slm kızlar.biz doktor tavsiyesiyle ek gıdalara başladık.meyve suları ve yoğurt ile..elma püreside veriyorum artık..siz neler yapıyorsunuz??
bı ara benım kızımda oylydı mamayı yemıyordu doktorum bıaz takıp et devam ederse test yapmamız lazım ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır dedı ama benım kızımın ıstahsızlıgı gectı benım kızımda gece kalkmıyor mama yemeye 12 gıbı yıyor sabah 11 e kadar kalkmıyor
ben 3. Ayını doldurdugunda basladım yogurt verıyorum bır ıkı kasık gunde bırkez cıcıbebe verıyorum cıcıbebeyı çok sevıyor zıllı
olamaz iri dolgun ve dik göğüslü ben babanne göğsüne mi sahip olacağım
bı ara benım kızımda oylydı mamayı yemıyordu doktorum bıaz takıp et devam ederse test yapmamız lazım ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır dedı ama benım kızımın ıstahsızlıgı gectı benım kızımda gece kalkmıyor mama yemeye 12 gıbı yıyor sabah 11 e kadar kalkmıyor
cici bebeyi neyle veriyorsun suylamı
slm
bende birer kez elma püresi, elma ve kayısı suyu ve çok az yoğurt verdim. tabi bunlar ardı ardına değil farklı günlerde
Yoğurdu hiç sevmedik
Meyve püresinden sonra kaka yapması değişti daha katı ama 1,5 gün hiç yapmadı korktum aynı şey seninde başına geldimi
Biz daha doktora gitmedik. Ama bugün şöyle birşey yaptım. Elmada bıçakla bir oyuk oluşturdum, çay kaşığıyla ince ince kazıyıp ağzına koydum (merak ettim ne yapacak diye) Çiğnemesini bilmiyor yavrum, emer gibi birşeyler yaptı, bazen dışarı attı ama koyduklarımın hepsini yuttu
Bir de kızlar sizin rutin doktor kontrolleriniz oluyor mu? Biz bir rahatsızlığımız olunca gidiyoruz doktora. Zaten hemen her ay aşısı oluyor. Sağlık ocağında takip ediliyor. Hiç bir şeyi gözden kaçırmak istemediğim için soruyorum. Doktora her ay gitmek şart mı ki?
çoğunuz ek gıdaya geçmişsiniz
dr bana su bile vermiyceksin dedi
size dr mu başlayın dedi kendiniz mi başladınız?
3. Ayını doldurdugunda sormustum doktoruma suan baslama dedı ama ben verıyorum benım sutum olmadıgı ıcın kızım mama yıyor zaten degısık tatlara alıssın yavas yavas verdıgımde bıkac kasık doyumluk degıl yanı cogu cocuk ek gıdaya gecerken alıskın olmadıgı tatlar oldgu cın yemıyomus ve kılo kaybı oluyormus bu yuzden sadece tatlarına alısması ıcın verıyorum yanı
bebeğinizin kakası nasıl kızlar? Benim oğlumun açık kahve koyu yeşil arası ve balgamlı gibi. Ve çoooooook pis kokuyor anne sütüyle beslenen bebegin kakası çok kokmaz diye biliyorum. Yaklaşık iki ay önce sarı ve pütür pütürdü ve neredeyse kokmuyordu.
Oslm82 annem de üşütmüşsün diyor ama 2.aydan beri böyle. Bide çok dikkat ediyorum nasıl üşür? Banyoda, uyurken, uyanıkken, pek çıkmasak da dışarda çok dikkat ediyorum. Atladığım unuttuğum ne var bilmiyorum yardımcı olur musun
bebeğinizin kakası nasıl kızlar? Benim oğlumun açık kahve koyu yeşil arası ve balgamlı gibi. Ve çoooooook pis kokuyor anne sütüyle beslenen bebegin kakası çok kokmaz diye biliyorum. Yaklaşık iki ay önce sarı ve pütür pütürdü ve neredeyse kokmuyordu.
çoğunuz ek gıdaya geçmişsiniz
dr bana su bile vermiyceksin dedi
size dr mu başlayın dedi kendiniz mi başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?