2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm yabancıların çocukları hiç kucakta değiller onlar atarlar çocukları belleri sırtlarına kadar açık bi görsen o kadar reziller ki :SS ÜStelik Amerikada yapılmış bir araştırma okumuştum ben
How old was your baby when he started to walk? ( Bebeğiniz kaç aylıkken yürümeye başladı ? )
.
10% Younger than 8 months ( 8 aylıktan küçük )
38% 8 to 10 months (8 – 10 aylık arası )
25% 11 to 12 months (11 – 12 aylık arası )
18% 13 to 15 months (13 – 15 aylık arası )
5% 16 to 18 months ( 16 – 18 aylık arası)
3% older than 18 months ( 18 aylıktan büyük)

(Total votes: 101037) ( toplam oylar : 101037)
Gördüğün üzere çoğunluk 8-10 ay arasında yürüyor ama türkiyede durum farklı çünkü bize hep çocuk 1 yaşında yürür dendiği için hiç yürümeye teşvik etmiyormuşuz.

Türk milletindeki bel ve sırt problemi düzenli spor yapmamaktan dengesiz çalışmaktan deli gibi temizlik yapmaktan bence :))

Kızlar bugün aktifsiniz bebişler düzene giriyor galiba. Kızlar ya bişey soracagım ben artık hiç eşimle birlikte olmak istemiyorum böyle olan var mı annelik duygusu mu ağır basıyor anlamadım ama eşim çok üzülüyor gerçi pek fırsat da olmuyor bizim oğlandan. Bide sezeryanla doğum yaptım ama ilişkiden sonra kanamam oluyor siz de var mı böyle şikayetler?

Kızlar bugün aktifsiniz bebişler düzene giriyor galiba. Kızlar ya bişey soracagım ben artık hiç eşimle birlikte olmak istemiyorum böyle olan var mı annelik duygusu mu ağır basıyor anlamadım ama eşim çok üzülüyor gerçi pek fırsat da olmuyor bizim oğlandan. Bide sezeryanla doğum yaptım ama ilişkiden sonra kanamam oluyor siz de var mı böyle şikayetler?

ben bebelac kullanıyorum bıara benım kızımda yememeye basladı meyvelı pirinçli mamala var ondan aldım bı ocek ondan katıyorum ammaya tadını degıstıyor benım kızım cok sevdı ıstersen dene sende

Doğrudur ,ha bir de bebişleri durmadan taşımaktan!!!Ben büyük kızımı 16 kg olana kadar kucakta uyutmuştum,2,5 yaşındaydı.Ne akıl diyeceğim ama ufakta da aynı yolun yolcusuyum galiba!!

selam canım, bu hormonlarınla ilgili bir durum. emzirmeye devam ettiğimiz sürece isteksizlik olacakmış. bence eşini üzme, bir şekilde orta yolu bulun. garipler çok yıpranıyorlar. artık sadece bebeği sevdiğinizi onu sevmediğinizi düşünüyorlarmış. bir yazıda okumuştum. kanama için mutlaka doktoruna görünmelisin. kanama olmamalı.

ne kadar tuhaf değimi habuki hastayken güveneceğimiz takkişiler dr lar malesef güvenimiz sarsılıyor mantığımıza uymak zorundayız

benim hamilelikte sorunluydu gariban eşim 9 ay yanıma yaklaşamadı bişey olursa diye hamilelikti lohusalıktı hepsi bitti ama yine olmuyor yazık ya.

aynen canım doğumdan önce üstüme yokmuştur yani hamileyken bile durmadım ama şimdi adam yanıma yaklaşınca yeni gelin ibi kaçıyorum çok nadir oda onun gönlü olsun diye yoksaisteğim yok
ama ben bu değilim çok severim eşimle birlikte olmayı neoldu anlamdım
bende sezeryanla oldum
ilk ameliyatımda normal ameliyat geçirdiğimde böyle olmamıştım eşimle hemn birlikte olmuştuk

Kızlar yazdıklarınız google aramasında çıkıyor :))) Yani üye olmayanlarda forumu okuyabiliyor. Bir de profil resimlerinizden sizi tanıyanlar çıkarsa DDD Yazınlara dikkat :)

Asualp aklıma gelmiyor değil valla ama beni kimse bilemez sanırım nick de deli meli geçiyor kimse benim oldugumu düşünemez sekerdelisi diye öylesine yazmıştım öyle kaldı gitti ama kocam biliyor kaynanam hakkında azcık kötü şeyler yazmıştım aboww :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…