Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım artık. Kendinize çok iyi bakın. 2-3 güne kadar dönerim. Hepinizi öpüyorum. Özlem bugün girmedi sanırım, ona da çok selam söyleyin. Ay ağlayacağım utanmasam.
Hadi görüşürüz.
Kızlar ben yavaş yavaş çıkayım artık. Kendinize çok iyi bakın. 2-3 güne kadar dönerim. Hepinizi öpüyorum. Özlem bugün girmedi sanırım, ona da çok selam söyleyin. Ay ağlayacağım utanmasam.
Hadi görüşürüz.
Kızlar Özlem nerde hakikaten yaaa işe mi gelmedi acaba bugün rahatsız falan mı acaba??????
bende kaçtıııım byyyy....
Kızlar Özlem nerde hakikaten yaaa işe mi gelmedi acaba bugün rahatsız falan mı acaba??????
ınsallah bıseyı yoktur tatlım ya gelır ogleden sonra belkım... bu arada annemle konustum geldım kımse kalmamıs ya:):)
ooyyy kuzucuklarım merak etmişsiniz beni sağolun... Çok hoşuma gitti... :kedi:
çok şükür iyiyim bir rahatsızlığım falan yok... işlerim çok yoğun.. öğlen çıkacaktım.. işlerimi yetiştirebilmek için günaydın bile diyemedim size... ama işimi de iptal ettim.. kaldım yine burda... :))) bugün pek sık giremicem ama arada açar okurum... çok öptüm hepinizi :))
Wild Wild Çiğdemcim... saolasın aldım selamını... Hayırlı yolculuklar... Allah işinizi rast getirsin...
ooyyy kuzucuklarım merak etmişsiniz beni sağolun... Çok hoşuma gitti... :kedi:
çok şükür iyiyim bir rahatsızlığım falan yok... işlerim çok yoğun.. öğlen çıkacaktım.. işlerimi yetiştirebilmek için günaydın bile diyemedim size... ama işimi de iptal ettim.. kaldım yine burda... :))) bugün pek sık giremicem ama arada açar okurum... çok öptüm hepinizi :))
Wild Wild Çiğdemcim... saolasın aldım selamını... Hayırlı yolculuklar... Allah işinizi rast getirsin...
burcummm sende hosgeldın...
hoşbulduk tatlım
salı ya bugün sallanıyo valla:)
bişeyim yapasım yok :)
lay lay lom :) biz geldiik!
nasılsınız anneler?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende temzılık yapcaktımmm ki sular kesılmıs:):) ılk defa hevese geldım ondada sula kesilmıs:):)
lay lay lom :) biz geldiik!
nasılsınız anneler?
boşver en iyisi ne temizliği salı salı:))))
hosgeldım tatlısım....