• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kimse değil ne bilim hoşuma gitti kocişe kızdığım zaman kullanabilirim :21:
süpersin ben de kayınvalideme kızdığımda kullanıyorum onu :1:

Annem yemek konusunda beni deli ettiği için herşeyi dra soruyorum.Annem tuturmuş çorbasına et veya tavuk suyu koyalım diye.9 aya kadar yok dedi.annemin üzüntüsünü görmeliydiniz. :9:

benim okuduğum kitapta 6. ayda başlayın yazıyor. gerçi kafamı çok karıştırdı o kitap. saat 4ten sonra sadece anne sütü veriyor 9. aya kadar. tabi kitap değil önemli olan doktorun söylediği..

şu an molfixsin yeni reklamını dinliyoruz çıldırıyor kızım düm tek tek:64:

Benim kızımda çok seviyor.TV izletiyor musunuz?Arkadaşımın dr.u 2 yaşına kadar kesinlikle yakak hiç bir şey izlemeyecek.Konuşmasını geciktirir demiş.Tutup korku filmi izletecek halimiz yok.Ben Çizgi film izletiyorum akşamlar yoksa hiç rahat bırakmıyor beni eve gidince hiç bir şey yapamıyorum.Bazen yemek bile zor yiyorum.Bazı çizgi filmlere tepki veriyor gülüyor falan benim de hoşuma gidiyor izletiyorum.reklemların bazılarını seviyor.Bir dahaki kontrolde kendi drumuza onu da sorucam.Annem sinir oluyor bazen bazı şeyleri akışına bırak çocuğu yaparken dra mı sordun da her bir şeyi soruyorsun diyor :9: Napıyım takıntılıyım bu konuda biraz.

Benim kızımda çok seviyor.TV izletiyor musunuz?Arkadaşımın dr.u 2 yaşına kadar kesinlikle yakak hiç bir şey izlemeyecek.Konuşmasını geciktirir demiş.Tutup korku filmi izletecek halimiz yok.Ben Çizgi film izletiyorum akşamlar yoksa hiç rahat bırakmıyor beni eve gidince hiç bir şey yapamıyorum.Bazen yemek bile zor yiyorum.Bazı çizgi filmlere tepki veriyor gülüyor falan benim de hoşuma gidiyor izletiyorum.reklemların bazılarını seviyor.Bir dahaki kontrolde kendi drumuza onu da sorucam.Annem sinir oluyor bazen bazı şeyleri akışına bırak çocuğu yaparken dra mı sordun da her bir şeyi soruyorsun diyor :9: Napıyım takıntılıyım bu konuda biraz.

ben zaten kendim de izlemiyorum ondan oda izleyemiyor :) benim annem de aç televizyonu biraz sosyalleşsin çocuk diyor :60:

slm arkdşlr ne güzel sohbetler edilmiş ben akşamları giremedigim için kaçırmışım neyse şimdi okudum geçmiş konuları bende kısa cevap veriyim:1:benn normal ıslak mendil kullanıyorum hiç bişey yapmadı çok şükür tv konusuna gelince biz ailenecek tv izliyoz napalım seviyoz valla:9:

slm arkdşlr ne güzel sohbetler edilmiş ben akşamları giremedigim için kaçırmışım neyse şimdi okudum geçmiş konuları bende kısa cevap veriyim:1:benn normal ıslak mendil kullanıyorum hiç bişey yapmadı çok şükür tv konusuna gelince biz ailenecek tv izliyoz napalım seviyoz valla:9:

Ben de ilk zamanlar yeni doğan kullandım şimdi alkolsüz ıslak havlu kullanıyorum.ardından da tülbentle kuruluyorum.ıslak kalıyor gibi geliyor yoksa.geceleri bez değiştirmiyorum.o yüzden gece en son değiştirirken bebe yağıyla tüm vücuduna masaj yapıyorum poposunu da yağlayıp bezliyorum.altını açtım mı zaten değme keyfine çıplaklığı seviyor maskara

Ben de ilk zamanlar yeni doğan kullandım şimdi alkolsüz ıslak havlu kullanıyorum.ardından da tülbentle kuruluyorum.ıslak kalıyor gibi geliyor yoksa.geceleri bez değiştirmiyorum.o yüzden gece en son değiştirirken bebe yağıyla tüm vücuduna masaj yapıyorum poposunu da yağlayıp bezliyorum.altını açtım mı zaten değme keyfine çıplaklığı seviyor maskara

bende ilk başlarda ıslak pamuk ile temizliyordum sonra molfixin ıslak mendilini kullanmaya başladım. hem çok ğüzel kokuyor. hemde pişik yapmıyor. tv konusunda benim ki tam bir müge anlı fanatiği. sabah onu açıyorum. öyle ona bakıyor:):49:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:

hoşgeldin canım:71:maşşallah ogluşuna:nazar: erken çıkmasının tek dezavantajı erken dökülüyo olması başka bişey olmaz canım endişelenme

süpersin ben de kayınvalideme kızdığımda kullanıyorum onu :1:

benim okuduğum kitapta 6. ayda başlayın yazıyor. gerçi kafamı çok karıştırdı o kitap. saat 4ten sonra sadece anne sütü veriyor 9. aya kadar. tabi kitap değil önemli olan doktorun söylediği..

merhaba benim oğluşumd 5 ay 20 günlük ama ben tarhana mercimek yoğurtlu çorba vermeye başladım 1 haftadır. çok da hoşuna gidiyor.sizde deneyin.

hoşgeldin canım:71:maşşallah ogluşuna:nazar: erken çıkmasının tek dezavantajı erken dökülüyo olması başka bişey olmaz canım endişelenme

teşekkür edrim bir de ben yrüteçe bindiriyorum. çevremde kiler bacakları eğri olur diyor. ama oğlumda çok seviyor yürüteçini ne yapmalıyım.:78:

Hımmbenim kızım büyük 13:30'da doğduAhhha ah keşke senin gibi şanslı olsaydım da normal doğursaydım.çok istedim ama malesef pelvis kemiğim normal doğuma müsait değilmiş.Spinal ile sezeryan oldu.

ablaymış seninki :61: normal doğumuda kafana çok takma hayırlısı böyleymiş. ben doğumdan çıkarken keşke sezeryan yaptırsaydım demiştim :60:

:9: peki nasıl oyalıyorsun?benimki kucak istiyor yoksa

5 dk orda 5dk burda 5 dk kucakta 5dk ana kucağında 5 dk otun halısında bazen yatakta. öyle gün geçiyor. şarkı söylersem genelde kucak istemiyor oturduğu yerden eğleniyor benim oğlum :1: bende genelde evin içinde konuyla alakalı şarkılar uyduruyorum... komedi yani halimiz.:1: bide ringa rşngayı çok seviyor ya da benim salak gibi dansetmem de komik geliyor olabilir :60:

Son düzenleme:

yaa benimki de tam tersi altı açılınca rahatsız olmuyor (ama yeni doğduğunda her altını açışımız bir savaştı) ama çıplakken kesinlikle acayip huysuz oluyor banyodan sonra nemlendiricisini zor sürüyorum.

Back