• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide almadı emzigi ben çok istedim ugraştım ama almadı :19:şimdi biberon da almıyo azında ısırıp duruyo

Benimkide biberonu ısırıyor almıyor. Görümcemin çocukları da almamış annelerini emerken. Sonra annden kesilince almışlar. Görümcem alır dedi mecburen, daha sonra.

Ben bu hafta sonu suluk aldım wee marka küçücük bişey.Sevdide.Hem dişlerini kaşıyor hem de oynaya oynaya içiyor.

Bizde de var ondan 30 ml. biberon değil de delikli sert bir ucu var. Bizimki onu beceremiyor. Isırıyor sedece.Çekmeyince su çıkmıyor. biberonun ucunsan ağzına sıkıyorum ben :1:

Bu sıralar döndü dönecek, çok uğraşıyor, bu güne kadar 2 kere döndü kendi kendine hala cebelleşiyor döneceğim diye. Sevdiği bir mavi uçağı var unu almak için dönüyor. Sizinkiler ne alemde?

benim oğlum da tam olarak dönmüyor,2-3 defa felan döndü,ama uyurken acayip oluyor oğlum.büyük insanlar gibi sağına soluna dönüyor,yastıktan aşağı kayıyor,çok ilgincime gidiyor,sizinkiler yatarken sağ sol dönebiliyor mu?uyanık olduğu zamanlar nadiren yapıyor,uyurken çok dönüyor.

Bizde de var ondan 30 ml. biberon değil de delikli sert bir ucu var. Bizimki onu beceremiyor. Isırıyor sedece.Çekmeyince su çıkmıyor. biberonun ucunsan ağzına sıkıyorum ben :1:

Bu sıralar döndü dönecek, çok uğraşıyor, bu güne kadar 2 kere döndü kendi kendine hala cebelleşiyor döneceğim diye. Sevdiği bir mavi uçağı var unu almak için dönüyor. Sizinkiler ne alemde?

Benimki fazla hızlı o konuda.3,5 aylıktan beri dönüyor.Bu ara ilerlemeyi öğrendi.Çok fena ya.Hayatta bıraktığın yerde bulamazsın.Yere koskocaman bir yorgan serdim.Uyku setinin yorganı.Yinede gidip parkede oynamayı beceriyor.

Birazda bu yüzden kilo alamıyor.İnanırmısınız altını 15 dkda anca değiştiriyorm.Dur oğlum gitme oğlum tepişme oğlum dertken heryerimiz b..k oluyor :1: Çok hareketli çokk.HAyatta sabit durmuyor.Bacaklar kollar sürekli debeleniyor.Bide kaçıyor giydirirken.Çok zorlaştı valla :emir_bebek:

benim tembel kızım dönmüyo belinden üstünü çeviriyo popoyada biz yardımcı oluyoruz ama yok hemen geri atıyo kendini :1:benim kızım 35 haftalık dogdu ondan diyorum artık
Bizimki de popoyu çeviremiyo :1::1:

Benimki fazla hızlı o konuda.3,5 aylıktan beri dönüyor.Bu ara ilerlemeyi öğrendi.Çok fena ya.Hayatta bıraktığın yerde bulamazsın.Yere koskocaman bir yorgan serdim.Uyku setinin yorganı.Yinede gidip parkede oynamayı beceriyor.
Maşallah işin var senin. Ben de kendi bebeğime hareketli derdim:1::1: Geçen rüyamda bizim ocuk büyüyormuş da çekmeceleri karıştırıp ağzına birşeyler almasın diye alt çekmeceleri yeniden düenliyordum . Bir nevi hazırlık.:1: Sen şimdiden düzen al:1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Birazda bu yüzden kilo alamıyor.İnanırmısınız altını 15 dkda anca değiştiriyorm.Dur oğlum gitme oğlum tepişme oğlum dertken heryerimiz b..k oluyor :1: Çok hareketli çokk.HAyatta sabit durmuyor.Bacaklar kollar sürekli debeleniyor.Bide kaçıyor giydirirken.Çok zorlaştı valla :emir_bebek:

Koptum bu mesajına:60::60: Banyoda neler yapıyordur kimbilir. Kilo alımı nasıl gidiyor?

Sorma banyoda o mu yıkanıyor bizmi bilemiyorum artık.Eşimle yıkıyoruz.Banyo bitince bir bakıyoruz halimize sırılsıklam olmuşuz..tasa vuruyor tutmaya uğraşıyor dönemye kalkıyor.:Yatmıycak oluyor sürekli kalkmaya çalışıyor .Bayada öğrendi.Küvetin kenarlarına tutunup kendini kaldırmaya çalışıyor.birkaç deneme sonra oda olacak gibi.HAlimiz harap..Akşam yatağa yattığımda kamyon çarpmış gibi oluyorum.Tek tesellim sağlıklı olsunda uğraşırız napalım..

Sorma banyoda o mu yıkanıyor bizmi bilemiyorum artık.Eşimle yıkıyoruz.Banyo bitince bir bakıyoruz halimize sırılsıklam olmuşuz..tasa vuruyor tutmaya uğraşıyor dönemye kalkıyor.:Yatmıycak oluyor sürekli kalkmaya çalışıyor .Bayada öğrendi.Küvetin kenarlarına tutunup kendini kaldırmaya çalışıyor.birkaç deneme sonra oda olacak gibi.HAlimiz harap..Akşam yatağa yattığımda kamyon çarpmış gibi oluyorum.Tek tesellim sağlıklı olsunda uğraşırız napalım..

:nazar::nazar: sağlıklı olsun da dediğin gibi, bizimki banoda çok sakin, resmen gevşiyor. Maşrabadan akan suyu eliyle tutmaya çalışıyor :1: Maşrabayı babasının elinden almaya çalışıyor. Biz iki günde bir yıkıyoruz, şöyle birşey farkettim ki ek gıdaya geçtiğimizden beri daha çabuk ki,rleniyor ve de kokusu değişti bebeğimin. Size de öyle geliyor mu? Önlüğünü çok güzel takmamıza ve hiç bir yerine mama damlatmamamıza rağmen.

Back