Mihricim oğlumu anlatmıştım zaten ben yanındayken uyuyor kalktığım anda uyanıyor bana alışır biliyorum ama o kadar hoşumuza gidiyor ki beraber yatmak ikimiz de mest oluyoruz ya.
Emelcim çok rahat ve güzel oluyor ama almayalım bari.
Benim gögüsleri hiç sorma ya sündüler dediğin gibi yumusak olsa sa süt oluyor ama. Bugün eşim gögüslerinle ayrı bi dünya olmuşsun dedi abartıyor bence koçiş akşam sorayım ciddimiydin diye
Canım ağzıyla diliyle ilgili bir problemi olabilir mi? Pamukcuk gibi... Kontrol ettin mi? Böyle devam ederse tabi doktora götür derim ben...kızlar moralım bozuk bebeğim hergün 10 saat kadar ac duruyor sonra süt içmeye başlıyor sorununu hala anlayamadım gece 1 defa içiyor sonra yok.sizinkilerde yapıyormu böyle bir doktoramı götürsem..
ya ben de bişey sormak istiyorum. emziren arkadaşlarım göğüsleriniz ne alemde. benimki sanki bomboş gibi ne yapsam eski dolgunluğu ve sertliği yok. sanki süt yok gibi folfoşşama sıkıyorum süt var. bu benim obur kızım diil 3 saatte bir emmek 1 saat bile dayanamıyor. yakında mamaya geçerim herhalde
benim göğüslerim ilk günden beri boş gibi yumuşak ama emerken sertleşiyo nehir sık sk yukunuyo. yani süt var nette araştırmıştım süt bebek emerken oluşurmuş.
bu arada yanıma almadığım gibi yatarak da emzirmiyorum. korkuyorum uykumdan oluyorum ama içim rahat. benim dayımlar 6 aylık bebeklerini birlikte yattıkları için kaybetti. sabah bi bakmışlar bebek ölmüş allah korusun yatarak emzirmenin riski de memenin burnunu kapayıp nefes almasını engellemesi. oturarak emziriyor yatağına yatırıyorum
Canım ağzıyla diliyle ilgili bir problemi olabilir mi? Pamukcuk gibi... Kontrol ettin mi? Böyle devam ederse tabi doktora götür derim ben...
ayy Allah korusun, başları sağolsun. ben de yeni yeni yatarak emziriyorum(( hemen bu adetimi sonlandırmalıyım. çünkü uyuyakalıyorum ya nefessiz kalırsa diye ilklerden korkuyordum. şimdi başını çeviriyor diye umursamıyordum. ama düşünmediğim birşey varmış, ya o da uyuyakalırsa ayy iyi ki söyledin. bugünden sonra yatarak emzirmek yok.vicdan azabından ölürüm valla bişey olursa
slm kızlar.biz doktor tavsiyesiyle ek gıdalara başladık.meyve suları ve yoğurt ile..elma püreside veriyorum artık..siz neler yapıyorsunuz??
slm kızlar.biz doktor tavsiyesiyle ek gıdalara başladık.meyve suları ve yoğurt ile..elma püreside veriyorum artık..siz neler yapıyorsunuz??
Biz daha doktora gitmedik. Ama bugün şöyle birşey yaptım. Elmada bıçakla bir oyuk oluşturdum, çay kaşığıyla ince ince kazıyıp ağzına koydum (merak ettim ne yapacak diye) Çiğnemesini bilmiyor yavrum, emer gibi birşeyler yaptı, bazen dışarı attı ama koyduklarımın hepsini yuttu
Bir de kızlar sizin rutin doktor kontrolleriniz oluyor mu? Biz bir rahatsızlığımız olunca gidiyoruz doktora. Zaten hemen her ay aşısı oluyor. Sağlık ocağında takip ediliyor. Hiç bir şeyi gözden kaçırmak istemediğim için soruyorum. Doktora her ay gitmek şart mı ki?
Alışın kızlar,hele bi de göğüsler büyükse yandınız.Benim gerçeken süper ama büyük göğüslerim vardı,ilk bebekten sonra tam bir hayalkırıklığı,tabii ki sarktılar şimdi ikincideyse artık haşat olmuş durumdalar.Tek çözüm ameliyatla toparlatmak . Ahhh ahhhh,neydik ne olduk.bakim benim eşim ne düşünüyor. en büyük cazibemiz göğüslerimiz gitti yaa2:
kızlar moralım bozuk bebeğim hergün 10 saat kadar ac duruyor sonra süt içmeye başlıyor sorununu hala anlayamadım gece 1 defa içiyor sonra yok.sizinkilerde yapıyormu böyle bir doktoramı götürsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?