2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç dert etem,inek sütü de gayet faydalı. Oralar çok soğukmuş biliyorum,eşim birkaç yıl kalmış oralarda.

Ben Philips kullanıyorum,memnunum. Çok fazla kullanmıyorum zaten.Telsizlerin zararlı olduğu doğru ama yakın mesafelerde.Bebekten en az 2 m uzağa koyuyorum,o zaman zararı yok diyorlar . Ben ilk kızımda her türlü alet edevatı aldım hevesle .Benim sterilizatörüm de ısıtıcım da avent,ayrı ayrı ama. Sterilizatörüm biraz büyük ama memnundum,hep çok kullandım,hala da emzikler için kullanıyorum. Isıtıcı çok az kullandım,bence gerekli birşey değil.Alırsan da ucuz birşey al.Robotsa hiç kullanmadım ama faydalı olabilir.Ben bir çocuk büyütmüş biri olarak çocuğun eşyalarından evde bize yer kalmadığını görünce şimdi ikinci bebekte iki kere düşünüyorum birşey alırken ki yine de ev doldu!!Arzum'un ürünleri hesaplı ve iyi diye biliyorum.Hepsiburada.com da arama yap,her ürün için kullanıcı yorumları oluyor,çok faydalı olur.

Telsizlerin zararlı olduğu doğru ama bazı markalar çok güçlü yayın yapmıyor.Mesela benim telsizime hiç etraftan yayın karışmıyor,bazılarında oluyormuş.Bir de bebekten uzağa koymak gerekiyor.Ben de yine de nadiren kullanıyorum,ara kapıyı çekmek zorunda kalırsam. Aslında normal telsiz telefonlar zararlı,aynen cep telefonları gibi.Ben hamileliğimi öğrenince telsiz telefonu kaldırdım,normal kablolu kullanıyorum hala.Evde de cep telefonum kapalıdır. Zor olsa da böyle içim daha rahat.Bazen bebeğim kucağımda oluyor konuşurken .Bir de kablosuz interneti mutlaka kapatın kulanmadığınızda.

Evet aynı gün doğmuşlar. Mama veriyor musun sen?

Evet aynı gün doğmuşlar. Mama veriyor musun sen?

Benimki mama almadı canım daha doğrusu aptamil almadı. Bugün bebelac yada SMA alıp deneyecegim. Bu yüzden 3 gündür akşamları muhallebi yapıyorum yoksa aç beni de zorla emiyor.
Bugün aşımız var kızlar 4. Ay aşısı kaç tane?

Yorum için sağol canım. çok yer kaplamasın diye çok işlevli bi ürün almak istiyorum. ısıtıcı çok lazım olmuyor zaten. sterilizatöre çok ihtiyacım oluyor bide ek gıdaya geçince çorba yapımında robot işime yarar gibi geldi. buharda sebzeleri haşlarım robottan geçirir oğluma yediririm hepsi tek aletle biter diye düşündüm. hepsi burada da robot ile pek yorum yok. Dilekcim sen daha tecrübelisin çorbayı neyle eziyorsun? vitamini öldürür diyorlar ya kesici alet kullanılmıyorsa robotu bosuna almayayım. tecrübeli olan herkesten yorum bekliyorum arkadaslar. Mihri canım senden de cevap bekliyorum

Robolarda kullanılan doğrayıcılar da metal. Nasıl olacak ki. Parçalamak için başka br yöntem bulmamız gerek o zaman. Bebek robotunun diğer robotlardan farkı nedir. Benim minik bir rondom var onu kullanmayı düşünüyordum. Tabi ki onun parçalayıcısı da metal. Bebek robotunun ki nasıl ki?
Anne sütü ne güzel şey:hijyenik, ekonomik, sağlıklı...Bebeklerimize göre lezzetli de üstelik...

bebek robotununkiler de metal canım eğer metalde parçalanmıyorsa almayacagım zaten

Bir yandan bizim miniği sallıyorum yatağında. Battaniyesinin altında dalgalanıyor resmen. Üzerini açmasın diye kenarlara sıkıştırıyorum battaniyesinin uçlarını. Unu bile çıkarıp üzerini açıyor bazen. Geçen gece tepinmekten alt pijamasını biile çıkarmıştı neredeyse...

Biz de şimdi dısardan geldik aşımızı yaptırdık. 3 tane biberon emziği aldım hepsi çok güzel ben emdim çok güzel valla hangisini alacak deneyeceğim inşallah birisini alır diğerlerini hiç almadı
sağlık ocagında hemşire mama verme muhallebi yap diyor. doktora girdik muhallebi verme mama ver diyor ben anladım arkadaş kimsenin bişey bildigi yok herkes kafasına göre kendi doğrusunu söylüyor deli eder bunlar insanı

Geçmiş olsun.Kaç aşı yaptılar? Bir de aşı demişken , verem aşısının yeri nasıl. Bizimki kaybolmuş gibi birşeydi hafif kırmızılık vardı şimdi sivilce gibi oldu. Normal mi acaba?
Sen mi emdin... emzikdelisi
Ben de de iki türlü var biri dümdüz klasik birşey, Biri de yassı... Sendekiler nasıl canım. Uyurken biberon vermeyi denedin mi? Benimki de almıyor da...
Emel de buralarda. Bu aralar pek sessizsin Emelcim, herşey yolunda değil mi?

3 aşı yaptılar canım 2 bacaktan birisi rotavirüs ağızdan yapıldı. verem aşısının yeri de dediğin gibi sivilce şeklinde öyle olacakmış zaten.
ben emmeden oğluma emdirmem hepsi çok güzel valla ben en çok nuk u sevdim
biberon emzikleri biri nuk damaklı first choice ikincisi nuby damla akıtmaz üçüncüsü wee normal bişey. ilk ikisini almazsa başka da almaz sanırım. uyurken de almadı canım tutamıyor ya benim memede bi anormallik var ya da bu biberonlarda:97:

bebelac 1 devam sütü aldım inşallah bunu içer. bizim burda bi bebek mağazası var harika ya bayılıyorum oraya saatlerce dolaşsam içinde o kadar zevk alıyorum kendimi unuttum zaten oğluma bişey alınca kendime alınmış gibi seviniyorum ya

Oğlum doğalı neredeyse ben de kendime birşey almadım. Ne güzel gidebileceğin yerler var, burda iki bebek mağazası var küçücük onlar da. Sadece kıyafet satılıyor. Memelekette bir bebek mağazası vardı 5 kaylı birşeydi. Bebek beşiğinden emziğe, göğüs pedinden bebek telsizine kadar herşey vardı... Çıkamıyor insan öyle yerlerden...
Aşılar ateş yapıyormuymuş canım bu arada?

Yapıyormuş canım iyiyiz ama şimdilik ateşimiz yok

canım benim, bizimkinin aşı yeri de aynı öyle bir sivilce oluyor irin topluyor sonra patlayıp yara oluyor bazen kanıyor. doktor normal dedi.

ben hep buralardayım da yazacak fırsatım olmuyor bu ara. teyzemin kızı bizde. onla sohbetliyoruz. bilgisayarı önüme alınca ayıp oluyor. ece ye birlikte bakıyoruz. yakında işe başlayacağım. katı gıdaya alışınca yani 7. ay gibi. herşey yolunda alıştırma yapıyoruz işte.
bizim doktorun tavsiyesince yoğurt ve meyve suyu tattırıyoruz. sebze çorbası yapcam yarın tadına baktırcam bizim kız yoğurdu höpür lüpür götürdü. iştahlı mı olacak nedir.:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…