Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin ben de kayınvalideme kızdığımda kullanıyorum onukimse değil ne bilim hoşuma gitti kocişe kızdığım zaman kullanabilirim
Annem yemek konusunda beni deli ettiği için herşeyi dra soruyorum.Annem tuturmuş çorbasına et veya tavuk suyu koyalım diye.9 aya kadar yok dedi.annemin üzüntüsünü görmeliydiniz.
HARPY bu arada biz seninle aynı dün doğum yapmışız :13:
şu an molfixsin yeni reklamını dinliyoruz çıldırıyor kızım düm tek tek
Benim kızımda çok seviyor.TV izletiyor musunuz?Arkadaşımın dr.u 2 yaşına kadar kesinlikle yakak hiç bir şey izlemeyecek.Konuşmasını geciktirir demiş.Tutup korku filmi izletecek halimiz yok.Ben Çizgi film izletiyorum akşamlar yoksa hiç rahat bırakmıyor beni eve gidince hiç bir şey yapamıyorum.Bazen yemek bile zor yiyorum.Bazı çizgi filmlere tepki veriyor gülüyor falan benim de hoşuma gidiyor izletiyorum.reklemların bazılarını seviyor.Bir dahaki kontrolde kendi drumuza onu da sorucam.Annem sinir oluyor bazen bazı şeyleri akışına bırak çocuğu yaparken dra mı sordun da her bir şeyi soruyorsun diyor Napıyım takıntılıyım bu konuda biraz.
ahaaa bu kadar olur saat kaçta? ben 21:45de doğum yaptım. normal doğum. sen?
ben zaten kendim de izlemiyorum ondan oda izleyemiyor :) benim annem de aç televizyonu biraz sosyalleşsin çocuk diyor
slm arkdşlr ne güzel sohbetler edilmiş ben akşamları giremedigim için kaçırmışım neyse şimdi okudum geçmiş konuları bende kısa cevap veriyimbenn normal ıslak mendil kullanıyorum hiç bişey yapmadı çok şükür tv konusuna gelince biz ailenecek tv izliyoz napalım seviyoz valla
Ben de ilk zamanlar yeni doğan kullandım şimdi alkolsüz ıslak havlu kullanıyorum.ardından da tülbentle kuruluyorum.ıslak kalıyor gibi geliyor yoksa.geceleri bez değiştirmiyorum.o yüzden gece en son değiştirirken bebe yağıyla tüm vücuduna masaj yapıyorum poposunu da yağlayıp bezliyorum.altını açtım mı zaten değme keyfine çıplaklığı seviyor maskara
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bilğisayarımı yeni aldım. bu arada bende eylül annesiyim 1 eylülde geldi oğluşum dünyaya.2 dişi çıktı bana erken ğibi geldi. zararı olurmu acaba.doktora götürmelimiyim.?:89::26:
süpersin ben de kayınvalideme kızdığımda kullanıyorum onu
benim okuduğum kitapta 6. ayda başlayın yazıyor. gerçi kafamı çok karıştırdı o kitap. saat 4ten sonra sadece anne sütü veriyor 9. aya kadar. tabi kitap değil önemli olan doktorun söylediği..
hoşgeldin canımmaşşallah ogluşuna erken çıkmasının tek dezavantajı erken dökülüyo olması başka bişey olmaz canım endişelenme
hoşgeldin canımmaşşallah ogluşuna erken çıkmasının tek dezavantajı erken dökülüyo olması başka bişey olmaz canım endişelenme
Hımmbenim kızım büyük 13:30'da doğduAhhha ah keşke senin gibi şanslı olsaydım da normal doğursaydım.çok istedim ama malesef pelvis kemiğim normal doğuma müsait değilmiş.Spinal ile sezeryan oldu.
peki nasıl oyalıyorsun?benimki kucak istiyor yoksa
Ben de ilk zamanlar yeni doğan kullandım şimdi alkolsüz ıslak havlu kullanıyorum.ardından da tülbentle kuruluyorum.ıslak kalıyor gibi geliyor yoksa.geceleri bez değiştirmiyorum.o yüzden gece en son değiştirirken bebe yağıyla tüm vücuduna masaj yapıyorum poposunu da yağlayıp bezliyorum.altını açtım mı zaten değme keyfine çıplaklığı seviyor maskara
bu arada bebğin çok tatlıymış allah bağışlasın.doğum tarihi ney.