Bebiş ne alemde sekerdelisi_?
Günaydın
Dün kayınvalidemler vardı benim oğlan her zamanki gibi kaynanama gidince ağlamaya başladı ama ne ağlamak anlaramam bide kayınvalidem yüksek sesle konuşuyordu oğlum da yeni uykudan kalkmıştı bi bağırdı aaaa diye şaşırdık kaldık "yeter be sus bi" dedi sanki, oğlumu çok seviyorum yabide uyumayan oğlum erkenden uyudu
Bana zamanında çok şey yaptılar onları çıkaracak herhalde oğlum
alemsin yaabenim ki de ilk zamanlar ağlıyordu, ama ben gerildiğimden dolayı beni hissedip ağlıyordu. artık fazla takmıyorum. büyüdüğü için herhalde. eskiden yaşlı diye düşürür diye korkuyordum. artık kucağına vermiyorum zaten alamıyor da. rahatız.
kızlar moralım bozuk bebeğim hergün 10 saat kadar ac duruyor sonra süt içmeye başlıyor sorununu hala anlayamadım gece 1 defa içiyor sonra yok.sizinkilerde yapıyormu böyle bir doktoramı götürsem..
kızlar moralım bozuk bebeğim hergün 10 saat kadar ac duruyor sonra süt içmeye başlıyor sorununu hala anlayamadım gece 1 defa içiyor sonra yok.sizinkilerde yapıyormu böyle bir doktoramı götürsem..
O zaman günde 3 defa falan emiyor bana çok az geldi bi doktora götür bence bazen anlayamıyoruz hiç bişey yok gibi görünüyorlar. 2 ay önce oğlum da öyleydi idrar yolu iltihabı çıktı aklımın ucundan geçmezdi
canım ben eksik anlatmışım mesela öğlen 13 de sonra 18 de 21 de 23 te gecede 3 te sabah 6 ta genelde böyle içiyor sonrada uzun süre bekliyor öğleden sonraya kadar bekliyor.günde 5-6 defa içiyor.
ben korkuyorum yanıma almaktan hani duyuyoruz ya ennesi üstüne yatmış bebek boğulmuş felan allah göstermesin uyku bu ne yaptığımızı bilmiyoruzCanlar ya bişey danışacagım özellikle tecrübeli olanlara geceleri bazen oğlumu yanıma alıyorum beraber uyuyoruz yanımda olunca çok rahat oluyor acıkırsa yatarken emziriyorum ikide bir kalkıp yorulmuyorum ama bebeğim açısından sorun olur mu ilerde?
Canlar ya bişey danışacagım özellikle tecrübeli olanlara geceleri bazen oğlumu yanıma alıyorum beraber uyuyoruz yanımda olunca çok rahat oluyor acıkırsa yatarken emziriyorum ikide bir kalkıp yorulmuyorum ama bebeğim açısından sorun olur mu ilerde?
slm kızlar.biz doktor tavsiyesiyle ek gıdalara başladık.meyve suları ve yoğurt ile..elma püreside veriyorum artık..siz neler yapıyorsunuz??
aynen ben de üşeniyorum yanımda emzirdiğim gibi uyuyakalıyor ne güzel koymuyorum yerine. annem dedi ki yanlışşşşkesinlikle alışırmış bu sefer hep senle beraber yatmak istermiş senin kokunu ve sıcaklığını ararmış vs. zaten çoğu kadın bu dertten muzdarip bebekler çocuklar yatağa alınmamalı yerlerinin ayrı olduğunu bilmeliler her zaman. artık almıyorum bu arada
ya ben de bişey sormak istiyorum. emziren arkadaşlarım göğüsleriniz ne alemde. benimki sanki bomboş gibi ne yapsam eski dolgunluğu ve sertliği yok. sanki süt yok gibi folfoşşama sıkıyorum süt var. bu benim obur kızım diil 3 saatte bir emmek 1 saat bile dayanamıyor. yakında mamaya geçerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?