2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğum kontrol hapı kullanma hakkında pek bilgim yok ama emzirmiyosan sorun olmaz heralde
40 günü geçik kanamam oldu tam bitti ohh rahatladım derken yine ayy sıkıldım adet olmaktan düzüne girmeye çalışıyo galiba

bnck sorma şimdi ben de öyle iş yaptım dönencesini açıyorum bi çocuğa bakıyorum bi temizlik yapıyorum inadına bugün uyumuyor

Ne güzel,ben tek bir işe el süremiyorum,yemeği bile ayakta yiyorum genelde.Benimki ne dönenceyle oyalanıyor,ne salıncakla ne başka şeyle.Offf ki ne off.

dilek1971 sanki ben anlatıyomuşum gibi okudum yaa benim oğlum da senin kız gibi bire bir aynı diyebilirim. gecekuşu resmen. ben de bitek benim oğlummu öyle acaba diyodum neyse yanlız değilmişim :)))

Demek seninki de benim kız gibi.Rahatlıyor insan aynı şeyleri yaşayanları duyunca.Allah hepimize kolaylık,tatlı bebeklerimize sağlık ve huzur versin. Bunları emzirirken yazıyorum,mümkün değil yoksa.

emzirmediğin için kullanabilirsin. ama adetinin ilk günü içmeye baslaman gerekiyor. maddi durtumun iyiyse yasmin var onu kullan.yan etkileri daha az

bende suan kucagımda sallıoyorum. kahvaltıyı yeni yapacagım kısmet. dün ful uyudu.tabi önceki gün sabah 6ya jadar uyumayınca. bugün 12de kendine geldi. bende tabi.işe baslayana kadar düzelsin diye dua ediyorum.sen yardımet bize yarabbim.ahanda uyudu

kızlar kızlar oğlum son 1 haftadır günde 1 defa kaka yapmaya başladı
dün misal HİÇ yapmadı ondan önceki gün 2x yaptı
eskiden günde 5 kere filan yapardı
endişeleniyorum
aynı durumda olan var mı
ben gaz sancısı içim metsil veriyorum günde 3kere

canım bebek rahatsız değilse normalmiş
azra dün 5.gün yaptı ama tam yaptı belinden taştı
bugün de 2 kez yaptı

canım bebek rahatsız değilse normalmiş
azra dün 5.gün yaptı ama tam yaptı belinden taştı
bugün de 2 kez yaptı

canım hep ıkınıyor sürekli
uyurken bile ıhh ıhh ama boşa çıkan bişey yok
evet aynı çıkınca ta koltuk altı hizasına kadar batırdı !!!
cıvık cıvık kabız değil demek diyorum ama neden bu kadar çok ıkınıyor acaba
metsil veriyorum gaz için günde 3 kere fayda ediyormu şüpheli
sen bişey veriyormusun
karnına masaj yapınca bisiklet hareketi filan biraz da ayaklarını karnına doğru bastırınca genelde zırt ossuruyor ama herzman değil
off ya ne zormuş annelik

bebeğinin kafasında konak oluşan varmı?

bu arada stres de gaz yaparmış arkadaşlar. video izlemenizi tavsiye
agubugu.com/248548/bebek-sagligi/ender-sarac-hamilelik-ve-gaz-video

konak bizde var canım
az bişey saçımızda ama çoğu kaşımızdaydı bizim :)
zeytinyağı sür bi gece beklet yada 2-3 saat de yeterli sonra saçını fırçayla tara
bizim gibi kaşındaysa ince bi tülbentle silerek çıkıyor
banyo yaparken dene daha da yumşuyor
ama tahriş etme dikkat et

oslm82
gecmısı olkkudumda ya canım anne sutu gıbısı varmı Allah askına eh cocuga bıraz sıkıntı verıyoamaonda bulunan da hıc bıyerde bulunmuyor...ne kadar ıyı mama olursa olsun Allahın yarattıgından daha ıyısını ve saglıklısını mı yapacaklar allah askına...

halısın dolunayda işte sağıpta sugibi boz bulanık sütü görünce sinilerim bozuluyor.bid egelen giden aaa bune biçim süt bizimki sapsarıydı diyince iyice kahroluyorum.ulen ebe olduk ama sağılmış sütte görmedikki. 4 yıl boşa okumuşum.yakacagım yenidoğan kitaplarını.ölmüş bebeğe kalp masajı yapıp canlandırdık ama benim kzıın ne gazını nede uykusuluğunu hakedemedim.kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…