http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-f502/ linki vermeyi unutmusum pardon : )
hele ki kabizlik konusunda sikinti cektiginizde Kazen abi sende bir formul varmis nedir formul diye sormaya gelirsiniz bana : )
bende artık buraya takılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-f502/ linki vermeyi unutmusum pardon : )
hele ki kabizlik konusunda sikinti cektiginizde Kazen abi sende bir formul varmis nedir formul diye sormaya gelirsiniz bana : )
ilk hoşgeldini ben diyeyim bari :))iyi geceler bende 2010 eylül annesiyim aranıza katılmak istiyorumm
Gülbe çok üzüldümmalesef dışarıdada sakinleşmiyor,1-2 dk duruyor sonra basıyor çığlığı ve herkes etrafıma toplanıyor nesi var aç mı yoksa bir yerimi ağrıyor diyesoruyorlar,herkes bize bakıyor hemen eve dönüyorum mecbur.evde dehep ağlıyor hep kucak istiyor,uyku sorunuda var,gündüzleri uyumuyor,ya 20dk uyuyor yada hiç,eşim akşam 9.30 da geliyor delirecek gibi oluyorum artık,oğlum sayesinde kabız oldum valla,kayınvaldeler 40 gün kaldıklarında en azından biraz dinlenebiliyordum,ama onlarda ist.da oturmuyorlar ne yazıkki.hamileliğimde 8.5 kilo aldım ama doğumdan sonra 15 kilo verdim.şimdi kabızlıktan dolayı 1 kilo aldım ama yinede çok yorgun ve halsizim.kaç defa doktora götürdüysek bir sorunu çıkmadı çok şükür sadece kolik,doktorlarda oralı bile olmuyorlarki kolik işte 3 yada 4 ayda geçecek diyorlar,birde bunu bana sorsun.bu 3-4 ay kolay mı geçiyor.valla hiçbölebşebeklemiyordum,bebeğime kavuşacağım günü iple çekerken kolik molik bilmezdimki,her 5 bebekten biri kolikmiş burda piyango bana çıktı.denemediğimiz kalmadı masajlar,damlalar,doktorların her söylediğini aldık her dediklerini yaptık,yok yok yok.aranızda bebeği kolik olup geçen var mı lütfen rahatlatın beni.bu arada tek gelişme geceleri 5-6 kez uyanırdı şimdi 2 yada 3 defa uyanıyor,tek farkettiğim olumlu gelişmesi bu.doktor sitelerinde bile yazıyor kolikli bebğin bakımı için 2 kişinin evde olması şart diyor,nerden bulacağım ki ikinci kişiyi,annem haftada bir geliyor onda da 2 saat ancak duruyor,tutamıyor bile doğru düzgün ben unutmuşum diyor,sen benden daha iyi tutuyorsun diyor,zaten şaşırıyor bu nasıl bebek neden hep ağlıyor neden hiç uyumuyor diyip duruyor beni iyice strese sokuyor.tabi onların zamanında kolikli bebek yokmuşki,4 kardeşiz biz annem hiçbirimizde böle bşe yaşamamış.kucağa alıştırma diyor yere bırakıyoruz çatlayana kadar ağlıyor,mosmor oluyor,annemde iyice şaşırıyor.doktora gittiğimizde de krizi tuttu işte hep böle ağlıyor doktor bey dedim yoksa fıtığı mı var dedim,hayır ne fıtığı fıtığı olsa söylemez miyim bu işte kolik krizi diyor geçecek biraz daha sabredin diyor demesi kolay tabii.........
mihri facebook ta özge onaylıyor
iyi geceler bende 2010 eylül annesiyim aranıza katılmak istiyorumm
Face Grubumuz : Facebook'a Hoş Geldin
seklindedir, diger gruplar uyelerimizin kurdugu kisisel gruplardir. Onlar icin bizde talepte bulunmamanizi rica ederiz....
Yani XXXX grubunda kisisel bilgilerim desifre oldu gerekeni yapin diye bircok mesaj aliyoruz.
Ben bahar hastanesi Ümit beye götürüyorum bizim bebek kolikliydi onun ilaçları sayesinde düzeldi ilk zamanlar gıcık gibiydi ama verdiği ilaçlar çok iyi olduğu için vazgeçmedim birde gerçekten anlıyor dertlerinden.
iyi geceler bende 2010 eylül annesiyim aranıza katılmak istiyorumm
kızlar aranızda bebişe salıncak alan varmı sevdimi bebeiş biz bügün almayı düşünüyoruz önceden ayakta salıyodum çok tehlikeliymiş bakalım güzel bulabilecekmiyim