Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mustela stelaker kullandım zeytin yağı da ben çanakkaledeyim burada zeytin çoktur yağı da arkadaş kendi yaptğı zeytin yağından almıştım ondan sürdüm doğal olanlarından
gülbe şeker seni çookkk iyi anlıyorum çünkü benim oğlum da kolik. Allah kimseye kolik bebek vermesin iki hatta üç bebeğe bedel. ağladığı zaman hiçbişey yapamamak ve onun o ağrıları çektiğini görmek çok zor.. ben artık gezmekten, dinlenmekten, uyumaktan, keyiften falan vazgeçtim.. tek bebeğimin şu ağrıları geçsin başka bişey istemiyorum.
bi yere çıkınca milletin sorularını bırak apartmandakilerin hergün bu çocuğun nesi var hiç susmuyo doymuyomu doktora götürdünüzmü işte şurda şu dr.varo çok iyi bilmem kimin bebeğini iyi etmiş falan gibi konuşmalarından çok sıkıldım. dışarı çıkmak da ayrı bi dert zaten kimse bizi evine istewmiyo bize de pek gelmiyolar eşime hapis hayatı yaşıyorum diyorum.. şimdiye kadar sadece 2 kez avm ye gidebildik o da mecburen. durdumu oralarda tabiki hayır çıkana kadar millet bize baktı :)) bir gün falan k.validememe bırakim dedim kadın da başedememiş biberon almamış 3 saat sonra tekrar almaya gittim.. bu arada işimi de kaybettim ki çok iyi bi yerde çalışıyodum.. feda olsun yine bulurum..
ya herşeyini anlatmaya kalksak sayfalar dolar. Allahtan tek isteğim şu zamanın çoookk ama çoookk hızlı geçip bebeğimin iyileşmesini diliyorum. hergün benim bebeğime ve tüm kolik bebeklere şifa versin diye dua ediyorum... bi yandan da daha büyük bi dert vermesin diye hamd ediyorum....
kızlar bşe sorcam,bebeğinizi geceyatağında yatırırken üzerine ne örtüyorsunuz,battaniye mi yorgan mı,birde evde nasıl giydiriyorsunuz,yani bebeğin üşüyüp üşümediğini nasıl anlarızki,çok sıkıda giydirmek istemiyorum,erkek bebekler çok sıcağıda sevmezmiş öle diyorlar....
kizlar bbekelriniz uyurken veya uyanma asamaisnda elelrini yuzune ve kafasina goturup bastiriyormu sanki basi agriyor gibi yagmur neden yapiyor acaba bunu ?
ben satılan komili zeytinyağı sürdüm sen ne güzel doğalını sürmüşsün
kızlar bşe sorcam,bebeğinizi geceyatağında yatırırken üzerine ne örtüyorsunuz,battaniye mi yorgan mı,birde evde nasıl giydiriyorsunuz,yani bebeğin üşüyüp üşümediğini nasıl anlarızki,çok sıkıda giydirmek istemiyorum,erkek bebekler çok sıcağıda sevmezmiş öle diyorlar....
Ya iyiki üye olmuşum. Çok rahatladım. Biraz tedirgindim bu kaka meselesine :)
Bide sağlıkocağındaki hemşireler aşıya gelmeden yarım saat önce calpol içirin demişlerdi. Bende içirdim ve hiç ateş olması. Halamda hemşire. O aşılar artık ithal o yüzden ateş yapmıyor dedi. Ama kafama takılan birşey var. Biz rutin kontrollere gittiğimiz hastanedeki doktorumuz dediki bizim yaptığımız pnömokok aşısı 13 etkene karşı koruyor sağlık ocağınınki 9 etkene karşı koruyor siz bilirsiniz ister orada yaptırın ister burada dedi. Sonra Verem sağlık ocağında sadece çarşamba günü yapılıyomuş bütün aşılar için çarşambayı bekleyelim dedik karma ve BCG'yi sağlık ocağında yaptırırırız Pnömokok için hastaneye gideriz diye düşündük. ÇArşamba aşıya gidince sağlık ocağındaki hemşireler işte özel hastane rant yapıyo inanmayın hepsi aynı falan dedi.Hastanede bir aşı için yaklaşık 150tl gibi bir rakam söyleyince devlete güvenelim sağlık ocağında yaptıralım dedik. Ama Gittiğimiz hastanede Ankaradaki güven hastanesi. Sonuçta oldukça güvenilir bir hastane. Sağlık ocağında yaptırdık ama acaba hastaneye mi gitseydik kafama takıldı. Sizler aşıları nerede yaptırıyorsunuz?
Birde bizim oğlanın kakası geldi bugün şükür ki. 5 günü artık 2'ye indirdik ama şimdide sümüksü biraz. PEki bu sorun mu?
kizlar bbekelriniz uyurken veya uyanma asamaisnda elelrini yuzune ve kafasina goturup bastiriyormu sanki basi agriyor gibi yagmur neden yapiyor acaba bunu ?
biz burda zeytin yağını kantron denilen bir otla güneşte birkaç ay bekletiyoruz oda cilde çok iyi geliyor püskürtmeli bir şişenin içine kattım yağı her altını değiştirmemede onu kullanıyorum kanına felanda masaj yapıyorum tafsiye ederim
işin zor ilerde kilo aldıkca dahada zor olacak neden istemiyorki acaba benimki çok seviyor indirince ağlıyor beşikte uyumuyor ayakta sallanarak uyuyacak sonra beşiğe yatacak ondan sonra uyandıkça beşiklte sallıyorumYa bnimki ayakta sallanmak istemiyor,kaç kere denedim bağırıyor. Nasıl alıştırsam,hep kucakta sallıyorum,sırtım çok ağrıyor.
Saadet,bemin kızım da yapıyor,hatta memedeyken uykuya dalarsa da hem elini yüzüne kafasına götürüyor hem de meme ucumu öyle bir çekiştiriyor ki sağa sola,arkaya,garip hareketler yapıyor,ıkınıyor gibi falan.Sanırım uyku ile uyanıklık arasındaki evrede oluyor bunlar.