merhaba ben aranıza yeni katılıyrm.benim kızım da 14 eylül de dünyaya geldi.40 na kadar çok güzel emiyodu.ama artık reddediyo.1 buçuk ay uğraştım olmadı.son 3 haftada 200 gr almış sadece.ben de artık sağıp biberonla veriyorum
bende tek göğsümü veriyorum benim kızımda önceden 4 saat uyurdu şimdi senin dedğin gibi 2 saat te uyanıyor ama teki emince gece uyuyor ben napıyım bende beşiğine koyuyorum
gündüzleride teki emziriyorum
ama bugün anladımki benim sütüm yetmiyor bende dün mama aldım gece vereyim diye
eşimde şişe mamalardan almış meyveli çok sevdi onuda yiyor hatta vermedimmi ağlıyor
Kızlar bu annelik ne zormuş ya gece gece canım sıkıldı uyuyamadım. bugün oğluma alışveriş yapmak için çarsıya çıktık oğlumu da üşümesin diye kayınvalideme bıraktık. 3 saat sonra geldik oğlum beni görünce başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor yarım saat dudagını büke büke ağladı. Benim kaynana hafif psikopattır kendi çocugu zannediyor galiba oğlumu ağlayınca benden almaya çalışıyor bi görseniz sinir oldum nasıl çekiyor çocugumu kollarımdan. Anneme çok bıraktım ve nasıl bıraktıysam öyle buldum hiç ağlamazdı kaynanama ilk bırakışım ama pişman oldum oğlumun kıyafetlerini tamamen değiştirmiş artık ne olduysa. Ne oldu diyorum bilmem ıslanmış diyor. Bezini öyle bi sıkmış ki beli kıpkırmızıydı oğlumun. İki ay sonra işe başlayacagım annem de aynı şehirde ama hep annem bakamaz kaynanama da bırakmak zorundayım bir ay annem bir ay kaynanam bakacak zaten ona bırakmazsam ortalığı yıkar çok canım sıkkın ya çalışan anneler siz ne yapıyorsunuz çocuklarınızı?
merhabalar..sevgili nagihan, şişe mama derken neyi kastettin benim oğlum da mamayı almıyor da belki onu yer diye sordum . çünkü yakında işe başlayacam sadece beni emiyor.acil bi çözüm bulmam lazım
canım bu kavonozda meyveli felan mamalar var marketlerde satılıyorya çok güzel akşam gene aldık yiyor ama kendimi de eksik etmiyorum arada veriyorum gecede mama veriyorum artık onada 2 gün oldu başlıyalı sütüm çok bol değil benim
4. aydan itibaren diye yazıyor üzerinde
kızlar bu annelik ne zormuş ya gece gece canım sıkıldı uyuyamadım. Bugün oğluma alışveriş yapmak için çarsıya çıktık oğlumu da üşümesin diye kayınvalideme bıraktık. 3 saat sonra geldik oğlum beni görünce başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor yarım saat dudagını büke büke ağladı. Benim kaynana hafif psikopattır kendi çocugu zannediyor galiba oğlumu ağlayınca benden almaya çalışıyor bi görseniz sinir oldum nasıl çekiyor çocugumu kollarımdan. Anneme çok bıraktım ve nasıl bıraktıysam öyle buldum hiç ağlamazdı kaynanama ilk bırakışım ama pişman oldum oğlumun kıyafetlerini tamamen değiştirmiş artık ne olduysa. Ne oldu diyorum bilmem ıslanmış diyor. Bezini öyle bi sıkmış ki beli kıpkırmızıydı oğlumun. Iki ay sonra işe başlayacagım annem de aynı şehirde ama hep annem bakamaz kaynanama da bırakmak zorundayım bir ay annem bir ay kaynanam bakacak zaten ona bırakmazsam ortalığı yıkar çok canım sıkkın ya çalışan anneler siz ne yapıyorsunuz çocuklarınızı?
sağol canım cevabın için :71.ben de bugün bir deneyeyim inşaallah benimki de beğenir.yoksa ne yapacağımı şaşırdım.biberonu asla almıyor.acıkınca da kıyameti koparıyor.bir de 2 gündür halsizdi ve biraz ishali vardı.bugün baktım ki tosunumun dişi çıkıyor.13 eylülde doğum yaptım.diş için çok erken değil mi yaaaaa...benim durumumda olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
benimkidemi çıkaracak ne çok kaşıyor bide su kıyor ağzından bendediş kaşıyıcısı alacağım
arkadaşımızın çıkmıştı hatta remini koymuştu ama şuan çıkan diş erken çürürmüş
dilekcim ve sabaacım cevaplarınız için teşekkürler ben öğretmenim bıraksam tekrar başlamam çok zor sizin mesleğiniz neydi? Kayınvalidem çocuga bakmayı unutmuş anlatmaya başlıyorum tamam ben biliyorum deyip susturuyor beni. Tek bildiği sey fesatlık yapmak yüzüme gülüp arkamdan konuşmak böyle bir insana da bebeğimi emanet etmek istemiyorum
Bebeğiniz kaç aylık. Benimki de bu sıralar yumruk emme gibi bir huy edindi. Dişleri çıkıyor olamaz, daha çok küçük :üç aylık. Neden böyle yapıyor olabilir?Benimkinin de sürekli salyası akıyo..elleride hep ağzında.ben de diş kaşıyıcısı aldım ama yavrucak dişini kaşıyacağına şapur şupur emiyor
oyy kuzum ıyamam benimkide beni görünce ağlaması dahada şiddetleniyor :84:Kızlar bu annelik ne zormuş ya gece gece canım sıkıldı uyuyamadım. bugün oğluma alışveriş yapmak için çarsıya çıktık oğlumu da üşümesin diye kayınvalideme bıraktık. 3 saat sonra geldik oğlum beni görünce başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor yarım saat dudagını büke büke ağladı. Benim kaynana hafif psikopattır kendi çocugu zannediyor galiba oğlumu ağlayınca benden almaya çalışıyor bi görseniz sinir oldum nasıl çekiyor çocugumu kollarımdan. Anneme çok bıraktım ve nasıl bıraktıysam öyle buldum hiç ağlamazdı kaynanama ilk bırakışım ama pişman oldum oğlumun kıyafetlerini tamamen değiştirmiş artık ne olduysa. Ne oldu diyorum bilmem ıslanmış diyor. Bezini öyle bi sıkmış ki beli kıpkırmızıydı oğlumun. İki ay sonra işe başlayacagım annem de aynı şehirde ama hep annem bakamaz kaynanama da bırakmak zorundayım bir ay annem bir ay kaynanam bakacak zaten ona bırakmazsam ortalığı yıkar çok canım sıkkın ya çalışan anneler siz ne yapıyorsunuz çocuklarınızı?
benimde kızımın 5, ylıkken çıkmıştı ve daha yaşına girmeden çüremeye başlamıştı ön 2 dişinin ortası çürümüş sadece iğne gibi kenarları kalmıştı ıssırdığı kişilerde iz bırakıyordubenimkidemi çıkaracak ne çok kaşıyor bide su kıyor ağzından bendediş kaşıyıcısı alacağım
arkadaşımızın çıkmıştı hatta remini koymuştu ama şuan çıkan diş erken çürürmüş
dilekcim ve sabaacım cevaplarınız için teşekkürler ben öğretmenim bıraksam tekrar başlamam çok zor sizin mesleğiniz neydi? Kayınvalidem çocuga bakmayı unutmuş anlatmaya başlıyorum tamam ben biliyorum deyip susturuyor beni. Tek bildiği sey fesatlık yapmak yüzüme gülüp arkamdan konuşmak böyle bir insana da bebeğimi emanet etmek istemiyorum
Bebeğiniz kaç aylık. Benimki de bu sıralar yumruk emme gibi bir huy edindi. Dişleri çıkıyor olamaz, daha çok küçük :üç aylık. Neden böyle yapıyor olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?