- 12 Kasım 2009
- 4.057
- 1
Şeymacım baksana şunlar çok tatlı
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/shopProductListing.do?shopCategoryId=15561
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/shopProductListing.do?shopCategoryId=15561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet içi kazınıyormuş gibi oluyor insanın ama
öyle başlarda değil yani ben 6 7 haftadır hissediyorum hareketlerini
ama şimdi şimdi bana öyle oluyor.İçime bir kuvvet uygulandığını hissediyorum
yani.İlk başlar aynen seyirme gibi oluyor canım.Hani gözü seyirir ya insanın
aynısı göbişinde oluyor böyle pıt pıt pıt gibi.Daha içerden tam olarak hissedemiyorsan
hareketlerini elini karnına koyduğunda hiç hisedemezsin bence canımAma öyle pek te sızı gibi brseyde değil canım.
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine bolcana meyve yemeye çalışSelam kızlar, nasılsınız.ben yine burnumun tıkanıklığınan sabahın 7 sinde kalktım. Uyuyamadım ,2 saat bekledim ,su buharı yaptım, fayda etmedi. Sonra kocişim gitti viks krem aldı, suda eritilenden. Ondan az bişey yaptım, biraz rahatladım.Sonra tekrar uyudum.Telefon çalmasa hala uyuyodum.Dün doktora gitmiştim, antibiyotik verdi Romamycine ismi.Birde öksürük şurubu. Bu antibiyotiği kullanan oldu mu hiç ?
nasılsın canım?
Bu arada Şeyma benimde mide bulantım devam ediyo. Bi türlü geçmedi.Birde 62,5 la hamile kaldım ben, 58,5 a düştüm.Şimdi 61 oldum. İnşallah çok kilo almam. zemuszemus kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
iyiyim sağol canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
ooh afiyet olsun bende yedim yarasın herbirimize şekerim
valla ben sana şöle diyim ben 9 kilo aldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doktoruma bi buçuk ay önce gittiğimde 6 kilo aldım demiştim alırsın normal demişti adam çok rahattıı vallaa kaydirigubbakcemile3 zayıftım herhalde normal gördü beni ondan bişey demedi bu son geçen hafta gitmemde 9 kiloya bile bişey demedi akannehir
gerçi geçen haftadan beri yaşadıkalrımdan sonra 9 kilo değil 30 kilo alayım umrum değil derdim kilo olsa keşkee ondan dert etme bebişin sağlıklı sıhhatli olsun canım kilo al sen kızsın doktor boşverrrr
merhaba güzel anneler ve bebekleri şimdi doktordan geldim bebeğim öyle hareketliki kıpırdak oğlum benim 400 gr olmuş teyzeleri maşşallahı var valla
merhaba güzel anneler ve bebekleri şimdi doktordan geldim bebeğim öyle hareketliki kıpırdak oğlum benim 400 gr olmuş teyzeleri maşşallahı var valla
ooh ohh 41 binkere maşallah annesiiii gözünaydın hadiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2merhaba güzel anneler ve bebekleri şimdi doktordan geldim bebeğim öyle hareketliki kıpırdak oğlum benim 400 gr olmuş teyzeleri maşşallahı var valla
hosgeldınızzzz ay ne tatlı bebiş bu
hoşgeldiniz tatlım
bu ne şekerlik böyleeeŞeniz
Şeymacım baksana şunlar çok tatlı
Ya yan yatma yastığı yolladım yorum bekliyorum