arkadaşlar bişey sorucam ben normalde doktora özele gidiyorum ama testleri devlette yaptırmak istiyorum..testler için randevu almak gerekiyor mu?
evet canım bende özele gidiyorum hastaneden randevu alıyorum öyle gidiyorum sonra testler yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bişey sorucam ben normalde doktora özele gidiyorum ama testleri devlette yaptırmak istiyorum..testler için randevu almak gerekiyor mu?
meraba a.s akadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasıl bakayım sizleri hala rahatsız ediyorlarmı
ben hiç birşey yiyemiyorum artık yemek yemeği unuttum desem yeridir
günaydın kızlar..bu sabah kötü bir rüyayla uyandım rüyamda kanamam vardı bebeğimi kaybettim die çok teleşlanıyordum,eşimde rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş.çok moralim bozuldu hemen bhcg baktırmaya gittim değerlerim yükselmiş mi diye.1 saat sonra sonuç alacam.umarım kötü bişey olmaz çok korkuyorum.sanırım kalp atışı duyana kadar ben böle rüyalar görecem...bilmiyorumkismile
meraba a.s akadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasıl bakayım sizleri hala rahatsız ediyorlarmı
ben hiç birşey yiyemiyorum artık yemek yemeği unuttum desem yeridir
cnm hoşgeldin
ctesi kötü oldum çıkardım devamı gelecek sandım ama çok şükür iyiyim sen ne kadarlık oldun bide bulantıların ne zaman başladı
kızlar benim bulantıya ayva iyi geliyor bide akşam mevsim salatası yediğimde iyi geliyor bol havuçlu felan
ayva yersen bebek gamzeli olurmuş..öyle derler :))
kızlar ne kadar kalabalığız ama kimse konuşmuyor neden
cnm 3lü tarama testi olduğunda cinsiyetide belli olur inş
bende hep bebek kıyafetlerine bakıyorum
bende cuma günü gidicem kontrole 7+2 olucaz kalbini duyarız inş
kızlar benim bulantıya ayva iyi geliyor bide akşam mevsim salatası yediğimde iyi geliyor bol havuçlu felan
8+3 olduk canım benim bulantılarım 10 günü geçti 2kilo vermişim buyüzden oh negüzel bulantın yokmuş senin hep böyle gider inşallah
sen nekadarlık oldu
2 li test için en yakın kimin tarihi?
11, haftadaymış canım ben 15 gün sonra yaptırırm sanırım...