Maşallah kendi kendine uyuyan bebişe.
Benim eşimden rica etsem kalkar da çok sabırsız oluyor babalar. İşe gittiği için çok da kıyamıyorum ona. Benim bebişe emziği doğumundan bir ay sonra verdik, çevremdekilerin ısrarı üzerine. Emziği aldı ama çok hararetli emmiyor. Resmen ağzında geveliyor. Hatta ağzındayken ağlayabiliyor bile. Uykuya dalınca kendi kendine fırlatıyor ağzından , bu huyunu seviyorum , maşallah
Bir de kızlar benim bebeğim sağ ayağını ve sağ kolunu daha çok kullanıyor. Daha çok hareket ettiriyor. Sizinkiler nasıl? Babası solak değildir ondan diyor. Sizce?
aynen bizimki de sağ elini ve sağ ayağını aktif olarak kullanıyor. solla pek bişi yapmıyor. bence sağlak oldular ondan
aktivite olarak biz kızımla konuşuyoruz. agu bugular ğıııı sesleri. ee ee seansları filan. sabah jimnastiğimiz var. kolları bacakları çalıştırıyoruz. sağa dön sola dön filan. bir de gün ortası yüz üstü yatırıp karşısına geçip gel gel yaparım. maksat emeklemeye hazırlık olsun :d sonra müzik açıp dans ederiz. apaçi müziğini dinletin derim benimki çok seviyor bakalım sizinkinin tepkisi nolcak. çıngırağımızla oynarız. önüne dururum tekmeler savurur. en çok bunu seviyor galiba.