Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlum 22 eylül doğumlu ve daha dönemiyor poposunu kaldırıyor başını kaldıramıyor sonra sinirlenip ağlıyor :)
Canım ilk defa yapıyorum ben, çay bardağına süt koydum kaynar su dolu kapta bekleterek sütü ısıttım, içine çay kaşığı ucuyla yoğurt kattım hafifçe karıştırıp üzerini streçle kapattım, sarmalayıp kaloriferin yakınına koydum. Bakalım tutacak mı, inşallah tutar da sen de denersin.daha önce kendimize yapmıştım sütten ama yine de güzel olmamıştı. hem çok gevşek olmuştu hem de uzuyordu. anlamadım gitti. sen ne kadar yoğurt koyuyorsun?
1.Bebeğim uzun uykularını sırt üstü uyuyor. Kolu uyuşur siye endişelendiğim için. Bundan birkaç ay öncesine kadar yan yatırıyordum gündüz uykularında sırtını yastıkla destekleyerek, çünkü sırt üstü yatmak istiyor. Artık hep sırt üstü uyuyor. Ama kafasını sağa sola çeviriyor hep.Rica ederim canım
Sana sorcam
1-sen bebeğini nasıl yatırıyorsun? Hiç yan yatırdın mı? Ben şimdi yan yatırdım ama kolu uyuşmaz mı?
2- Bu bebek bezlerindeki kimyasal tantanası kafamı karıştırıyo, yok işte erkek bebeklerde üremeye zarar veriyo falan diolar :SSSSS molfix ve evybaby türk malı acaba onları mı kullansak? Normalde çok milliyetciyimdir markette hep türk malı almaya gayret ederim ama Türkiye bebek sektöründe çok zayıf yaaaa :SSSS Bebek arabası ararkende hep türk malı var mı die sordum hiç türk malı yok :S Chiccodan baby2go ya hepsi :ÇİN de üretilmiş. Bide Çin malı hiç bişey kullanmayın diolar napcaz ya ????
inanamıyorum isimleri de aynı sanırım oğlumun ismi mehmet alp sabah 09.30 doğdu:)
Kızlar ben çıkıyorum, benim kuzu sabah 6 olmadan melemeye başlıyor...
hayır dedesinin ismi değil genelde bu soruyu soruyorlar:)eşim ve ben çok beğendik öyle koyduk ,aslında ankaralıyım ama eşim askerlik yapıyor erzurumda biz de onunla erzuruma geldik...
hadi iyi geceler tatlı rüyalar sana :) ben de erken yatcam bugün çok yoruldum.. :80:
ben de tanıştığıma çok memnun oldum ,mehmet sizin dedenizin ismi mi merak ettim?
aslında sık rastlanan bir isim değil(hatta daha önce kimsede duymamıştım) görünce şaşırdım, hem de aynı gün doğmaları çok şaşırttı beni ,inşallah birgün karşılaşırız
İngilizce öğretmeniyim canım
sadece prima premium care Almanya da üretiliyor paketin üzerinde yazıyor diğerleri türkiye de üretiliyor. ben hepsinin paketine baktım son derece takıntılı bir durm gibi görünüyor ama Almanya da üretildiğini görünce diğerlerine özellikle dikkat ettim :)
Sen hangi sebzeleri yediriyorsun canım?
Kaç kilo canım şu anda? Dördüncü ayın sonunda kontrole gittiğimizde bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi doktor. Bir tane rehber set verdi milupanın ve yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin dedi. Biz hemen hemen beşimci ayın ortalarında 2 günde bir birşeyler yemeye başladık. Şimdilerde ise gündüzleri uyanınca emziriyorum, bir saat sonra falan mızırdanmaya başlıyor, yiyecek birşey yapıyorum ona ve ıştahla yiyor, anlıyorum ki sütüm yetmiyor, halbuki kilosu, boyu, dışkılaması, keyfi iyi... Geceleri 6 ssat uyanmadan uyumaya başladı. 3 kere kalkıyordu 00:00 - 06:00 arası artık 2 kere kalkıyor. Bilemedim ki ne yapsam, gece daha güzel emiyor, gündüz emerken etrafı seyredeceğim diye memeyi bırakıp etrafına bakıyor, sonra tekrar emiyor, emdiğinden birşey anlamıyorum. O yüzden diyorum ki geceye ağırlık versem, ben uyandırıp emzirsem mi?
Biz primanın 4 numarasına geçeli 2 ayı çoktan geçti, 4 numara göbeğini kaplamıyor paşamın.
İnşallah istediğin gibi olur canım, şimilik çok güzel duruyor program, seneye tam benim istediğim gibi. Okulun uzak mı?
Biz de bebedorun silikon uçlusunu kullanıyoruz. Ben ve bebeğim sevdik
Gündüz ağzında emzikle uyuyor, çekince uyanıyor, eskiden uyuyunca kendi atardı, artık atmıyor, sizinkiler? Bir zararı olur mu?