• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anammmmmmm banimki ssk kaydını yaptırdı süt parası felan bahsetmedi emzirmiyorum işte süt paramı vermesse hemen arayimde sorim bari hakkımızı yedirmeyelim :95:

mihri ne süt parası biz çalışmıyoruzki hem benim eşim aldı 70 milyon omu yoksa ayriyettenmi alıyoru biz nlamadım ben olayı

ya sizin bebekleriniz gündüz uyuyormu
benim yaramaz neden uyumuyor sabah 6 da kalktı 8 e kadar uyumadı 8 de yattı 10 da salla uyut 10 kadar uyudu ondan sonra 5 er dk uyudu sabahtır sallamaktan kol bacak kalmadı şimdi 5te uyudu şu humana uyku çayı varmış eczaneden alınıyor galiba onu hemen almam lazım bugün duydum o çayı

Erkek bebiş anneleriiii ogullarımızı sunnet ettırmeyı dusunuyonuz mu....?bız dogdugu hafta dusunuyorduk ama o zamankı heyecan artı stres falan unuttuk kaldı oyle gecende cocuk doktorumuz sımdı bu zamanlarda daha kolay olur dedı yıne de sız bılırsınız dedı...

sude uyandı onla uğraşıyorum çıkıyorum görüşürüz
biz sudenin nufus kağıdı çıkattırdık ssk ya nediyeceğiz gidipte ayrıntılı yazarsan bozo sevinirim
kusura bakma

ben de tam bilmiyorum canım o işleri eşim halletti
ssk da sorarsa söylerler

nagiş o işleri ben hallettim
üçümüzün kimliğini götürdüm (baba oğul ve kutsalruh!!!.......eşim bana kutsal ruh diyo :90:)
1- baba SSK lı oğlumu babanın üstüne yaptıracam dedim
PC ye bilgi girdi

2- bide bi kağıt imzalıyosun...15 gün sonra postaneye git paranı al diyo sana

Back