Yoğurt tarifi için teşekkür ederim dilek1971. Sanırım ben keçi sütü bulamam. Muhakkak vardır marketlerde de çıkıp alamam. Yoğurdu günlük yapmayı düşünüyorum bir de... Burda yalnızım, bulunduğum şehir çok soğuk, bebeğimle hergün çıkamam ki. Acil durumlarda çıkıyoruz sadece. Neyse şimdilik anne sütü ile devam ediyoruz.
Kızlar ayrı bi başlık açtım ama size de sorayım oğlum için bebek telsizi almak istiyorum kullanıp memnunum dediğiniz bi marka var mı? Bilmediğim bişey almak istemiyorum
İkinci olarak sterilizatör ve ısıtıcı almak istiyorum. Hem sterilize edecek hem ısıtacak hem de çok pahalı olmayan memnun kaldıgınız bi ürün tavsiye edebilir misiniz?
Arzumun iki ürünü var 1. Sterilizatör ve ısıtıcısı 2. Bebe multi robot. Multi robot bana çok cazip geldi kullanan var mı?
Arzum sterilizatör ve ısıtıcı: ARZUM
Arzum multi robot:ARZUM
Benim oğlum geceleyin her saat bası uyanıyor çıldırmama ramak kalıyor inanuykusuzluktan gözlerimin altı çöktü mosmor oldu nerdeyse ceset gibiyim ama sabahleyin gülümsedi mi herseyi unutuyorum
Cerencim bu arada ikimizin bebeği de 14 eylül doğumlu sanırım
Evet aynı gün doğmuşlar. Mama veriyor musun sen?
Ben Philips kullanıyorum,memnunum. Çok fazla kullanmıyorum zaten.Telsizlerin zararlı olduğu doğru ama yakın mesafelerde.Bebekten en az 2 m uzağa koyuyorum,o zaman zararı yok diyorlar . Ben ilk kızımda her türlü alet edevatı aldım hevesle .Benim sterilizatörüm de ısıtıcım da avent,ayrı ayrı ama. Sterilizatörüm biraz büyük ama memnundum,hep çok kullandım,hala da emzikler için kullanıyorum. Isıtıcı çok az kullandım,bence gerekli birşey değil.Alırsan da ucuz birşey al.Robotsa hiç kullanmadım ama faydalı olabilir.Ben bir çocuk büyütmüş biri olarak çocuğun eşyalarından evde bize yer kalmadığını görünce şimdi ikinci bebekte iki kere düşünüyorum birşey alırken ki yine de ev doldu!!Arzum'un ürünleri hesaplı ve iyi diye biliyorum.Hepsiburada.com da arama yap,her ürün için kullanıcı yorumları oluyor,çok faydalı olur.
Robolarda kullanılan doğrayıcılar da metal. Nasıl olacak ki. Parçalamak için başka br yöntem bulmamız gerek o zaman. Bebek robotunun diğer robotlardan farkı nedir. Benim minik bir rondom var onu kullanmayı düşünüyordum. Tabi ki onun parçalayıcısı da metal. Bebek robotunun ki nasıl ki?
Anne sütü ne güzel şey:hijyenik, ekonomik, sağlıklı...Bebeklerimize göre lezzetli de üstelik...
Geçmiş olsun.Kaç aşı yaptılar? Bir de aşı demişken , verem aşısının yeri nasıl. Bizimki kaybolmuş gibi birşeydi hafif kırmızılık vardı şimdi sivilce gibi oldu. Normal mi acaba?
Sen mi emdin... emzikdelisi
Ben de de iki türlü var biri dümdüz klasik birşey, Biri de yassı... Sendekiler nasıl canım. Uyurken biberon vermeyi denedin mi? Benimki de almıyor da...
Emel de buralarda. Bu aralar pek sessizsin Emelcim, herşey yolunda değil mi?
Oğlum doğalı neredeyse ben de kendime birşey almadım. Ne güzel gidebileceğin yerler var, burda iki bebek mağazası var küçücük onlar da. Sadece kıyafet satılıyor. Memelekette bir bebek mağazası vardı 5 kaylı birşeydi. Bebek beşiğinden emziğe, göğüs pedinden bebek telsizine kadar herşey vardı... Çıkamıyor insan öyle yerlerden...
Aşılar ateş yapıyormuymuş canım bu arada?
ya arkadaslar ben bişey yaptım. face kabul oldum. önüme gelen bebekli herkeside ekledim. sonrakafam dank etti. öslem yazanbenim haberiniz olsun
Geçmiş olsun.Kaç aşı yaptılar? Bir de aşı demişken , verem aşısının yeri nasıl. Bizimki kaybolmuş gibi birşeydi hafif kırmızılık vardı şimdi sivilce gibi oldu. Normal mi acaba?
Sen mi emdin... emzikdelisi
Ben de de iki türlü var biri dümdüz klasik birşey, Biri de yassı... Sendekiler nasıl canım. Uyurken biberon vermeyi denedin mi? Benimki de almıyor da...
Emel de buralarda. Bu aralar pek sessizsin Emelcim, herşey yolunda değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?