Merhaba Eylül anneleri!.
Bende bir Eylül annesiyim. Siteye bikaçgün önce üye oldum.
Bebeğim 2.5 aylık oldu. Şimdi 3.ayın içinde neler yapması gerektiğini okudum bazı sitelerden.
Herhangi birşeyi tutmuyor oğlum. Oyuncağını sallıyorum eline doğsu uzatıyorum oda ellerini sallıyor ama elini uzatıp tutmuyor. Sizlerde durum nasıl?
bende hep ayakta sallıyorum bizlerde sallanmakla uyuduk valla uyumuyor başka türlü sonrada beşikte sallanmak istiyor oooofffff ben bu çocuğa nasıl unutturacağım bu sallanmayı kollarım bacaklarımda hal kalmıyor
slm bende çok korktum ateş yapıcak dıye ama benim kızımda ateş olmadı ama ben saat başı ölçtüm genede ateşini koltuk altındn ölçtüm benslm kızlar ben ekim annelerinden :) 2. ay aşımıza az kaldı ateş oldumu sizin bebeklerde.. olduysa ateşi koltk altı yada popodanmı ölçtünüz popodan ölçmemde ben durmuyor oglan
slm kızlar ben ekim annelerinden :) 2. ay aşımıza az kaldı ateş oldumu sizin bebeklerde.. olduysa ateşi koltk altı yada popodanmı ölçtünüz popodan ölçmemde ben durmuyor oglan
kızlar deviti nasıl veriyorsunuz.Ben günde 4 saat ara ile 1 damla veriyorum yoksa 4 damla bır seferde mı verılecek
şule benim kızımda da vardı artık geçti. mustela krem ve zeytinyağı iyi geliyor. benimkine çocuk doktoru önemli değil geçer demişti cilt doktoru da ekzama demişti. hipokort krem verdi sürmezsen geçmez dedi 3 gün sürdüm ardından mustela krem sürmeye devam ettim zeytinn yağıyla nemlendirdim şimdi tamamen geçti şükür. d viti de bir seferde 4 damla veriyorum.
kızlar deviti nasıl veriyorsunuz.Ben günde 4 saat ara ile 1 damla veriyorum yoksa 4 damla bır seferde mı verılecek
kızlar aranızda bebişe salıncak alan varmı sevdimi bebeiş biz bügün almayı düşünüyoruz önceden ayakta salıyodum çok tehlikeliymiş bakalım güzel bulabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?