2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Merhaba,

Hassas bir donemdesiniz, daha dogumlar uzerinden 3 ay dahi gecmedi. Uykusuz geceler, kis geldi ufak tefek hastaliklar, vs vs vs bunlarin hepsi etken birbinizi kirmaya degmez.

Hormonm dengeleriniz yeni yeni yerine oturuyor lutfen sag duyu ....

Anneler buradan cocugugunu buyuturken bolumune gecis yapiyor genelde.... neredeler diye merak ediyorsaniz o bolumleri incelemenizi oneririm ...

tesekkurler

oke bnde geliyom...topiğin adı 'çocuğumu büyütürken'mi

gülbe şeker kolikli iki kız büyüten bir anne olarak sana tavsiyem sabır.küçük bebeklerin mide bağırsak sistemi çok hassas oluyor.küçük kızımın 6 saat aralıksız ağladığı dönemleri yeni atlattık.bize colinox damla iyi geldi.bir de lütfen şu kucağa alıştırma lafına kulak asma.bebeğinin sana ihtiyacı var.anne kucağından güzel yer mi var..şunu bil ki geçecek.her şeyi boş ver bebeğine odaklan.kızım morararak ağlarken ben engelli annelerini düşünüp şükrettim.tavsiye ederim.

aynen acayip başım ağrıyor düğünden yeni geldim kızımın düğünde gıkı bile çıkmadımüzik ışıklar felan meğer çocuk aksiyon hareket istermiş bundan sonra durmassa akşamlarıdüğüne götürecem kızımı oynak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…