gülbe şeker seni çookkk iyi anlıyorum çünkü benim oğlum da kolik. Allah kimseye kolik bebek vermesin iki hatta üç bebeğe bedel. ağladığı zaman hiçbişey yapamamak ve onun o ağrıları çektiğini görmek çok zor.. ben artık gezmekten, dinlenmekten, uyumaktan, keyiften falan vazgeçtim.. tek bebeğimin şu ağrıları geçsin başka bişey istemiyorum.
bi yere çıkınca milletin sorularını bırak apartmandakilerin hergün bu çocuğun nesi var hiç susmuyo doymuyomu doktora götürdünüzmü işte şurda şu dr.varo çok iyi bilmem kimin bebeğini iyi etmiş falan gibi konuşmalarından çok sıkıldım. dışarı çıkmak da ayrı bi dert zaten kimse bizi evine istewmiyobize de pek gelmiyolar eşime hapis hayatı yaşıyorum diyorum.. şimdiye kadar sadece 2 kez avm ye gidebildik o da mecburen. durdumu oralarda tabiki hayır çıkana kadar millet bize baktı :)) bir gün falan k.validememe bırakim dedim kadın da başedememiş biberon almamış 3 saat sonra tekrar almaya gittim.. bu arada işimi de kaybettim ki çok iyi bi yerde çalışıyodum.. feda olsun yine bulurum..
ya herşeyini anlatmaya kalksak sayfalar dolar. Allahtan tek isteğim şu zamanın çoookk ama çoookk hızlı geçip bebeğimin iyileşmesini diliyorum. hergün benim bebeğime ve tüm kolik bebeklere şifa versin diye dua ediyorum... bi yandan da daha büyük bi dert vermesin diye hamd ediyorum....
ben hic sallamadim alisir diye giderek agirlasiyorlar sonrasinda alisirsa zor diye alistirmadim hic..
ay bizimde hep ıslak önü salyalı fare. ya kızlar gece uykusu hakkında bi akıl verin 2 hafta sonra işe başlıyırum bu zilli sabah 5e kadar uyumuyo. banyo yaptırıncai dinç oluyo.gündüz uyutmasamda uyumuyo. tırlatacagım
Tşk ederim canım yani 2 yaşına kadar falan rahat kullanılır...Büyüyen beşikler aslında çekmeceleri falan açısından avantajlı ama işte çok yer kaplayacakben park yatak kullanıyorum. kardeşimde kullandı ve halen kullanıyor yeğenim 1,5 yaşında. iki kademeli zaten önce bebek mküçükken tutunup kalkamayacakken yüksekte kullanıyorsun sonra alçak askıyı kaldırıp altta yatırıyorsun ama bebeği alçaktayken almak biraz zorlayıcı eğilmek gerekiyor ama güvenli ve taşınabilir olması da iyi. ayrıca park kısmını açık bırakınca bebek uyanınca çıkıp yanına geliveriyor beni çıkar diye huysuzlanmıyo
kızlar anne sütü ile beslenen çocuklarda 1 hafta kaka yapmama normalmiş. tabii kabız değilse, huysuzlanmıyosa. endişe etmeyin dedi doktorumuz. tok olup olmamasıyla alakalı değilmiş. aç olan bebek durma ağlar ve idrarının rengi pembemsi olur hemen anlarsınız dedi. bebek idrar yapıyosa kaka yapmak zorunda değilmiş... bu arada bildiğim kadarıyla 3-4 ay arası tutmayı öğrenir diye biliyorum. şimdi sadece anneyi takip etmesi, etrafı izlemesi, boynu ve beline daha hakim olması kafi
kızlar oğlum dün hiç kakasını yapmadı bgn de şimdiye kadar birşey yok böle bişey yasayan war mı? bi problemi mi war die endişeleniyorum.warsa ltfn paylaşın rahatlayayım
Mrb eylül anneleri, öncelikle Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütebilmenizi nasip etsin.Tecrübelerinize dayanarak size bikaç bişey soracağım ne yapacağımı bilemedim de:44:
Park yatak almayı düşünüyoruz ama bi bebek kaç yaşına kadar orda yatabilir yani 2 yaşında falan aldığımız park yatak bebeği kaldırır mı??? Büyüyen beşik düşündük ama bu sefer de hantal olacak ben daha pratik olsun diye park yatak düşündüm ama ne yapacağımı da bilemedim.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum....Tşkler:):)
ay senin yazdıklarını okudukca çok gülüyorum çok tatlı anlatıyvarları yaaa sabah 5 ten beri uyumorsun kızının zor şeyler yaşıyorsun ama anlatman hoşuma gidiyor
sorma benfde aynı dertteyim napacaz biz bu canavarlaı yaaa sabah 5 ten beri daha uyumadım salla diyor sürekli bide burnu tıkanmış hırıl hırıl ötüyor rahatsız tam yatayım dedim şimdide gene uyandı
bende milupanın uyutan çayı varmış vermeyi düşündüm ateş çıkartıyor diye yorum okudum bazısı işe yaramıyor dedi kaldım napacağımı bilmiyorumyenidoğduğunda ne güzeldi emerken uyuyordu ahhh ahhh
kızlar oğlum dün hiç kakasını yapmadı bgn de şimdiye kadar birşey yok böle bişey yasayan war mı? Bi problemi mi war die endişeleniyorum.warsa ltfn paylaşın rahatlayayım
ay nagiş vala sıyıracagım. uyumuyo velet. dün 3 te ceee yapıp kahkahalar attık. komşular önce agladıgından şikayetçi şimdide çığlıklarından. birden bagırıyor.ağladıgından değil muzuluk olsun diye onada gülüyo.artık neyapacam bilmiyom atacama oyun halısının üstüne yanında uyuyacagım.ağlayınca artık beslerim. yoksa işe gidince bide hastaneye tayinim çıktı artık doğuma girecem yani. artık doğumda uyurum.of offff
azra geçen benim müdahelemle 7.gün kaka yaptı
dr muz 1 hafta yapmaz normal diyor
anne sütü alan bebeklerde oluyormuş
tabi bebekte bi sorun olmadığı sürece
azra biraz önce ellerini fark etti şok içinde ellerine baktı :))
ben park yatak aldım babymax.memnunum ama eger bebek odan yoksa ki benim baza dolabım var koyacak yerim yokut oyüzden alamadım açılanbilen bebek yatagından al.emin ol pişman omazsın
kızlar anne sütü ile beslenen çocuklarda 1 hafta kaka yapmama normalmiş. tabii kabız değilse, huysuzlanmıyosa. endişe etmeyin dedi doktorumuz. tok olup olmamasıyla alakalı değilmiş. aç olan bebek durma ağlar ve idrarının rengi pembemsi olur hemen anlarsınız dedi. bebek idrar yapıyosa kaka yapmak zorunda değilmiş... bu arada bildiğim kadarıyla 3-4 ay arası tutmayı öğrenir diye biliyorum. şimdi sadece anneyi takip etmesi, etrafı izlemesi, boynu ve beline daha hakim olması kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?