2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişey sorucam ben normalde doktora özele gidiyorum ama testleri devlette yaptırmak istiyorum..testler için randevu almak gerekiyor mu?

evet canım bende özele gidiyorum hastaneden randevu alıyorum öyle gidiyorum sonra testler yapılıyor

meraba a.s akadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasıl bakayım sizleri hala rahatsız ediyorlarmı

ben hiç birşey yiyemiyorum artık yemek yemeği unuttum desem yeridir

Nagihan hala bulantın oluryor mu? Çok şükür benim hiç olmadı hatta hiç hamile değil gibiyim... Maşallah laelaelaelaelae (kendi kendimede nazar değdirmiyim). 10 şubatta bende inşallah kalp atışklarını görürüm bebişimin....

günaydın kızlar..bu sabah kötü bir rüyayla uyandım rüyamda kanamam vardı bebeğimi kaybettim die çok teleşlanıyordum,eşimde rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş.çok moralim bozuldu hemen bhcg baktırmaya gittim değerlerim yükselmiş mi diye.1 saat sonra sonuç alacam.umarım kötü bişey olmaz çok korkuyorum.sanırım kalp atışı duyana kadar ben böle rüyalar görecem...bilmiyorumkismile

ben de aynıydım
ilki düşük olduğu için hep rüyamda kanamam oluyordu
bilinç altı sanırım

meraba a.s akadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasıl bakayım sizleri hala rahatsız ediyorlarmı

ben hiç birşey yiyemiyorum artık yemek yemeği unuttum desem yeridir

cnm hoşgeldin
ctesi kötü oldum çıkardım devamı gelecek sandım ama çok şükür iyiyim sen ne kadarlık oldun bide bulantıların ne zaman başladı

kızlar benim bulantıya ayva iyi geliyor bide akşam mevsim salatası yediğimde iyi geliyor bol havuçlu felan

cnm hoşgeldin
ctesi kötü oldum çıkardım devamı gelecek sandım ama çok şükür iyiyim sen ne kadarlık oldun bide bulantıların ne zaman başladı

8+3 olduk canım benim bulantılarım 10 günü geçti 2kilo vermişim buyüzden oh negüzel bulantın yokmuş senin hep böyle gider inşallah
sen nekadarlık oldu

Kızlar dün konuştuğumuz tahlil olayı vardı hatırlarsanız...devlet hast.ama kapsamlı hastanalerde bebekle ilgili herşeye ucretsız bakıyorlar.
bu sabah Okmeydanı eğt.araş.Hastanesine gittim ve bıraz mücadeleden sonra (sıra bekleme barkod alma vs...) doktorla görüşüp , bu testlerınde yapılmasını rıca ederek... bir giriş yaptım... neyse bütün testleride bu arada tekrardan yaptılar ve bana gebelik takibi için bir form verdıler gebelik boyunca ona kayıt olacak herşey...
dışarda da bir sürü genç kadın , üstelik hakikaten içlerinde çok kültürlülerde vardı doğumu bile burda yapmayı düşünüyoruz dediler...şaşırdım aslında bi an bende mi olsam dedım ama yok... korktum acıkcası
her neyse 2-li 3-lü testler yapılıyormuş... hemde renkli ultrasonda her şeyıne bakıyorlarmış bebebğin...
ben yine özele devam edeceğim ama rutın testleri Devlet hast.yapacağım çünkü hakikaten bu testlerın maliyetı özelde 1000 tl yı gececek gbı duruyor...daha yolun başındayız bir sürü test duyuyorum etraftan,
zaten devlet maaşımızdan hastalık sigortası adı altında
%12 maaşımızı kesıyor bari faydanalanalım değilmi??

Bence vakti olan arkadaşlar bu fırsatları değerlendırmeli....ben çalışıyorum ama yinede vakit bulacağım.

kızlar ne kadar kalabalığız ama kimse konuşmuyor neden

Burdayız canım, ben sabahın kaçından beri burdayım hem de. Akut bronşit olduğum için arada meyve falan yiyorum. Öksürmekten ciğerlerim ağrıyor. Sizler nasılsınız?:1rolleyes:

nasıl olayım kızlar hala bulantılarım devam ediyor.
doktor gözümü korkutmasa akşamdan beri kaçkere çıkarmıştım ama kusmanın sakıncası olduğunu söylediğinden beri zeytin yiyip yatıştırıyorum.
hatta gece başucuma zeytin koydum gece bulantıyla uyanınca yedim...
şimdi eşim mutfakta tost yapıyo bize ve benim bulantım var...

heroine evet canım bende takibimi tıp fakültesi araştırma hastanesinde yaptırıyorum zaten evim karşısında.
ilgilerini çok seviyorum bende doğumumu orada yapmayı düşünüyorum.
tüm testlerimi yaptırdım ve hiç para ödemedim.
çok ilgileniyorlar.

özelede ssk anlaşmalı bir hastaneye gidiyoruz orayada eşim için gidiyorum çünkü tıp fakültesine sokmuyorlar erkekleri.
bizde birlikte ssk dan yararlanıp 20 tl verip özelde babasıyla görüyoruz :)

cnm 3lü tarama testi olduğunda cinsiyetide belli olur inş
bende hep bebek kıyafetlerine bakıyorum
bende cuma günü gidicem kontrole 7+2 olucaz kalbini duyarız inş

duyarsın canım hiç merak etme....cuma günü ikimizde hayırlı haberlerle geliriz inşlallahhh:nazar:

kızlar benim bulantıya ayva iyi geliyor bide akşam mevsim salatası yediğimde iyi geliyor bol havuçlu felan

evet ya ayvayı bende yiyorum bazen rahatlıyorum havucu denemedim onuda deneyeyim
ooooooooffffffffffffff yeter artık yaaaaa

8+3 olduk canım benim bulantılarım 10 günü geçti 2kilo vermişim buyüzden oh negüzel bulantın yokmuş senin hep böyle gider inşallah
sen nekadarlık oldu

Ah kıyamam Nagiş yaa, Kilo verecek kadar çıkarıyosun demek? Ben senden 2 hafta kadar ileriyim sanırım, eskiye göre daha iyi sayılırım. En azından çıkarmıyorum. Senin de o kadar kalmıycak merak etme:1rolleyes:

benim de akşamları aniden geliyor çıkartmalarım geçen nerdeyse eşimin üstüne çıkartıcaktım zor tuttum kendimi
ben de en son dr gittiğimde 2 kilo zayıflamıştım

X