şarkı söyleyerek oyun oynuyoruzarkadaşlar bebeklerinizle ne tür aktivite yapıyorsunuz? hangi oyunları oynuyorsunuz? değişikseylere ihtiyacım var çok çabuk sıkılıyor benim oğlum
hayırlı olsun ilk seferlerde evet bazı dr istiyorArkadaşlar merhaba..
2011 Eylül anneleri topiğinden geliyorum
Bir şey sormam gerekiyor size.
Yarın benim ilk doktor randevum var.
Nette bazı yerlerde ilk haftalarda idrar kesesinin dolu olmasının
bebeği görme açısından faydalı olduğu yazıyordu.
Acaba yarın o şekilde mi gitmeliyim:26:
Görebilir miyim keseyi ?
MERHABALAR DÜNYANIN EN GÜZEL ANNELERİ.EYLÜL HANIM BENİ ÖLDÜRECEK. AY COK GEVEZE HABİRE BENLE KONUŞ DİYOR. BID BID BID SÖYLENİYO.Bİ OĞLUM OLSUN BÜYÜYNCE FIRLŞAMA OLSUN DİYORDUM.Bİ KIZIM OLDU BEBEKKEN FIRLAMALIĞA BASLADI. NUMARADAN CIGLIKLAR DUDAK BÜZMELERE.HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM. BU ARADA MAMAYI 120 130 ANCA YİYEN EYLÜL HANIM.YENİ ALDIGIM APTAMİL PİRİNÇLİ MAMAYI 160CC YİYOR. BU NASIL İŞ YA. BİBERONDAN VERİYORUM. MUHALLEBİDEN BİRZDAHA KIVAMLI YAPIYORUMKİ BİBERONDAN AKSIN DİYE. SİİZNKİLER NE ALEMDE
ooyyyy maşallah kuzuyaBenimki emiyor canım. Memede tepine tepine ama . Diş etleriyle meme ucumu sıkıştırmaya başladı. Şimdi uyuyor kerata... İlle beni görecek benimki de. Hep karşısında duramam ki. Beni seyretmeyi çok seviyor. Yakınlarında göremesin hemen mızırdanıyor. Ne yapıcaz bilmem. Bu günlerde zayıfladı gibi geliyor bana. Sanki eskiden daha tombişti. Halbuki yemesi içmesi aynı. Boyu mu uzadı acaba? Bir de çok hareketlendiler, ondan mı ki???
slm bişey sorcam
oğlum yaklaşık 1.5 aydır ayaklarının üzerine basıyo ama bu aralar hep ayaklarının üzerine basmak istiyo bacakları eğri olcak :)))) görümcem 9 aylıkken yürümüş onun bacakları eğri mi? diyo kayınvaldem üstelik kucağımda sırtı bana yaslıda durmak istemiyo sürekli dik durup oturmaya çalışıyo. beli eğri olur mu? rahatsız etse yapmaz heralde? acaba erken mi? sizlerde durum nasıl?
slm bişey sorcam
oğlum yaklaşık 1.5 aydır ayaklarının üzerine basıyo ama bu aralar hep ayaklarının üzerine basmak istiyo bacakları eğri olcak :)))) görümcem 9 aylıkken yürümüş onun bacakları eğri mi? diyo kayınvaldem üstelik kucağımda sırtı bana yaslıda durmak istemiyo sürekli dik durup oturmaya çalışıyo. beli eğri olur mu? rahatsız etse yapmaz heralde? acaba erken mi? sizlerde durum nasıl?
geçensene bu zamanlar hastanede yanlış dış gebelik teşhisi yüzünden hastanede yatıyordum vayyyy be dr kalsam alacakt ışimdi gül kokan bebişimi
kızlar konak için ne yapıyosunuz
o zaman hep böyle gider benim büyük kızım koca eşşek kadar illaki uyuyana kadar ben olacam yanında söylenincede duygu sömürüsü yapıyor anne kokusu olmadan uyuyamıyormuş kokoş:84:
benimki de emiyor maaşallah aynen tepine tepine. ben de gezerek veya yatarak emziriyorum. kucağımda kesinlikle emmiyor debeleniyor kafasını ateş basıyor. bu ay da böyle geçecek anlaşılanbakalım daha neler bekliyor bizi. aynenn yaa hep yanında istiyor. ne iş ne güç hiç bişi yapamıyorum. uyuduğunda alel acele bişeyler yapıyorum ama yetmiyor işte :)
bir de bebekleriniz ne kadarlık oldu, boyları kiloları ne kadar son kontrolünüze göre söylerseniz sevinirim.
benimki aralık 21 de 3. ay sonu kontrolü vardı 6.700kg 64 cm di. 15 gün sonra tam 4 aylık olicikşu an 3 buçuk aylık yanii
slm bişey sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?