• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa olur mu hiç canım estagfurullah kimse yoktu ama 11 de. Bide garip bişey oluyor mesaj yazıyorum 10 - 15 dk sonra aynısını tekrar görüyorum forumda 2 kere çıkıyor yani ama ben 1 kere cevaplaya basıyorum valla:44:

Bebiş ne alemde sekerdelisi_?

Günaydın :34:

Dün kayınvalidemler vardı benim oğlan her zamanki gibi kaynanama gidince ağlamaya başladı ama ne ağlamak anlaramam bide kayınvalidem yüksek sesle konuşuyordu oğlum da yeni uykudan kalkmıştı bi bağırdı aaaa diye şaşırdık kaldık "yeter be sus bi" dedi sanki, oğlumu çok seviyorum ya :16::16: bide uyumayan oğlum erkenden uyudu :32: :60:
Bana zamanında çok şey yaptılar onları çıkaracak herhalde oğlum

Günaydın :34:

Dün kayınvalidemler vardı benim oğlan her zamanki gibi kaynanama gidince ağlamaya başladı ama ne ağlamak anlaramam bide kayınvalidem yüksek sesle konuşuyordu oğlum da yeni uykudan kalkmıştı bi bağırdı aaaa diye şaşırdık kaldık "yeter be sus bi" dedi sanki, oğlumu çok seviyorum ya :16::16: bide uyumayan oğlum erkenden uyudu :32: :60:
Bana zamanında çok şey yaptılar onları çıkaracak herhalde oğlum

alemsin yaa :D benim ki de ilk zamanlar ağlıyordu, ama ben gerildiğimden dolayı beni hissedip ağlıyordu. artık fazla takmıyorum. büyüdüğü için herhalde. eskiden yaşlı diye düşürür diye korkuyordum. artık kucağına vermiyorum zaten alamıyor da. rahatız.

alemsin yaa :D benim ki de ilk zamanlar ağlıyordu, ama ben gerildiğimden dolayı beni hissedip ağlıyordu. artık fazla takmıyorum. büyüdüğü için herhalde. eskiden yaşlı diye düşürür diye korkuyordum. artık kucağına vermiyorum zaten alamıyor da. rahatız.

Ben kayınvalidemi anlatamam ya şeytanı suya götürür susuz getirir valla :47: benimki yaşlı da değil 44 yaşında maşallah çakı gibi. Yaşıyla falan bi alıp veremediğim yok Allah sağlıklı ömür versin ama bana bulaşmasın mümkünse :20: kocam okursa çok bozulur susayım bari :26:

kızlar moralım bozuk bebeğim hergün 10 saat kadar ac duruyor sonra süt içmeye başlıyor sorununu hala anlayamadım gece 1 defa içiyor sonra yok.sizinkilerde yapıyormu böyle bir doktoramı götürsem..

O zaman günde 3 defa falan emiyor bana çok az geldi bi doktora götür bence bazen anlayamıyoruz hiç bişey yok gibi görünüyorlar. 2 ay önce oğlum da öyleydi idrar yolu iltihabı çıktı aklımın ucundan geçmezdi

kızlar moralım bozuk bebeğim hergün 10 saat kadar ac duruyor sonra süt içmeye başlıyor sorununu hala anlayamadım gece 1 defa içiyor sonra yok.sizinkilerde yapıyormu böyle bir doktoramı götürsem..

O zaman günde 3 defa falan emiyor bana çok az geldi bi doktora götür bence bazen anlayamıyoruz hiç bişey yok gibi görünüyorlar. 2 ay önce oğlum da öyleydi idrar yolu iltihabı çıktı aklımın ucundan geçmezdi

bence bir an önce doktoruna göster bebeği. kilo alımına baksın. iştahsızlık varsa bir çözüm önerecektir mutlaka. bu tip şeyler ciddi bence ve bunu burda sorman bile yersiz. hemen doktora git bence. gidemiyorsan bile telefon etmelisin geleyim mi diye.

canım ben eksik anlatmışım mesela öğlen 13 de sonra 18 de 21 de 23 te gecede 3 te sabah 6 ta genelde böyle içiyor sonrada uzun süre bekliyor öğleden sonraya kadar bekliyor.günde 5-6 defa içiyor.

canım ben eksik anlatmışım mesela öğlen 13 de sonra 18 de 21 de 23 te gecede 3 te sabah 6 ta genelde böyle içiyor sonrada uzun süre bekliyor öğleden sonraya kadar bekliyor.günde 5-6 defa içiyor.

Canım gece normal ama gündüz bi problem var sanki. Benim bebeğim de gece düzenli aralıklarla emiyor ama güzdüz dikkatini dagıtan pek çok şey oldugu için aç oldugu halde emmek istemiyor. Ben de daha sessiz loş bi odaya gidiyorum yada gezdirerek emziriyorum gezince sakinleşiyor. Senin bebek de böyle sanki çünkü bi sorunu olsa gece de emmez. Denemediysen bide bunları dene istersen canım

Canlar ya bişey danışacagım özellikle tecrübeli olanlara geceleri bazen oğlumu yanıma alıyorum beraber uyuyoruz yanımda olunca çok rahat oluyor acıkırsa yatarken emziriyorum ikide bir kalkıp yorulmuyorum ama bebeğim açısından sorun olur mu ilerde?

Canlar ya bişey danışacagım özellikle tecrübeli olanlara geceleri bazen oğlumu yanıma alıyorum beraber uyuyoruz yanımda olunca çok rahat oluyor acıkırsa yatarken emziriyorum ikide bir kalkıp yorulmuyorum ama bebeğim açısından sorun olur mu ilerde?
ben korkuyorum yanıma almaktan hani duyuyoruz ya ennesi üstüne yatmış bebek boğulmuş felan allah göstermesin uyku bu ne yaptığımızı bilmiyoruz
birde şu açıdan çocuk yerini bilsin ben aynı hatayı yaptım şimdi hal bensiz uyuyamıyor ben yanında olacam öyle uyuyacak zor

aynen ben de üşeniyorum yanımda emzirdiğim gibi uyuyakalıyor ne güzel koymuyorum yerine. annem dedi ki yanlışşşş :D kesinlikle alışırmış bu sefer hep senle beraber yatmak istermiş senin kokunu ve sıcaklığını ararmış vs. zaten çoğu kadın bu dertten muzdarip bebekler çocuklar yatağa alınmamalı yerlerinin ayrı olduğunu bilmeliler her zaman. artık almıyorum bu arada :D

ya ben de bişey sormak istiyorum. emziren arkadaşlarım göğüsleriniz ne alemde. benimki sanki bomboş gibi ne yapsam eski dolgunluğu ve sertliği yok. sanki süt yok gibi folfoşş :D ama sıkıyorum süt var. bu benim obur kızım diil 3 saatte bir emmek 1 saat bile dayanamıyor. yakında mamaya geçerim herhalde :D

Son düzenleme:
slm kızlar.biz doktor tavsiyesiyle ek gıdalara başladık.meyve suları ve yoğurt ile..elma püreside veriyorum artık..siz neler yapıyorsunuz??

slm
bende birer kez elma püresi, elma ve kayısı suyu ve çok az yoğurt verdim. tabi bunlar ardı ardına değil farklı günlerde

Yoğurdu hiç sevmedik

Meyve püresinden sonra kaka yapması değişti daha katı ama 1,5 gün hiç yapmadı korktum aynı şey seninde başına geldimi

aynen ben de üşeniyorum yanımda emzirdiğim gibi uyuyakalıyor ne güzel koymuyorum yerine. annem dedi ki yanlışşşş :D kesinlikle alışırmış bu sefer hep senle beraber yatmak istermiş senin kokunu ve sıcaklığını ararmış vs. zaten çoğu kadın bu dertten muzdarip bebekler çocuklar yatağa alınmamalı yerlerinin ayrı olduğunu bilmeliler her zaman. artık almıyorum bu arada :D

ya ben de bişey sormak istiyorum. emziren arkadaşlarım göğüsleriniz ne alemde. benimki sanki bomboş gibi ne yapsam eski dolgunluğu ve sertliği yok. sanki süt yok gibi folfoşş :D ama sıkıyorum süt var. bu benim obur kızım diil 3 saatte bir emmek 1 saat bile dayanamıyor. yakında mamaya geçerim herhalde :D

Mihricim oğlumu anlatmıştım zaten ben yanındayken uyuyor kalktığım anda uyanıyor bana alışır biliyorum ama o kadar hoşumuza gidiyor ki beraber yatmak ikimiz de mest oluyoruz ya.
Emelcim çok rahat ve güzel oluyor ama almayalım bari.
Benim gögüsleri hiç sorma ya sündüler dediğin gibi yumusak olsa sa süt oluyor ama. Bugün eşim gögüslerinle ayrı bi dünya olmuşsun dedi abartıyor bence koçiş akşam sorayım ciddimiydin diye

Back