merhabalar herkese ben bşe sormak istiyorum,benim sütüm 38.günde kesildi azdı sütüm zaten mama takviyesi yapıyordum doktorumun talimatıyla şuanda da sadece mama veriyorum.bugün oğlum 57 günlük oldu,ben doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum bu aralar doktoruma da gidemem,bilgisi olan var mı,bide regl olanınız var mı....
bnck sorma şimdi ben de öyle iş yaptım dönencesini açıyorum bi çocuğa bakıyorum bi temizlik yapıyorum inadına bugün uyumuyor
dilek1971 sanki ben anlatıyomuşum gibi okudum yaa benim oğlum da senin kız gibi bire bir aynı diyebilirim. gecekuşu resmen. ben de bitek benim oğlummu öyle acaba diyodum neyse yanlız değilmişim :)))
merhabalar herkese ben bşe sormak istiyorum,benim sütüm 38.günde kesildi azdı sütüm zaten mama takviyesi yapıyordum doktorumun talimatıyla şuanda da sadece mama veriyorum.bugün oğlum 57 günlük oldu,ben doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum bu aralar doktoruma da gidemem,bilgisi olan var mı,bide regl olanınız var mı....
kızlar kızlar oğlum son 1 haftadır günde 1 defa kaka yapmaya başladı
dün misal HİÇ yapmadı ondan önceki gün 2x yaptı
eskiden günde 5 kere filan yapardı
endişeleniyorum
aynı durumda olan var mı
ben gaz sancısı içim metsil veriyorum günde 3kere
canım bebek rahatsız değilse normalmiş
azra dün 5.gün yaptı ama tam yaptı belinden taştı
bugün de 2 kez yaptı
bebeğinin kafasında konak oluşan varmı?
bu arada stres de gaz yaparmış arkadaşlar. video izlemenizi tavsiye
agubugu.com/248548/bebek-sagligi/ender-sarac-hamilelik-ve-gaz-video
seebel sen yada bebek üşüttüğü zaman bide senin yediklerinden de rengi değişir
dr da sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?