Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ingilizce öğretmenleri çok süslü olur
benim yoğurdum çok güzel tutuyo ama hazır sütten ve yoğurttan mayalıyorum eşim hamileyken açık süt getirmişti bikere ama hiç içim almamıştı hazırdan yapıncada içim hiç rahat değil aslında aptamil süt alıp onunla yapmayı düşünüyorum
benim tembel kızım dönmüyo belinden üstünü çeviriyo popoyada biz yardımcı oluyoruz ama yok hemen geri atıyo kendini benim kızım 35 haftalık dogdu ondan diyorum artık
Gündüz ağzında emzikle uyuyor, çekince uyanıyor, eskiden uyuyunca kendi atardı, artık atmıyor, sizinkiler? Bir zararı olur mu?
Sorma banyoda o mu yıkanıyor bizmi bilemiyorum artık.Eşimle yıkıyoruz.Banyo bitince bir bakıyoruz halimize sırılsıklam olmuşuz..tasa vuruyor tutmaya uğraşıyor dönemye kalkıyor.:Yatmıycak oluyor sürekli kalkmaya çalışıyor .Bayada öğrendi.Küvetin kenarlarına tutunup kendini kaldırmaya çalışıyor.birkaç deneme sonra oda olacak gibi.HAlimiz harap..Akşam yatağa yattığımda kamyon çarpmış gibi oluyorum.Tek tesellim sağlıklı olsunda uğraşırız napalım..
bir sürü tarif denedim olmuyr.Elde etttiğim şey ayran..
ben üç tane biberon kabına yapmıştım iki tanesi güzel tutmuş ama biri biraz sulu görünüyor ...
Harpy normal sütten denedin mi sen? Neden normal sütten denemiyorsun. Bu sitede okumuştum doktor "inek sütü yoğurt olunca form değiştiriyor, yoğurdu inek sütünden yapabilirsiniz" demiş bir anneye.
asualpcim cevabın için sağol, içime su serptin.
Oğlumla iki gün var aralarında, benimki 20 Eylül doğumlu.
Oğlumun sırtı hep sıcak kalkıyor uykudan neredeyse terlemiş gibi. Bir çıtçıtlı üzerine bir de pijama giyiyor, yani 2 kat, tek pazen örtüyorum üzerine. Tek kat giydirirsem belki üşütür diye korkuyorum. Ne yapacağım yaaa:26: