Babasıyla arası süper beni tanıdığı gibi onu datanıyor. İşten gelince gülerek karşılıyor, çırpınıyor babasına.babalarıyla araları nası bebişlerinbizimki babasının kucandayken bile gözü bende oluyo aglayınca susturamıyoda benimkimi beceriksiz yoksa:44:
Bazen ben de kıskanıyorum ya, "benden bıktı bu çocuk" diyorum babasına.babasıyla arası süper babasıyla çok mutlu haşır neşir sürekli gülücükler agular babasına cilveler bana yapmadıklarını babasına yapıyor
Buraya davet et eylüllüleri
TANIDIM YOK CANIM HİÇ
Yeni gördüm bu mesajı. Benimki 8 civarı.Bebeklerinizin kilosu nekadar kızlar
Böyle yazınca tanıdığın vardır dedim.TANIDIM YOK CANIM HİÇ
Ben hamile kalmadan önce başka topikteydim doğum yapınca bunu buldum buraya takılıyorum diğer topikte de samimi olduğum arkadaşlarım var telefonla görüşüyoruz
maşallah
Tarhana çorbası veren varmı kızlar,ben düşünüyorum ama karar veremedim versemmi acep..
tarhana çorbası veren varmı kızlar,ben düşünüyorum ama karar veremedim versemmi acep..
bişey daha sorcam bebekleriniz nekadr kaka yapıyor yani kaçkere???
Kimsecikler yok ya bugün yine
günaydııınn canım bi senle biz varız senin bebişte mi kalktıbenimki kaltı oynadık moynadık geri uyttum çok şükürr
günaydın canım ben çalışıyorum evet ya ne kadr sessiz bir topik kimsecikler yok hamileyken takip ederdim de burayı nekadar kalabalık olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?