2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb eylül anneleri, öncelikle Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütebilmenizi nasip etsin.Tecrübelerinize dayanarak size bikaç bişey soracağım ne yapacağımı bilemedim de:44:
Park yatak almayı düşünüyoruz ama bi bebek kaç yaşına kadar orda yatabilir yani 2 yaşında falan aldığımız park yatak bebeği kaldırır mı??? Büyüyen beşik düşündük ama bu sefer de hantal olacak ben daha pratik olsun diye park yatak düşündüm ama ne yapacağımı da bilemedim.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum....Tşkler:):)

amin canım bütün bebeklerimşzi allah korusun

senin bebeğini ilk defa duydum nasıl hiç durmuyormu kolik nedemek canım allahım inşallah tez zamanda atlatırsın

kızlar anne sütü ile beslenen çocuklarda 1 hafta kaka yapmama normalmiş. tabii kabız değilse, huysuzlanmıyosa. endişe etmeyin dedi doktorumuz. tok olup olmamasıyla alakalı değilmiş. aç olan bebek durma ağlar ve idrarının rengi pembemsi olur hemen anlarsınız dedi. bebek idrar yapıyosa kaka yapmak zorunda değilmiş... bu arada bildiğim kadarıyla 3-4 ay arası tutmayı öğrenir diye biliyorum. şimdi sadece anneyi takip etmesi, etrafı izlemesi, boynu ve beline daha hakim olması kafi

ben hic sallamadim alisir diye giderek agirlasiyorlar sonrasinda alisirsa zor diye alistirmadim hic..

bebekler büyüyünce uyutması zpr oluyor şimdikten alışmaları lazım
benim arkadaşım hiç sallamaya alıştırmadı çocuk 1.5 yaşıNDA SALLANMAK İSTEMİYOR binbir dertle uyutuyor emzikte vermedi çocuk salıncaktan bile korkuyor

ben park yatak kullanıyorum. kardeşimde kullandı ve halen kullanıyor yeğenim 1,5 yaşında. iki kademeli zaten önce bebek mküçükken tutunup kalkamayacakken yüksekte kullanıyorsun sonra alçak askıyı kaldırıp altta yatırıyorsun ama bebeği alçaktayken almak biraz zorlayıcı eğilmek gerekiyor ama güvenli ve taşınabilir olması da iyi. ayrıca park kısmını açık bırakınca bebek uyanınca çıkıp yanına geliveriyor beni çıkar diye huysuzlanmıyo

ay senin yazdıklarını okudukca çok gülüyorum çok tatlı anlatıyvarları yaaa sabah 5 ten beri uyumorsun kızının zor şeyler yaşıyorsun ama anlatman hoşuma gidiyor
sorma benfde aynı dertteyim napacaz biz bu canavarlaı yaaa sabah 5 ten beri daha uyumadım salla diyor sürekli bide burnu tıkanmış hırıl hırıl ötüyor rahatsız tam yatayım dedim şimdide gene uyandı
bende milupanın uyutan çayı varmış vermeyi düşündüm ateş çıkartıyor diye yorum okudum bazısı işe yaramıyor dedi kaldım napacağımı bilmiyorumyenidoğduğunda ne güzeldi emerken uyuyordu ahhh ahhh

Tşk ederim canım yani 2 yaşına kadar falan rahat kullanılır...Büyüyen beşikler aslında çekmeceleri falan açısından avantajlı ama işte çok yer kaplayacak

burdaki arkadaşların bebekleride yapmamamıştı benimbebeğimde 2 gün yapmamıştı ama idrarını yapıyordu
doymayan bebek ağlar doğru

kızlar oğlum dün hiç kakasını yapmadı bgn de şimdiye kadar birşey yok böle bişey yasayan war mı? bi problemi mi war die endişeleniyorum.warsa ltfn paylaşın rahatlayayım

cnm bnm kızımda hhergün yapmıo...
en fazla 3 gün yapmadığı oluo.....
doktor normaldr endişelenme demişti...merak etme yapar inş..
ama bnm kız 2 gün yapmasın sırtına kdr tasırıo sonra ....
her defasında dikat edicem diorum tasmadan değiştiricem ama nafile...
her kakadan sonra babasıyla kolları sıvayoz yıkıyoz kakalıyı...

ben park yatak aldım babymax.memnunum ama eger bebek odan yoksa ki benim baza dolabım var koyacak yerim yokut oyüzden alamadım açılanbilen bebek yatagından al.emin ol pişman omazsın

azra geçen benim müdahelemle 7.gün kaka yaptı
dr muz 1 hafta yapmaz normal diyor
anne sütü alan bebeklerde oluyormuş
tabi bebekte bi sorun olmadığı sürece

azra biraz önce ellerini fark etti şok içinde ellerine baktı :))

ay nagiş vala sıyıracagım. uyumuyo velet. dün 3 te ceee yapıp kahkahalar attık. komşular önce agladıgından şikayetçi şimdide çığlıklarından. birden bagırıyor.ağladıgından değil muzuluk olsun diye onada gülüyo.artık neyapacam bilmiyom atacama oyun halısının üstüne yanında uyuyacagım.ağlayınca artık beslerim. yoksa işe gidince bide hastaneye tayinim çıktı artık doğuma girecem yani. artık doğumda uyurum.of offff

kızlar oğlum dün hiç kakasını yapmadı bgn de şimdiye kadar birşey yok böle bişey yasayan war mı? Bi problemi mi war die endişeleniyorum.warsa ltfn paylaşın rahatlayayım

benim kızımda problem vardı 5 ,6 gün yapmadığı günler olmuştu birkaç defa zeytinyağı içirdim çok şükür şu an normale bindi ama büyük sorun hiç rahat değildi kuzum yapamadığı günler

işin zor allah yardımcın olsun ben biraz şanslıyım aranızda ablası ağlayınca kucağına alıyor gezdiriyor evin içinde biraz sakinleşiyor

ne güzel hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz benimkide ellerine bakmaya başladı birde bizimkisi babasını görünce kucağına alsın diye alt dudağını büzerek ağlıyor çok komik oluyor köpek

ben park yatak aldım babymax.memnunum ama eger bebek odan yoksa ki benim baza dolabım var koyacak yerim yokut oyüzden alamadım açılanbilen bebek yatagından al.emin ol pişman omazsın

Bebek odam yok canım yatak odama alacağım bebişi tabiki ilk aylarda.Açılabilen yatak dediğin büyüyen yataklar değil mi?

Benimki de günde 6-7 kere yapıyor ,sadece anne sütü alıyor.Böyle olan var mı?Doktor normal diyor da bebişim kaka yapmaktan uyuyamıyor.Sürekli gaz çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…