hadi bakalım
sonra resmini çeker gösterirsin bize:))
Tamam şeker becerebilirsem tabii.beni biliyon teknoloji düşmanı :))
hmm anladım canım kolay gelsin sana
bisde iyiyiz canım çok şükür bi sıkıntımız yok pek yemek yiyemiyorum akşamları bide yorgunluk var uyuyorum hemen:hulya:
Benimde akşamları hemen uykum geliyoo..ama ben memnunum böle olmasından.sabah kalkmak zor olmuyo çünküü...
Hiii, şekerim sakın. Bebeklerin sadece %10'u vaktinde doğar. Bizimkiler de öyle "erken" diyorlardı. 10. haftada kıpraşan bebek, 7 ayda neler yapmaz diye baskı yapınca, "eh bari 6. ayını doldur, alırız" demeye başladılar. Hiç belli olmaz, Allah korusun bir geliverir 7. ayda, o akıl verenlerin aklına uyduğuna pişman olursun. Ne demiş atalarımız "Başkasının lafıyla yola çıkarsan, senin pabucun eskir".
Sana katılıyorum.o kadarda çok beklemenin anlamı yok.hem o kadar çok alıncak şey varki.parasal anlamdada sıkışmayız hem bence bazı şeyleri aradan çıkarınca..
cnm bebek aranbasına bakarken ağırlığına da bakın mutlaka ben hiç bakmamışım 3.katta oturuyorum aşağı in çıkar bebişler büyüyünce çok zor oluyor hatta beraber çıkaramıyorum artık
anenmeler dün bana baston tipi olanlardan aldılar bir tane daha
bu çok haifi şemsiye gibi baya işimi görür
aklınızda olsunyerimseniben
Bende hafif olmasına dikkat edilmesini duymuştum.bizde 3.kattayız ve maalesef asansör yok.benim ilk dikkat edeceğim şey o olacak zaten.gerçi ben bi tek arabayı doğumdan sonraya bırakmak istiyorum.çünkü allah izin verirse bebişler ağustos ortaları gibi gelcek.e zaten ilk aylar dışarıya çıkamıcaklar.azcık büyüdüklerinde yani 6 aylık filan gibi olduklarındada tam kış gelcek.kışında bebek arabasıyla hele ankarada soğukta nereye gitcen..otomobilimiz zaten var.onunla gideriz zaten heryere.ama oto koltuğu+ana kucağından alıcam.onunla bi müddet böle idare etmeyi düşünüyom.
Buarada baston tiplerin kışın kullanma özelliğide oluomu cnm?ben pek anlamam ama sanki kk dan birisi yaz için baston araba alcam diye yazmıştı bi yerlerde ordan aklımda kaldı.bu arabanın özelliği nedir?