• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yoğurt yapma işini birtürlü beceremiyorum.Bu 2.denemem yine olmadı.Bebeğime bbir çay bardağı yoğurt yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yaa.pastörize süt ve hazır yoğurtla deniyorum olmadı bitürlü.1 çay bardağı süte 1çay kaşığı yoğurt koydum.Minik emaye tencereye koydum.Emaye tencere yüzündenmi olmadı acaba.Bi çözüm bilen varmı.

ben cam biberona mayalıyorum ağzını kapatabilme imkanım olsun diye.100 ml kadar past. ılık süte bir tepeleme çay kaşığı yoğurt koyup biberonu çalkalıyorum.İyice karışıyor öyle.Sonra hiç sarmaya gerek duymadan kaloriferin üstüne koyuyorum 6 - 7 saat sonra baya güzel tutuyor.Geceden yaparsan sabbahta bir iki saat dolapta bekletmek gerek.bi dene istersen belki olur senin de :71:

merhaba kızlar bende 2010 eylül annesiyim 14 eylülde kavuştum minik prensesime ama bilgisayarımız bozuktu uzun bi süre giremedim şimdi yenisini aldık yeniden sizlerle birlikteyiz :52: bugünlerde acayip ek gıda işine takmış durumdayım kimisi öle diyo kimisi böle napcam bilmiyommm

bebeğin odasını ayırma ile ilgili yorumlarınızı okudum. hepinize teşekkür ederim. biz türk kadınları olarak olaya çok duygusal bakıyoruz, olması gereken de o. yabancılar ve bazı doktorlar 4. aydan sonra ayrılması taraftarı. ben 9 -10 aylık olunca ayıracağım.
çünkü bu konuda sabiha paktuna keskinin fikirlerine katılıyorum kendi odasına alışması gerekiyor. 5 yaşında çocuğu olup gece gündüz annesiyle babasının arasında yatan çocuklar var. ben böyle olmasını da doğru bulmuyorum. sonuçta ebeveyn odası.
bu konuda ne dersiniz?
şekerdelisi, yazdığnı okuyunca çok duygulandım. ben de annemin elini tutarak uyumaya bayılırdım. 5-6 yaşındayken hatırlıyorum. ama ben bebeğim kendi odasındayken onunla yatabilirim uyuyana kadar onu düşündüm. biraz büyüsün alıştıracağım. uyumayana kadar da bırakmam daha rahat hisseder en azından. zaten bizimle uyuması imkansız babası horul horul takır tukur. bi sağa döner bi sola. iki de bir uyandırıyor kuzucuğumu :D

herkese slm açıkçası ben çocuk derdini anlatamayacak durumdayken oda ayırma taraftarı değilim sonuçta henüz hala bize muhtaç bu da 18 aya kadar yolu var demek. tabi ki 2 yaşına kadar da kalacak değil ne zaman anne baba diye seslenmeye başlarsa yavrum işte odan diyeceğim :)

herkese slm açıkçası ben çocuk derdini anlatamayacak durumdayken oda ayırma taraftarı değilim sonuçta henüz hala bize muhtaç bu da 18 aya kadar yolu var demek. tabi ki 2 yaşına kadar da kalacak değil ne zaman anne baba diye seslenmeye başlarsa yavrum işte odan diyeceğim :)

Yazdıklarım yanlış anlaşılmış sanırım yanımızda yatıyor dediğim bizim yatagımızda değil. Oğlum kendi yatagında biz kendi yatagımızda uyuyoruz ama aynı odadayız ağlasa elini tutabiliyorum sıcaklığımız var odada o yeter zaten

bi yandan da baslamak istiyorum çok sıkıldım çünkü ben evde oturma kapasitesinde olan bi kadın değilim çalışmam aktif olmam lazım kendimi öyle mutlu hissediyorum keske yavrumla beraber olabilecegim bi mesleğim olsaydı ama öyle bi meslek imkansız sanırım

Back