geçen hafta konser vardı ve ben duramadım konsere gittim orada bile emzirdim kuzenim battaniyeyi tutuyordu emzirirken birde baktımki kuzenim beni unutmuş battaniyeyi indirmiş ben tabi öyle ortada kaldım rezillik görmeyen kalmadı zaten :92:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen hafta konser vardı ve ben duramadım konsere gittim orada bile emzirdim kuzenim battaniyeyi tutuyordu emzirirken birde baktımki kuzenim beni unutmuş battaniyeyi indirmiş ben tabi öyle ortada kaldım rezillik görmeyen kalmadı zaten :92:
Aaaaa kızlar tam bize göre bişi var TV de..tam bizi anlatıyo..reklamında görmüştüm
Ben EZELİ İzliyorum maalesef onu izleyemiycem ama..şimdi EZEL reklam arasına girince gördüm aklıma geldi
ARKA SOKAKLARDA bebek olmuş..babası bebek gaz çıkardı diye seviniyodu reklamında
nagiş o işleri ben hallettim
üçümüzün kimliğini götürdüm (baba oğul ve kutsalruh!!!.......eşim bana kutsal ruh diyo :90:)
1- baba SSK lı oğlumu babanın üstüne yaptıracam dedim
PC ye bilgi girdi
2- bide bi kağıt imzalıyosun...15 gün sonra postaneye git paranı al diyo sana
ay şu su olayını söylemen çok iyi oldu,bizim doktorumuz su ve şekerli su yok demişti haftalar önce,ama düzenli kontrole gittiğimiz halde bşe demedi bi daha,bende herhalde artık su verebilirsin der diye bekledim.bende aptamil kullanıyordum ama sonra hero baby kullanmaya başladım,bir arkadaşım demişti her mamayı dene diye ama ben sadece iki mama denedim,doktora aptamil conformili bile sordum gerek yok dedi,zaten tadı acı her bebk sevmez dedi,aptamil 1 kullanın dediama ben hero babye devam ediyorum.günde 2 kez kakasını yapıyor ama yapmadan önce büyük insan gibi ıkınıyor hemde 5-6 dk kadar,demek su vermem gerekiyormuş iyi oldu öğrenmem canım.bide sana bşe sorcam eczaneden hipp diye bir markanın rezene çayını aldım,ücretsiz deneme boyu bebek için 1.haftadan itibaren diyor.bugün verdim ve biraz uyudu acaba alsam mı ondan
kızlar bişey danışcam size
bayram için gaziantep e gitcez yolda minik kuşu emzirmek çooooook problem oluyo mama versem mi acaba diye düşünüyorum :44:
hiç vermedim tadına tuzuna alışık değil yer mi yemez mi blemiyorum
Nagıhancım bebegının uykusu duzene gırmıyor mu hıç...
canım suyunuda iyi suyu kaynatıp verecez yine dimi,peki ılık mı olacak oda,senin bebeğine mama ne kadar gidiyor peki....
slm annecikler
ya benim eşime iş yeri vermiyormuış ssk dan almış o 70 milyonu akşam dedimde
hımm
zaten iş yeri de 1 kez veriyor
bende milupanın rezenesini aldım. içiriyorum. onuda günde 40ccden fazla içirmemek gerekiyormuş. 100 ml yapıp 60-80cc ben içiyoum.
bir kutu mama 3 gün gidiyor. günde 800cc filan yiyor.bir ögünde de 90cc-120cc değişiyor
yok anacım ya nerdeee bi gece uyuyor sabah 6 da vaya 7 de kalkıyor ha zannetme bu saate gece den kalmıyor gece kalkıyor ondan sonra bu saatlerde sonra artık uyku yok bana 15 dk uyur yarım saat bazen 5 dk öğlenşi buluyor sonra canı isterse 3de veya 4 de yatıyor akşam 6ya kada gene uyku yok
senin ki nasıl
kfayı yiyeceğim arkdaslar. bizimki akşam 8de uyandı. sabah 6.5 ta anca uyudu.bu nasıl iş ya. bayılacak gibiyim artık. sinirden ellerim titriyor. aralıkta işe bvaslayacagım . neyapacagım ben ya