2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

2 li test için en yakın kimin tarihi?

Benim 2'li testim 13 şubatta yapılacak. Bozo'cum senle tarihlerimiz aynıydı senin de o tariklere denk gelir herhalde. Bi de o zaman ilk cinsiyet tahmini söyleyecek doktorumuz. Ufff çok heyecanlanıyorumeyvahedigeldismile

Benim 2'li testim 13 şubatta yapılacak. Bozo'cum senle tarihlerimiz aynıydı senin de o tariklere denk gelir herhalde. Bi de o zaman ilk cinsiyet tahmini söyleyecek doktorumuz. Ufff çok heyecanlanıyorumeyvahedigeldismile

bana dr geçen hafta 1 ay sonra gel demişti
bakalım bizden önceki arkadaşlar gittiğinde onlardan öğreniriz
benim sat 4 aralık

Sehercim allah hayırlara çıkarsın... İnşallah kötü bişey çıkmaz.

inşallah canım yarım saat sonra arayacam öğrenecem sonucu.gittimde makinada sorun varmış daha çıkmamış.eğer katlanmaya devam ettiyse herşey yolunda demektir.:Saruboceq:

İlk Eylül bebeklerinden olucak benim kuzum. Kızlar çokk heyecanlanıyorum bazenbilmiyorumkismile

hayır canım
ilk hamileliğim de düşük yaşadım
bu hamileliğimin ilk zamanları hep rüyamda kanamam oluyordu
bilinç altı ve korku galiba

anladım canım.evet korkuyorum ondan galiba.hep başarısız sonuçlar aldım bebeğim doğal yoldan geldi onu kaybetmekten çok korkuyorum.kalbini duyarsam rahatlarım inş.daha 2 hafta var.

2li test zamanı gelince yaptıranlar bana özelden yazsın kızlar son gelişme olarak listemize ekleyeceğim....

anladım canım.evet korkuyorum ondan galiba.hep başarısız sonuçlar aldım bebeğim doğal yoldan geldi onu kaybetmekten çok korkuyorum.kalbini duyarsam rahatlarım inş.daha 2 hafta var.

duyarsın canım iyi düşün hep
ben de senin gibiydim kalp atışlarını duyana kadar ama görünce diyceksin tamam ben hamileyim inşllh yakın zamanda duyarsın kaydirigubbakcemile5

Canım hiç kaygı etme, moralini her zaman yüksek tut. Önceki kötü tecrübenin bugünü etkilemesine izin verme. Hep aynı şey olacak değil. Galiba karnımız burnumuzla aynı seviyeye gelmeden korkularımız son bulmayacak:1rolleyes:

saol canım tşk ederim.önceden kötü bir tecrübem yok çok şükür yani düşük yaşamadım hiç.ilk defa hamile kaldım ve korkuyorum.umarım iyi çıkacak son 15 dk.sonuç öğrenecem.bilmiyorumkismile

saol canım tşk ederim.önceden kötü bir tecrübem yok çok şükür yani düşük yaşamadım hiç.ilk defa hamile kaldım ve korkuyorum.umarım iyi çıkacak son 15 dk.sonuç öğrenecem.bilmiyorumkismile

İyi haberlerini alırsın inşallah. Bize de bildir olur mu:1rolleyes:

ya kızlar şimdi 2li testleri araştııyorum bi andan akılma takıldı karnından ultrasonla yapılıyor dimi

Ayyy ben de merak ettim şimdi, kanda mı bakılıyor acaba ? Bize doktorumuz bi de burun kemiğine bakıcanı söyledi. Beklemek zor yaaa....

seninle aramızda 2 gün var
sen bugün 2.ayı mı bitirdin?
benim sat 4 aralık 2 gün sonra 2.ayımız bitiyor

evt canım...ben b 9 haftayı bitiriyorum canım.
8 haftam bitti birde 6 günüm bitti.yani 2 ay 1 hafta:)

kızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.

bozocum sende 8+4 gözüküyorsun ya 2 ayını doldurmuşsun .birde 4 gün olmuşsun..9.haftanın içindesin yani

selam kızlar bende aranıza katıldım. tum anne adaylarını tebrk edıyorum. lısteye benıde eklersenız sewınırım.
son sat 20 Aralık
kılo 60
yaş 36
tahmını dogum 26 eylul dıyor

kızlar sonucumu öğrendim 47.380 çıkmış 7.haftaya yeni girmişiz çok iyi dedi hemşire sağlıklı çok şükür.şimdi 2 haftayı geçirmem lazım 15 şubatta kontrolümüz.
hadi gözün aydın bi rüya nasıl panik yaptırdı
bozocum sende 8+4 gözüküyorsun ya 2 ayını doldurmuşsun .birde 4 gün olmuşsun..9.haftanın içindesin yani

sata göre böyle gözüküyor ama usg de geri çıkıyoruz
bi arkadaşım süt iç hergün dedi arayı kapatırdı dedi zorla süt içiyorum

X