Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selammm...
Niye böyle oldu yaa herşey düne kadar çok güzeldi.. Hiçbir olumsuz hamilelik belirtisi yoktu.. Ama dünden beri felaket midem bulanıyor.... Herşeyin kokusu midemi bulandırıyor.. Dışarda sigara içip ofise gelen arkadaşlarımın üzerine yapışan o sigara kokusu (ki ben hamile kalmadan önce günde 1 pakete yakın sigara içerdim), yemek kokusu, kolanya kkusu, parfüm bilimum hertürlü koku felaket midemi bulandırıyor...
evt canım bende böyle rüyalar görüyorum bazen çok korkuyorum allaha emanet yavrularımız...günaydın kızlar..bu sabah kötü bir rüyayla uyandım rüyamda kanamam vardı bebeğimi kaybettim die çok teleşlanıyordum,eşimde rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş.çok moralim bozuldu hemen bhcg baktırmaya gittim değerlerim yükselmiş mi diye.1 saat sonra sonuç alacam.umarım kötü bişey olmaz çok korkuyorum.sanırım kalp atışı duyana kadar ben böle rüyalar görecem...bilmiyorumkismile
bende ilk gebeliğimde kalp atışlarını duymamıştım şimdiki hamileliğimde aynı korkuları çok yaşıyorum ama çok şükür kalp atışını duyduk bide şu ikili üçlü testler geçseydi hayırlısıyla çok daha rahat olacağım....ama ilk gebeliklerde olabiliyormuş sonrasında olacak diye birşey yokmuş hatta sonraki hamilelik genelde sağlıklı oluyormuş yani biraz daha rahat olabilirsin canım..Umarım benim de öyle olur, ilkinde kalp atışlarını duyamadığım için sanki aynı şeyleri tekrar yaşıyormuşum gibi geliyor. Miğde bulantısı sancı falan olunca seviniyorum, gebelik belirtisi fazla olan arkadaşlar hiç üzülmesin bu gebeliğin sağlıklı devam ettiğini gösterir.
evt benımde altıncı 7. haftalarda hafif bulantılarım olmuştu ama artık pek yok çokşükür...hele 10.haftada hepten azalmaya başlıyormuş....Kızlar selammm...
Niye böyle oldu yaa herşey düne kadar çok güzeldi.. Hiçbir olumsuz hamilelik belirtisi yoktu.. Ama dünden beri felaket midem bulanıyor.... Herşeyin kokusu midemi bulandırıyor.. Dışarda sigara içip ofise gelen arkadaşlarımın üzerine yapışan o sigara kokusu (ki ben hamile kalmadan önce günde 1 pakete yakın sigara içerdim), yemek kokusu, kolanya kkusu, parfüm bilimum hertürlü koku felaket midemi bulandırıyor...
günaydın kızlar..bu sabah kötü bir rüyayla uyandım rüyamda kanamam vardı bebeğimi kaybettim die çok teleşlanıyordum,eşimde rüyasında bebeği düşürdüğümü görmüş.çok moralim bozuldu hemen bhcg baktırmaya gittim değerlerim yükselmiş mi diye.1 saat sonra sonuç alacam.umarım kötü bişey olmaz çok korkuyorum.sanırım kalp atışı duyana kadar ben böle rüyalar görecem...bilmiyorumkismile
ay ben 9.haftayı doldurmak üzereyim 8hafta 6 günlük olmuş yavruşum...
nekadar büyümüştür kimbilir..cuma günü göreceğim kızmetse.napıyor acaba elleri kolları hareket ediyormudur ki...çok heyecanlıyım...
cnm kımıl kımıl olduğunu göreceksin çok şeker oluyorlar
artık tam bi insan görünümü almış olur sanırım
ahhh ya ben çok sabırsızım galiba biran önce göreyim karnı büyüsün hatta doğurayım istiyorum
insan nekadar merak ediyor..ay kımıl kımılmıdır ya negüzel...bende doğurmak istiyorum hemen bi kucağımıza alsaydık hayırlısıyla....
bide alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum üçlü testleri falan temiz çıkarsa hayırlısıyla hemen hediyeler alcam yavruma..ay bide cinsiyet belli olaydııı:roflol::roflol:
her aşama heycanlı vallaaa:lepi: