelişmişse alalım yoksa bir kaç gün daha dursun demişti.Allaha şükür gelişmiş çıktı.Böyle olunca sabahtan öğlene kaldı bizim doğum.Her işte bir hayır vardır.doğum sonrası ilk1 haftam kabus gibiydi. :84:

süpersin ben de kayınvalideme kızdığımda kullanıyorum onu

sen dahada süpersin ozaman :4::41::27: ben kayınvalideme şöyle birşeyler buldum bunlar naıl

bunlar da süper dönüşümlü kullanırız :1:

hani düz saçlılar keşke kıvırcık saçım olsa der kıvırcıklar da düz ister ya onun gibi bir şey olmuş.

aynen öyle. ama sezeryandan farkı ıkın babam ıkın önceki sancılkları saymıyorum bile. sonra sancı mı? var. dikiş ağrısı mı? var hem de 3 hafta oturamadım. pörtleyen göbek mi? alası var.. daha ne olsun. sezeryan olsam en azından arkama yaslanır bebişimi beklerdim. o kadar canımçıkmış ki doğumdan sonra bebeğimi hayal meyal hatırlıyorum... :50:

Son düzenleme:
bunlar da süper dönüşümlü kullanırız :1:

aynen öyle. ama sezeryandan farkı ıkın babam ıkın önceki sancılkları saymıyorum bile. sonra sancı mı? var. dikiş ağrısı mı? var hem de 3 hafta oturamadım. pörtleyen göbek mi? alası var.. daha ne olsun. sezeryan olsam en azından arkama yaslanır bebişimi beklerdim. o kadar canımçıkmış ki doğumdan sonra bebeğimi hayal meyal hatırlıyorum... :50:

gaz nedeniyle sancım oldu.hala biraz üşüteyim dikişlerim sancıyor ve dimdik duramıyorum.doğumdan sonra 1 hafta iki büklüm kaldım.ne oturabildim ne yatabildim.bebeğimi sadece emzirmek için alabildim kucağıma.tam 5 gün bağıra bağıra ağladım.o günlerimi bir türlü unutamıyorum.Allah'Im düşmanıma yaşatmasın.gerçi bu bünye ile alakalı.sezeryan yapan başka arkadaşlarım da var kimisi çok memnun.Ben hastaneden çıkarken 5 aylık hamile gibiydim.hatta doğurmadım sanıp Allah kurtarsın diyen bile oldu.:))

Son düzenleme:
slm arkadaşlar,ben de spinal sezeryanla doğum yaptım ama dediğin gibi karnım hala kocamandı,hastanede koridorda yürüyordum karnımı tutaraktan bir teyze yanımdan geçiyordu,Allah kurtarsın yavrum dedi acımaklı gözlerle bakarak :) ben çok rahattım ameliyattan sonra,hatta ayağa kalkar kalkmaz üst kata inip çıktım hemşireler şaşırdılar.hiç yatıp inleyip yakınamadım,oğlum 55 gün hastanede kaldı,her gün 4 defa hastaneye gittim geldim...

slm arkadaşlar,ben de spinal sezeryanla doğum yaptım ama dediğin gibi karnım hala kocamandı,hastanede koridorda yürüyordum karnımı tutaraktan bir teyze yanımdan geçiyordu,Allah kurtarsın yavrum dedi acımaklı gözlerle bakarak :) ben çok rahattım ameliyattan sonra,hatta ayağa kalkar kalkmaz üst kata inip çıktım hemşireler şaşırdılar.hiç yatıp inleyip yakınamadım,oğlum 55 gün hastanede kaldı,her gün 4 defa hastaneye gittim geldim...

Geçmiş olsun.erken mi doğdu?Neden hastanede kaldı?işte gördün mü sen oğluşunu düşünmekten acını duymamışsın bile.Ablam da öyle olmuştu.yeğenim küvezde kalmıştı ablam o merdivenleri nasıl indi çıktı o haliyle bilmem.

merhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi

evet canım malesef erken doğdu 45 gün önce,23 ekimde doğacaktı 8 eylülde doğdu,son 1 ay suyum geldi,idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim,bebeğin su kesesi delinmiş :( bağırsak yetmezliğ vardı doğduğunda.zor günlerdi hatırlamak bile istemiyorum...ben de şimdi düşününce kendime şaşırıyorum,sezeryanla doğum yapanları görüyorum çevremde en az 10 gün yatıyolar,ben de mi bir sorun vardı acaba diyorum :))

merhaba kızlar topiği yeni gördüm bende 2010 eylül annesiyim 23 eylül doğumlu oğluşum aslında ekim annesi olcaktım ama 36 haftalık doğum yaptım herşey normal giderken erken doğum yaptım bebişim hala dönmediği için sezeryan oldum oğlum 2. bebeğim iki yöntemide denemiş biriyim ama normal doğumu tercih ederim sezeryanda hiç ağrı sızı çekmedim ama herşeyin normali en iyisi

Allah bağışlasın.ben de doğumdan önce hep en az iki tane olmalı diyordum ama şimdi açıkçası gözüm yemiyor ikinciyi.aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.doğum korkusu oluştu ben de malesef.bir de kızım kolik olmuştu ilk 3 ayımız gaz sancıları ve birlikte ağlamakla geçti.Çok şükür Allah'Ima geçti o günler

evet canım malesef erken doğdu 45 gün önce,23 ekimde doğacaktı 8 eylülde doğdu,son 1 ay suyum geldi,idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim,bebeğin su kesesi delinmiş :( bağırsak yetmezliğ vardı doğduğunda.zor günlerdi hatırlamak bile istemiyorum...ben de şimdi düşününce kendime şaşırıyorum,sezeryanla doğum yapanları görüyorum çevremde en az 10 gün yatıyolar,ben de mi bir sorun vardı acaba diyorum :))
Belki gerçekten sen de şanslılardandın ve sıkıntın olmadı ya da dediğim gibi bebeğinin sağlığı senin için daha önemli olduğundan kendi acını unuttun.Çok geçmiş olsun.

Back